Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Billiga leksaker på Black Friday

AvPriceRunnerUppdaterad 18 oktober 2018

Att leksaker är populärt på Black Friday är en underdrift. Leksaker toppar listan över vilka produkter som våra användare söker efter under den stora rea-dagen.

Leksaker är helt klart populärt att köpa året om, men när julen börjar närma sig så känner många att det är dags att sätta igång med klapparna till barnen. I synnerhet till julen så ligger Black Friday perfekt, cirka en månad innan julafton. Bra med tid för att bli klar med julklappsinköpen alltså!

Är det då värt att sätta igång med inköpen så långt innan julafton? Om man jämför priserna på leksaker en månad innan Black Friday så sjunker de i genomsnitt med 6 procent. Så då kan det vara läge att vänta till 24 november, och inte börja i alltför god tid. 2017 rasade till exempel en snowracer från Stiga med över 22 procent till Black Friday.

Och det är absolut läge att köpa julklapparna en månad innan julafton. Två veckor efter Black Friday har priserna på leksaker ökat med nästan 9 procent i pris. Det finns alltså pengar att spara för den som är ute i god tid!

Här hittar du de bästa Black Friday-kampanjerna

Logga in

Bli medlem gratis