Se den exklusiva gameplay trailern för The Day Before

Profilbild
Matilda Hansson

Uppdaterad 13 april 2021

IGN har precis släppt en gameplay för deras MMO zombie survival spel-The Day Before och den är nästan för bra för att vara sann!

The Day Before

IGN har precis släppt en gameplay för deras väldigt hypade MMO(massively multiplayer online game) som är sagt skall släppas någongång under 2021. Spelet tar plats i en post-pandemic värld där överlevare måste slåss mot zombies och varandra för att hålla sig vid liv! Spelet påminner en del om The Last Of Us och The Division.

Deras gameplay ger oss en mer detaljerad insyn i detta zombie/överlevnadsspel och grafiken är fantastisk och nästan för bra för att vara sann. Dock så kanske det inte kommer som en överraskning för er inbitna spelare, att i tidigare MMO-spel, försökt vara lika ambitiösa men resultatet har tyvärr inte hållit måttet och lett till stor besvikelse.

Nu väntar vi och ser hur slutresultatet blir och kommer det verkligen bli lika bra som trailern? Vad tror ni?

Kan du inte vänta på att spelet skall släppas så se några liknande spel nedan eller hitta alla här Alla våra spel.

The Last of Us: Part II

The Last of Us: Part II

4,1
fr.299 kr
100+ bevakar

Kommentera

Håll dig till ämnet, håll en god ton och visa respekt för andra. Vi tar bort inlägg som vi bedömer olämpliga.

Illustration - Inga frågor och svar

Bli först med att kommentera!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.