Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Sponsrat innehåll

Den nya sladdlösa handdammsugaren Triflex HX1 från Miele

Uppdaterad 5 maj 2020

Flexibel. Effektiv. Snabb. Den nya sladdlösa handdammsugaren Triflex HX1 från Miele kombinerar effektiv sugkraft med snabb rengöring.

Flexibel

Upptäck Mieles 3i1-design som kombinerar tre dammsugare i en unik innovation. Välj mellan räckviddläge för svårtillgängliga ställen, komfortläge för smidig dammsugning eller kompaktläge för snabb dammsugning av mindre ytor.

Effektiv

Triflex HX1 Vortex-teknik i kombination med den kraftfulla elektroborsten gör dammsugaren lika effektiv som Mieles starkaste golvdammsugare1. Ett HEPA-filter säkerställer dessutom att även de allra minsta partiklarna dammsugs upp.

Snabb

Den extra breda borsten dammsuger större yta på kortare tid – och kompromissar inte med effekten. Den anpassar sig automatiskt efter alla golvytor för en snabb djuprengöring på alla ytor.

Ingen sladd. Inga kompromisser

Med vårt utbytbara VARTA-litiumjonbatteri kan du dammsuga i upp till 60 minuter. Om du vill dammsuga i upp till 120 minuter så har Triflex HX1 Pro ett praktiskt extrabatteri som ser till att du även kan dammsuga klart större ytor. Med den extra batteriladdningsstationen kan batterierna också laddas samtidigt.

Kommentera

Håll dig till ämnet, håll en god ton och visa respekt för andra. Vi tar bort inlägg som vi bedömer olämpliga.

Det finns ännu inga kommentarer. Bli först med att kommentera!