Lego Technic Leksaker

 

Populära leksaker för alla barn

Populära leksaker för lilla tjejen


De tre bästa
Lego TechnicLego Technic

Lego Technic är serien för Legoälskare som är intresserade av teknik. I serien kan du köpa både stora och små figurer, som alla är byggda av Lego Technic grundbitar och specialdelar.

Technic bygger på samma principer som traditionella legobitar, nämligen att de olika delarna ska kunna monteras i oändligt många spännande figurer. I denna serie finns det ett ytterligare element, nämligen det att figurerna för det mesta kan göra något. Det finns massor av rörliga delar, och de är ofta baserade på samma teknik som man kan hitta i verklighetens teknik och mekanik.

Du kan få tag i massor av bra Lego Technic, där användarna leker sig till teknisk kunskap om begrepp som kugghjul, energiöverföring, repkraft och så vidare. Det coolaste setet man kan köpa har motorer, sensorer samt robotutrustning, så att du kan programmera både de figurer som följer med setet och de figurer som du sedan själv bygger med i utgångspunkt från din egen kreativitet.


De billigaste Lego TechnicKöp en Lego Technic bil och bygg om den till en motorcykel. Se hur kolvarna går i cylindrarna, och lära dig hur kamaxeln lyfter ventilerna. Du får en inblick i kardanaxeln, och ser hur den arbetar med differentialen när energin överförs till hjulen. Allt kan monteras och demonteras och monteras igen, så ofta du vill, och det är lika upplevelserikt och lärande varje gång.

Barn som leker med Lego Technic få ett försprång i de tekniska och naturvetenskapliga ämnena, och de vuxna, som får låna bitarna när barnen gått och lagt sig, får möjlighet att prova sina idéer och uppfinningar.

Vissa Lego Technic set bygger på pneumatik, medan andra är baserade på elektriska kretsar. Alla fysikens lagar är i spel när du bygger med ditt nya Lego Technic-set.

Särskilt robotenheten NXT har gjort Lego Technic till standard komplement i undervisningen, både i grundskolan, gymnasiet och vid högre utbildningar. Roboten, dess sensorer och dess motorstyrning är så effektiv, att de som använder den kommer att ha kompetenser som reellt och direkt kan överföras till robotindustrin.

Fler produkter under annonsen

Lego Crawler Crane 42042

Klossar Lego Technic, från 10 år, 1401 bitar, Tema: Byggarbe..., Lyftkran mer info

från 1 120 kr

 Jämför priser

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Prisintervall

Tema ?

Material

Ålder (från) ?

Ålder (till) ?

Antal bitar ?

Märke

Sidor: 1 2 3 4

Totalt antal sidor: 4