Garageportar

 

De tre populäraste
garageportarna


De tre bästa
garageportarna


De tre billigaste
garageportarna

Garageportar

Hitta bäst garageportar hos PriceRunner genom att sortera dem efter pris eller popularitet. Nästan alla villaägare är i dag i behov av ett garage och om man dessutom använder garageportar skyddas bilen från både inbrott och väder. Utan garageportar är det en dålig idé att använda garaget som förvaringsplats, eftersom vem som helst kan gå in och stjäla saker. Ett alternativ är att förvara bilen i en carport, men nackdelen är att de oftast bara har ett skyddande tak, till skillnad från ett garage som skyddar bilen från alla håll.

Utvecklingen går ständigt framåt

Under senare år har utvecklingen av garageportar gått rejält framåt. De allra flesta modellerna sköts elektroniskt, till skillnad från förut då man var tvungen att manövrera garageportarna för hand. Fjärrkontroller ingår ofta i priset när du handlar bra garageportar.

När du letar efter billiga och bra garageportar finns det några saker att tänka på. En viktig detalj är portarnas tjocklek och isolering. Om du hittar portar med 40mm isolering eller mer, kan du vara säker på att de håller måttet. Den som är noga och vill ha garageportar som är certifierade och godkända av Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut har en rad olika modeller att välja på. I dessa portar används ofta miljövänligt och neonfritt isoleringsmaterial, som exempelvis polyuretan. Tänk på att de billigaste garageportar som går att hitta kanske inte håller den kvalitet du är ute efter.

De flesta av dagens portar har elektroniska lås, men på många finns det även manuella låsfunktioner så att portarna kan öppnas om det skulle bli strömavbrott eller liknande. Portarnas design varierar, men spegelmönstrade och klassiskt randiga portar är vanligast. De allra flesta väljer tidlösa men moderna portar, som är diskreta till utseendet och försedda med den senaste tekniken.

Många leverantörer kör hem portarna direkt till din dörr utan extra kostnad, men montering ingår oftast inte i priset. Om du inte vill betala för att få dina nya portar installerade, finns det alltid en bruksanvisning så att du själv kan göra jobbet.

Fler produkter under annonsen

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Prisintervall

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 176