Dörrar

 

De tre bästa
produkterna i
kategorin dörrarDörrar

Vintertid är det extra viktigt att ha en bra dörr som kan hålla dig varm och trygg i ditt hem. Swedoor är en mycket känd dörrtillverkare som erbjuder både inner- och ytterdörrar i god vinterkvalitet.

Dörrar är kanske inte det som man har lust att spendera mycket pengar och tid på, eftersom dörrarna nästan bara har ett syfte - att fylla ut en tom plats i väggen och hålla oinbjudna gäster borta från hemmet.

Swedoor erbjuder möjligheten att skapa en personlig dörr. Med hjälp av exempelvis en särskild färg eller en gravering kan ditt hem bli betydligt mer personligt än tidigare. Att låta kunden designa sin egen dörr är ett ganska nytt koncept inom dörrutveckling. Självklart sker designen inom vissa gränser, men principen är innovativ och har både visat sig vara lönsam och blivit mycket omtalad.


De billigaste produkterna i kategorin dörrarSwedoor är överlag en mycket flexibel dörrtillverkare som har gett många möjligheter till småändringar i samband med dörrtillverkningen. För att få en bättre bild av om man har gjort rätt val finns också möjlighet att ladda upp sin egen miljö där dörren ska placeras. Denna form av interaktiv shopping är mycket omtyckt av kunderna.

Man arbetar med två dörrtyper. Det finns både innerdörrar och ytterdörrar. Dörrarna har olika funktioner, och därför varierar också möjligheten att anpassa dem. Innerdörrar kräver inte samma omfattande isoleringsjobb som ytterdörrar gör och därför kan materialet variera mycket och är inte av avgörande betydelse. Däremot bör en ytterdörr vara rustad för sin uppgift året om - den ska behålla inomhusvärmen på vintern och sörja för en bra ventilation på sommaren. Man byter inte dörr efter årstid, och därför är det viktigt att vara noggrann i valet av ytterdörr.

2 845 kr

2 845 kr inkl frakt

Förrådsdörr 18° Tät

Varmförrådsdörr, levereras alltid komplett i karm.Isolerad f... mer info

 Till butik

Fler produkter under annonsen

Obs! Kontrollera alltid pris och produktinformation hos återförsäljaren innan du köper.

Relaterade kategorier:

Prisintervall

Tillverkare

Typ

Egenskaper

Färg

Stil

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 7644