Värmepumpar

 

De tre bästa
värmepmparnaVärmepump

Här kan du läsa våra energi- och miljötips för värmepumpar

Med en värmepump får du ett skönt inomhusklimat, året runt. Sommar och vinter. Inte för kallt och inte för varmt, utan precis den temperatur som du vill ha. Värmepumpen kan hålla en konstant temperatur året runt.

En värmepump passar perfekt i till exempel ett sommarhus som ska hålla en viss temperatur året runt, även när ingen är där - och då man vill vara säker på att sommarhuset håller sig frostfritt hela vintern. Genom att samma temperatur hålls kontinuerligt kan även fuktproblem undvikas. Värmepumpen sörjer för en god luftcirkulation som förbättrar inomhusklimatet väsentligt. En värmepump kan både värma upp och kyla ner luften, och samtidigt kan den dessutom användas till att rensa och avfukta luften när det behövs.


De billigaste värmepumparnaDet geniala med en värmepump (luft till luft) är att den tar upp värmen från utomhusluften och använder den för att värma upp inomhusluften. På så vis tas utomhusluftens kostnadsfria värmeenergi om hand. Det är inte bara en mycket miljövänlig uppvärmningsmetod, den minskar även koldioxidutsläppen och det finns en hel del pengar att spara på uppvärmningskostnader.

En luft/vatten-värmepump fungerar på samma sätt. Den tar också värmen från utomhusluften och använder den till att värma inomhusluften, men utöver att värma upp huset kan den också värma vattnet. Genom rör förs värmen in till husets varmvattensberedare.

En värmepump tar inte mycket plats och är väldigt tyst, därför kan den användas och placeras i de flesta hus. Det är förstås viktigt att hitta en värmepump i precis den storlek som passar just ditt hus och dina behov.

Det går snabbt att installera en värmepump, som sedan är lätt att ställa in och användas med den medföljande fjärrkontrollen.

Fler produkter under annonsen

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Relaterade kategorier:

Prisintervall

Typ ?

Inomhus/utomhusenhet

Kylning

Funktioner

Placering

Effektförbrukning

Effektförbrukning vid kylning

Energiklass (Uppvärmning) ?

Energiklass (Kylning) ?

Varmvattenberedare

Avffuktning

Avfuktningskapacitet

Årsvärmefaktorn för uppvärmning (SCOP) ?

Lanseringsår

Höjd Inomhusdel

Bredd Inomhusdel

Bredd Utomhusdel

Djup Inomhusdel

Djup Utomhusdel

Höjd Utomhusdel

Märke

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 107