Isolering

 

De tre populäraste
isoleringen


De tre bästa
isoleringen


De tre billigaste
isoleringen

Isolering

Ett hus med komfort och ett bra inomhusklimat har rätt isolering. Isoleringen är oerhört viktig om man vill ha ett bättre inomhusklimat och en jämn temperatur i huset. Isolering eller tilläggsisolering är det första steget att ta när man inte vill slänga bort sina hårt förvärvade pengar på värmeräkningen, och samtidigt vill göra sitt hus mer attraktivt. Det lönar sig nästan alltid att isolera vinden, eftersom besparingarna som man kan göra är påtagliga och märks i budgeten direkt. De enda kostnaderna vid isolering är själva isoleringen och installeringen av den, men det är pengar som man snabbt tjänar igen.

Det finns olika typer av isolering som man kan dra nytta av - här är två som verkligen pressar ner värmeräkningen och höjer inomhuskomforten. Tak- och vindsisolering är verkligen värmeskapare som är värda att betala för. Värmen stiger som bekant uppåt och därför är isolering av tak och vind viktigt. I Sverige finns det många äldre hus som inte är skalmursisolerade och därför har en stor värmeförlust genom husets väggar. Denna isolering är både lätthanterlig och prisvärd. Pengarna för isoleringen tjänas tillbaka på 1-3 år beroende på hur stor värmeförlusten var innan skalmursisoleringen.

Tilläggsisolering av ett hus är en smart investering som man kan spara en bra summa pengar på i det långa loppet - varför inte använda sina pengar på nöjen istället för på höga värmekostnader? Samtidigt betyder lägre värmeförbrukning också att man tar hänsyn till den globala miljön, då CO2-utsläppen minskar. Ett hus med en bra isolering, låga värmekostnader och som dessutom är miljövänligt är betydligt mer attraktivt på marknaden än ett hus med höga värmekostnader och ett dåligt inomhusklimat.

Fler produkter under annonsen

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Relaterade kategorier:

Prisintervall

Märke

Isoleringsmaterial

Utformning

Isoleringstillbehör

Användningsområde

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 39