Dörrar

 

De tre populäraste
produkterna i
kategorin dörrar


De tre bästa
produkterna i
kategorin dörrar


De tre billigaste
produkterna i
kategorin dörrar

Dörrar

Vintertid är det extra viktigt att ha en bra dörr som kan hålla dig varm och trygg i ditt hem. Swedoor är en mycket känd dörrtillverkare som erbjuder både inner- och ytterdörrar i god vinterkvalitet.

Dörrar är kanske inte det som man har lust att spendera mycket pengar och tid på, eftersom dörrarna nästan bara har ett syfte - att fylla ut en tom plats i väggen och hålla oinbjudna gäster borta från hemmet.

Swedoor erbjuder möjligheten att skapa en personlig dörr. Med hjälp av exempelvis en särskild färg eller en gravering kan ditt hem bli betydligt mer personligt än tidigare. Att låta kunden designa sin egen dörr är ett ganska nytt koncept inom dörrutveckling. Självklart sker designen inom vissa gränser, men principen är innovativ och har både visat sig vara lönsam och blivit mycket omtalad.

Swedoor är överlag en mycket flexibel dörrtillverkare som har gett många möjligheter till småändringar i samband med dörrtillverkningen. För att få en bättre bild av om man har gjort rätt val finns också möjlighet att ladda upp sin egen miljö där dörren ska placeras. Denna form av interaktiv shopping är mycket omtyckt av kunderna.

Man arbetar med två dörrtyper. Det finns både innerdörrar och ytterdörrar. Dörrarna har olika funktioner, och därför varierar också möjligheten att anpassa dem. Innerdörrar kräver inte samma omfattande isoleringsjobb som ytterdörrar gör och därför kan materialet variera mycket och är inte av avgörande betydelse. Däremot bör en ytterdörr vara rustad för sin uppgift året om - den ska behålla inomhusvärmen på vintern och sörja för en bra ventilation på sommaren. Man byter inte dörr efter årstid, och därför är det viktigt att vara noggrann i valet av ytterdörr.

Innerdörr Fårö - 3-spegel - Formpressad dörr

Vitmålad dörr med dekorskiva i en klassisk spegelindelning. ... mer info

595 kr

694 kr inkl frakt

 Till butik

Säkerhetsdörr Extra St George

Säkerhetsdörr i klass 3 med extra stark inbrottsskydd tack v... mer info

13 900 kr

13 949 - 14 199 kr inkl frakt

 Till butik

Fler produkter under annonsen

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Relaterade kategorier:

Prisintervall

Märke

Typ

Egenskaper

Färg

Stil

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 17634