Mediaspelare

 

De tre bästa
MediacentersMediacenter

Världen har förändrats mycket de senaste årtiondena. Detta stämmer på många områden, men speciellt den tekniska utvecklingen har det varit fart på. Tittar vi exempelvis på utvecklingen av datorer, har det skett mycket mer än vad man för 30 år sedan trodde var möjligt. Sedan den första personliga datorn lanserades på 1970-talet, är det inte bara datorernas hastighet men också deras prestanda, minne, storlek samt många andra element som har genomgått en stor utveckling. Nästan parallellt med datorns utveckling blev också videobandspelare utvecklade och marknadsförda. Under de senaste årtiondena har sättet och vilka format vi använder för att lyssna på musik också genomgått stora förändringar.

Som man av det ovanstående märker, har den teknologiska utvecklingen varit väldigt omfattande precis som utvecklingen har skett parallellt. Under de senaste åren har det dock varit en tendens att integrera flera olika teknologier som tidigare har varit separata. Ett exempel på en innovation som förenar flera teknologier är mediacentret.


De billigaste mediacentersEtt mediacenter samlar dina filmer, bilder och din musik i en enhet, som sedan kopplas till din TV. Genom att samla alla dessa filer på ett ställe, gör mediacentret din vardag och användning av diverse medier mycket mer bekvämt.

Föreställ dig att du en eftermiddag önskar att slappna av och underhålla dig själv. Du sätter dig i soffan och sätter på TV:n och ditt mediacenter. Från mediacentret har du nu tillgång till vilken media som helst som du önskar använda. Vill du gå igenom bilderna från familjens senaste semester, vill du lyssna på bra musik från din musiksamling eller vill du hellre se en film? Allt detta kan du göra utan att behöva resa dig från soffan. Med ett tryck på en knapp ger ditt mediacenter dig tillgång till alla ovannämnda möjligheter.

Istället för att behöva investera i en videospelare, musikspelare och ett fotoalbum, som du själv måste framkalla bilderna till, kan du skaffa ett mediacenter och ha tillgång till alla medier från en enda enhet.

Fler produkter under annonsen

Hårddisk

HDMI-sticka

3D

Wi-Fi

802.11n

USB

Full HD (1920x1080)

AirPlay

Butik

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 11