Allt om Apples nya produktsläpp

Profilbild
Matilda Hansson

Uppdaterad 20 april 2021

Apple har nyss presenterat vårens kommande produkter på deras “Spring Loaded” event, och som vi har väntat! Men oroa dig inte. Om du missade det, eller helt enkelt inte orkade kolla på det över en timme långa eventet så har vi sammanställt alla nyheter här.

Spring loaded

“Spring Loaded” var vårens första event för Apple och de sparade inte på krutet när dem avslöjade flera fantastiska och spännande produkter. Fokus låg på hållbarhet då Apple har tagit stora steg mot en koldioxidneutral produktion. Även pandemin och dess effekt på hur vi umgås är något de har haft i åtanke, då nya teknologiska utvecklingar gör det enklare och roligare för oss att hålla kontakten med nära och kära. Vi fick även nyheter för Apple Card och Apple Podcast som snart kommer vara tillgängliga, samt blev introducerade för en ny snygg iPhone 12 i lila.

Så, vilka var de nya produkterna? Vad vet vi, och när kan vi få tag på dem? Läs allt här nedanför!

AirTags

Det blev applåder och glädjetjut på Pricerunnerredaktionen när den här nyheten släpptes. Apple har länge teasat dessa och nu är det äntligen dags. Små, stilsäkra Bluetoothspårare, designade för att enkelt fästas vid dina nycklar, plånbok eller tillochmed ditt husdjurs halsband för enkel spårning via Hitta-appen. Borttappandets tid är förbi!

Air Tags kommer att finnas tillgängliga för beställning fr.o.m 30 april och kommer kosta 350 kr/styck eller 1 195 kr för fyra stycken

Apple AirTag 1-pack Apple AirTag 4-pack

Nya iPad Pro

Vårens hetaste rykte blev bekräftat när vi fick se nya iPad Pro, uppgraderad med M1 chippets banbrytande teknologi. 50% snabbare CPU, 40% snabbare grafik, hela 2TB av lagringsutrymme samt en revolutionerande superkamera var bara några av sakerna som får oss att längta till 30 april då dessa finns tillgängliga för beställning i både 11 och 12.5 tums storlek för 9 495 kr, respektive 12 995 kr

Framtidens iMac

Apple tar oss raka vägen in i framtiden med en ny, kraftfull och uppdaterad iMac som inte bara erbjuder det absolut bästa i bild och ljud utan även en 85% snabbare CPU som tar full fördel av det kraftiga M1 chippet. Inte nog med det så kan du nu personifiera din nya, supertunna iMac med sin 24 tums, 4.5 Retina skärm, då den finns tillgänglig i sju stilsäkra färger. Även iMacs tillbehör fick sin dos av kärlek där bland annat det nya Magic Keyboard inkluderar knappfunktioner såsom Do Not Disturb, Emojis (!!!) och sist men inte minst Touch ID. iMac kommer finnas tillgänglig fr.o.m 30 april och kommer kosta från 15 995 kr.

Apple TV 4K

Favoriten Apple TV 4K kan se fram emot en uppgradering i form av A12 Bionic som ger bättre ljud och bild med Dolby Vision, ny uppdaterad mjukvara samt en ny och fräsch design på Apple TV remote.

Vilken produkt ser du mest fram emot? Som medlem kan du följa alla släppen här på Pricerunner och bevaka produkten så får du en notis när den kommer i lager! eller så kan du hitta alla nuvarande Apple produkter HÄR

Kommentera

Håll dig till ämnet, håll en god ton och visa respekt för andra. Vi tar bort inlägg som vi bedömer olämpliga.

Illustration - Inga frågor och svar

Bli först med att kommentera!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.