De tre bästa
friggebodarnaFriggebodar – extra utrymme som är lätt att montera

Känner du ibland att det skulle vara fantastiskt att kunna få lite mer utrymme i hemmet men vill undvika att behöva bygga ut huset? Då är friggebodar ett perfekt val för dig. PriceRunner hjälper dig att hitta de återförsäljare som har billigast friggebodar. Du kan sortera din sökning på bästa pris samt popularitet.

Friggebodar kan användas till allt möjligt. Endast fantasin sätter gränser! Du kan använda dessa små hus till att skapa ett kontor, ett gästrum, en verkstad eller varför inte ett tonårsrum? Utrymmet brukar oftast ligga på ca 15 kvadratmeter och friggebodar är gjorda i trä.


De billigaste friggebodarna

Ultradesignade eller enkla friggebodar?

Priset på friggebodar varierar en hel del. PriceRunner hjälper dig att hitta återförsäljare som har bäst friggebodar. Variationen i priset beror oftast på konstruktion och design. Ett populärt friggebodmärke är Jabo Friggebod. Ett exempel är Jabo Friggebod Jabo Steps som är i den dyrare klassen då den har en takterrass och även skjutdörrar i glas.

Om du vill använda din friggebod året runt så är det viktigt att tänka på att isolera den väl. Med hjälp av snygga möbler och smart inredning kan din friggebod bli favoritrummet för alla i familjen. De passar även utmärkt som förvaringsställe för trädgårdsredskap och även gamla möbler du inte vill slänga. Friggeboden kan även bli ett mysigt strandhus där du kan sova mellan simturerna.

Inget bygglov krävs för friggebodar

Du behöver inget bygglov för att uppföra en eller flera bodar så länge de står i omedelbar närhet till bostadshuset. Byggnadsarean får inte överstiga 15 kvadratmeter och boden får vara högst 3 meter hög.

PriceRunner hjälper dig att hitta billiga friggebodar med hjälp av den enkla sökfunktionen. Det krävs inte en snickare eller arkitekt för att bygga detta lilla hus utan du kan göra det helt själv. Vissa kommer helt färdigmonterade. Andra kommer i paneler och sedan är det bara att följa bruksanvisningen för montering.

Fler produkter under annonsen

Obs! Kontrollera alltid pris och produktinformation hos återförsäljaren innan du köper.

Relaterade kategorier:

Prisintervall

Tillverkare

Typ

Bodar

Stugor

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 89