De tre populäraste
badkaren


De tre bästa
badkaren


De tre billigaste
badkaren

Badkar

Dags att snygga till badrummet? Hos oss kan du snabbt hitta återförsäljare av badkar till billiga priser. Badkaret utgör en central roll i badrummet så det är viktigt att ta sig tid att hitta rätt design. För den som har gott om plats kan ett fristående badkar vara ett roligt alternativ. Fundera över just dina behov. Vare sig du behöver ett stort eller lite mindre badkar så hittar du länkarna till dem här. Det finns ett stort utbud av badkar att tillgå i Sverige. Genom oss finner du dem till bästa pris.

Modeller

Det finns en djungel av badkarsmodeller och vi vågar påstå att det finns något som passar för alla. Klassiskt designade badkar med tassar kontra moderna bubbelbadkar med jetstrålar som ger en härlig massage. På vissa modeller finns det till och med designade fronter. Allt för att göra ditt badrum så personligt som möjligt. Du vet väl om att det finns sittbadkar så att även du som har ett mindre badrum har chans att ta ett dopp emellanåt?

Tillverkare

Det finns många kända tillverkare på marknaden.Gustavsberg, Ifö, Westerbergs, Hafa och Svedbergs för att nämna några. De är alla väl etablerade och har ett brett sortiment av badrumsinredning. Bygghemma.se är återförsäljare av samtliga ovan nämnda tillverkare.

Så söker du

När du vet vad du vill ha kan du specificera din sökning. Kanske skulle ett hörnbadkar eller ett badkar för två göra sig bäst i just ditt badrum. Kanske har du redan hittat ditt drömkar i form av ett bubbelbadkar och bara vill göra en liten förändring? Sök då exempelvis på badkarsblandare eller frontpanel för att ge ditt badkar det där lilla extra.

Fler produkter under annonsen

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Prisintervall

Typ av front ?

Finish

Höjd

Bredd

Längd

Bubbelbadkar

Badkarsblandare ?

Egenskaper

Badkarsdjup

Antal platser

Antal munstycken

Massagebadkar ?

Volym

Vikt

Färg

Märke

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 224