Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

2 eller 52 hamburgare? Det finns en grill för varje sällskap

AvPriceRunnerUppdaterad 2019-03-18

Från picknick i parken för två till gigantisk barbeque med hela kvarteret - det finns en grill för alla sällskap och tillfällen. Vi har samlat några av de populäraste grillarna år 2019. Så allt du behöver fundera på är - hur många hungriga semesterfirare ska din grill mätta i sommar?

Vare sig du älskar kolgrillen, föredrar en gasolgrill eller kanske behöver en smidig elgrill för balkongen så närmar sig grillsäsongen med stormsteg. För den inbitna grillaren är det förstås aldrig inte grillsäsong. Men de flesta av oss förknippar ändå grill med varmt väder och solsken. Och första helgen som solstrålarna faktiskt bränner är det klart det ska bli grillat till middag?

Förutom att bestämma dig för vilken typ av grill du är ute efter så är grillens storlek också relevant. Den portabla grill man enkelt kan ta med sig i bilen när man ska ha picknick på stranden är inte samma grill som passar bra för när barnen ska ha poolparty för alla kompisar och det är upp till dig att grilla hamburgare till lunch.

Populära grillar år 2019

Vi har samlat några av de mest populära grillarna våren 2019. Tillsammans med några handplockade favoriter i olika storlekar kan du använda dig av detta urval av grillar för att underlätta ditt inköpsbeslut.

?
Logga in

Bli medlem i PriceRunner Plus

Inte medlem? Bli medlem