6 produkter som är mycket mer spännande än vad du först tror

Victor Majorin

Uppdaterad 27 augusti 2021

Har man sett en ringklocka har man sett alla! Eller? Här är 6 spännande alternativ till tråkiga produkter som sätter en unik spin på vardagen.

En helt ny värld

Vissa produkter kan kännas rätt så oinspirerade, hur man än vänder och vrider på dem. Men underskatta aldrig nytänkandet hos designer och tillverkare som alltid söker nya sätt att förbättra och försköna med nya, innovativa idéer.

Cykelhjälm

Det första man tänker på när man hör ordet "cykelhjälm" är oftast den där stora klumpiga saken som ständigt skaver, sabbar frillan och stämplade dig som ocool i högstadiet. Visst, designen och färgen kanske varierar mellan modeller, men aldrig hade vi förväntar oss en redesign så totalt revolutionerande som Hövding; en snygg, sci-fi inspirerad krage som blåser upp en airbag och skyddar ditt huvud (och frilla) vid krock.

Ringklocka

På tal om cyklar så slår vi vad om att nästa produkt inte är vad du föreställer dig att en ringklocka ser ut som. Faktum är att hade vi inte vetat att detta faktiskt är just en ringklocka, så hade vi haft det svårt att gissa. Men den här ringklockan från Knog Oi Luxe är både en nyskapande och minimalistisk version av de mer traditionella klockorna vi är vana vid att se och höra.

Dryckesdispenser

Oavsett om det är för vin, vatten eller bål kan en snygg dryckesdispenser göra stor skillnad där hemma, särskilt när du du bjuder folk på fest. Men varför nöja sig med en vanlig modell när du kan imponera med en stilren och grymt snygg jordglob istället? Fyll upp med valfri dryck och låt gästerna hjälpa sig själva!

Högtalare

Vi trodde att vi var trendigt normbrytande så det räckte när vi skaffade den här snygga högtalaren från Bang Olufsen, men det visar sig att de danska designgenierna inte tänker nöja sig där. Vad som först påminner oss om en pepparkvarn som man skulle kunna hitta i en inredningsbutik kring Stureplan, visar sig vara en grymt innovativ högtalare som blir en säker snackis hos alla som ser den.

Grillspett

Visst, de traditionella spetten gör sitt jobb när det är sommar och du har grillen lättillgänglig utomhus, men de tillåter inte större projekt och när grillvädret väl försvinner spenderar dem de resterande 9 månaderna undanstoppade i en låda. Gör den ultimata uppgraderingen till ditt grill-game och införskaffa det här monstret till rotisserie el-grill! Fixa din egna döner kebab, helgrillad kyckling eller grillspett - mitt i vintern!

Väckarklocka

Många av oss har en... komplicerad relation till våra väckarklockor. Ja, den kanske är ett måste för att vi ska komma till jobbet, skolan eller flygplatsen i tid, men den är inte bland våra mest älskade vardagliga produkter och dess design kan kännas rätt så oinspirerad. Antingen föreställer vi oss den klassiska runda siluetten av en traditionell väckarklocka, en lite modernare digital radioklocka eller helt enkelt våra mobiltelefoner. Vad vi inte förväntar oss är den här futuristiska designen som använder sig av mjukt och naturligt ljus för att långsamt väcka dig på ett harmoniskt och skonsamt sätt. Det perfekta mötet mellan funktionalitet, välmående och konst.

Vilken var din favorit?

Specialized Align II Mips

Specialized Align II Mips

fr.648 kr
Hövding 3

Hövding 3

5,0
fr.2 990 kr
500+ bevakar

Kommentera

Håll dig till ämnet, håll en god ton och visa respekt för andra. Vi tar bort inlägg som vi bedömer olämpliga.

Illustration - Inga frågor och svar

Bli först med att kommentera!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.