Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Rykte: Apple presenterar tre nya iPhone 11-modeller till hösten 2019

AvrongeUppdaterad 31 juli 2019

Precis som förra året då Apple presenterade tre nya telefoner; iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR så väntas Apple att presentera tre nya modeller till hösten.

iPhone 11 lanseringsdatum

När kommer då iPhone 11? Om man ska tro på alla rykten och läckor, så ser det faktiskt ut som att vi får tre nya telefonmodeller under Apple's keynote i September. Om man ser till föregående lanseringar så har telefonen släppts två till tre veckor efter presentationen. Så det kan bli någon gång under hösten, dvs. oktober alternativt november.

iPhone 11 pris

En rimlig gissning vore att iPhone 11 kommer att ha ett pris från cirka 9 300 kronor. Detta baserat på gamla releaser av iPhone XS och iPhone X, så det är rimligt att förvänta sig att iPhone 11 kommer att ligga på ungefär samma. Men man vet aldrig om Apple ändrar sin prisstrategi.

Med iPhone 11R är det lite svårare däremot. iPhone XR blev relativt dåligt mottagen just pga. att den upplevdes för dyr. Förhoppningsvis ser vi en prissänkning på R-modellen.

iPhone 11 egenskaper

Som förväntat så kommer iPhone 11 att lanseras med iOS 13. iPhone 11 kommer troligtvis att ligga på 6.1" medan iPhone 11 Max kommer att ligga på 6.5", båda med OLED-displays. De väntas att komma med tre olika kameror på baksidan, varav en verkar vara en ultravidvinkel-lins. iPhone 11R verkar dock inte få ta del av en tredje kamera.

Vi väntar oss också en ny funktion som kallas Smart Frame. Denna ska automatiskt kunna korrigera bilder som blivit dåliga med hjälp av AI.

Men som sagt, allt ovan är rykten och inte spikade i sten. Vi får helt enkelt vänta tills Apples presentation!

Vill du läsa mer inom tema tech?

Läs fler artiklar och notiser om stort och smått inom tech av PriceRunners experter.

Fler artiklar inom tech

Logga in

Bli medlem gratis

Inte medlem? Bli medlem