Fodral och Skal Mobiltillbehör

 

De tre bästa
mobilskalenSnygga och skyddande mobilskal

Tiden då mobilen bara användes för att ringa samtal och skicka sms med är förbi, och idag äger väldigt många någon slags smartphone som är utrustad med en mängd olika funktioner och finesser. Smartphones har många användningsområden och kan användas både på fritiden och på jobbet, till att hålla kontakten med vänner och bekanta samt bjuda på underhållning i många olika former. Ofta är smartphones dessutom ganska dyra och det kan kosta mycket att reparera eller köpa en ny smartphone om din nuvarande skulle skadas. Det lönar sig därför att investera i ett praktiskt mobilskal som skyddar telefonen mot stötar, smuts, repor och andra skador och därmed även förlänger telefonens livslängd.

Olika typer av mobilskal

Det finns flera olika typer av mobilskal som kan användas till olika smartphones, t.ex. kombinationsskal, bakskal, bumper och batteriskal för att nämna några. De vanligaste materialen som används i mobilskal är silikon, metall och plast, men du kan även hitta stilrena läderskal som oftast är utformade som plånboksfodral eller flippfodral. Vilket som är bäst mobilskal för din mobil beror såklart på flera olika faktorer, bland annat vilken slags telefon du har samt vilka egenskaper du önskar dig av skalet. När det kommer till utseende finns det verkligen något för alla smaker. Välj bland klassiska enfärgade skal, bohemiska mönster, favoritlagets logga eller mycket glitter och bling-bling. Valet är ditt.


De billigaste mobilskalen

Hitta billiga mobilskal

Ett snyggt mobilskal behöver inte alls vara dyrt och marknadens billigaste mobilskal går loss på bara några tiotals kronor. Eftersom de flesta mobilskalen är ganska billiga kan du med gott samvete använda skalet som en accessoar och byta ut det till ett nytt ibland då du känner för lite omväxling. Oavsett om du letar efter ett mobilskal till din iPhone 4S, din Samsung Galaxy S4 eller kanske någon helt annan modell, så kan du hitta ett överflöd av mobilskal på PriceRunner. Letar du efter ett prisvänligt alternativ kan du sortera ditt sökresultat enligt pris för att hitta de billigaste mobilskalen. Om du redan har flera olika mobilskal och letar efter något nytt som inte alla andra redan har, så kan du däremot ta dig en titt på de allra nyaste och fräschaste mobilskalen genom att välja att sortera sökresultatet enligt nyheter.

Fler produkter under annonsen

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Prisintervall

Fodral och Skal ?

Material ?

Skyddseffekt ?

Färg

Märke

Butik

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 30904