EM-tävling: Vinn säsongens grymmaste sport-TV

Benjamin E. Timmermann

Uppdaterad 8 juni 2021

EM 2021 är precis runt hörnet och är ett av många sportevenemang som bekvämt kan följas hemma i vardagsrummet. Vi har samlat de tre bästa TV:arna för den optimala sportupplevelsen. Perfekt för att följa EM 2021 - och nu har du dessutom chansen att själv vinna en!

Efter förra årets uppskjutning av EM i fotboll är vi nu mer än redo för årets turnering. Om du kommer att följa det hemma på TV, eller bara i allmänhet älskar att titta på sport hemma, så finns det några specifika saker du bör ha i åtanke när du väljer rätt modell för ändamålet. Speciellt om du vill ha bästa möjliga upplevelse!

3 toppval för att kolla sport hemma

I allmänhet är bildkvalitet, ljudkvalitet, användarvänlighet och funktionalitet viktiga egenskaper när du väljer en TV. Men framför allt är det viktigt för just en sport-TV att den kan hantera snabba rörelser och bildförändringar - oavsett om det är fotboll, cykling eller racing. Därför bör fokus ligga på den förstnämnda egenskapen i valet av din sport-TV.

Här nedan följer tre riktigt grymma alternativ som kommer att ge dig den bästa sportupplevelsen du kan få där hemma. Om du läser vidare har du även chansen att vinna en sport-TV i vår EM-tävling!

 1. LG CX OLED 4k

  Bildkvaliteten på den här TV:n är högklassig och ger dig möjlighet att välja olika bildjusteringar - till exempel '"Sport TV" som erbjuder högre uppdateringsfrekvenser, vilket innebär att den enkelt kan hantera de snabba rörelser som uppstår i sportsändningar. Med denna TV får du smidiga rörelser på skärmen när fotbollsmatchen är i full fart - utan att förlora några bilddetaljer.

 2. Philips OLED 865

  Denna TV har också en bildkvalitet i toppklass. Den uppfyller alla HDR-standarder och har en uppsjö av alternativ för bildjustering så att du kan fixa den bästa bilden för fotbollsmatchen. Philips använder också sin 'Ambilight' -teknologi, som ger en bekväm bakgrundsbelysning och en mer intensiv och engagerande tittarupplevelse. Dessutom har TV:n också ett riktigt grymt ljud, vilket är ett plus när du vill sjunga med i hejaramsorna.

 3. Samsung Terrace

  En dyrare TV, men en som du kan använda utomhus. Om du har en grillkväll kan du och dina vänner stanna ute i trädgården när matchen börjar - utan att behöva tänka på vädret! Under soliga dagar reducerar TV:n effekten från solens strålar, den tål upp till 50 grader värme och hela vägen ner till -31 grader (om du känner för att ta med den till Antarktis). Fukt och damm spelar inte heller någon roll. Den är således den perfekta TV:n för att hålla sommarens största sportevenemang i trädgården, där du kan njuta av doften av grill, kvällssolen och fotbollsmatchen samtidigt.

Om du vill ha mer inspiration och fler alternativ kan du titta på vårt urval av TV-apparater i alla prisklasser och storlekar.

Glöm inte ljudet

Även om många TV-modeller har börjat leverera utmärkt ljud finns det fortfarande plats för förbättring. Vid sportevenemang - och nu när åskådarna är tillbaka på arenan - kan en soundbar ta dig och dina vänner närmare en genuin stadioupplevelse - så att ni verkligen kan känna atmosfären hemifrån.

EM-tävling: Vinn en sport-TV

I hopp om att Sverige kommer ta hem EM-segern, så kan du nu delta i vår tävling om en LG 65" OLEDTV nedan, så att du kan stötta blå-gult i perfekt upplösning!

Så är du med och tävlar!

 1. Bli medlem hos PriceRunner (om du inte redan är det, såklart).
 2. Skriv i kommentarsfältet här nedanför vilket landslag du kommer att följa på din nya TV och hur många mål du tror att de kommer att göra i gruppspelet (de tre första matcherna).

Tävlingen pågår till slutet av gruppspelet den 23 juni 2021 och vinnaren kommer att tillkännages här den 24 juni 2021.

Denna tävling är varken sponsrad, organiserad eller administrerad av Instagram eller Facebook utan av PriceRunner. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Lycka till, och heja Sverige!

LG OLED65CX

LG OLED65CX

4,8
fr.15 790 kr
4,5/5

Kommentera

Håll dig till ämnet, håll en god ton och visa respekt för andra. Vi tar bort inlägg som vi bedömer olämpliga.

Illustration - Inga frågor och svar

Bli först med att kommentera!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.