Träningsmaskiner

 

De tre populäraste
träningsmaskinerna


De tre bästa
träningsmaskinerna


De tre billigaste
träningsmaskinerna

Träningsmaskiner

Att använda olika träningsredskap för att stärka och forma kroppens muskler och figur är mer populärt än någonsin. I fitnesscentrena kan du delta i både gruppträning och personlig träning där olika typer av träningsredskap ingår i träningen. Vill man hellre träna hemma så har det aldrig funnits så många möjligheter att välja mellan som nu.

Träningsredskap kan vara många olika saker. Vill du träna konditionsträning så är det självklart att köpa ett hopprep eller en rockring med vikter. Båda redskapen kräver dock en hel del golvplats och lite vana. Att träna med rockring bidrar inte bara till svett på pannan. Träningen stärker även mag- och ryggmuskler. I början bör du endast använda den ett par minuter om dagen, då slagen från vikterna kan ge blåmärken på magområdet. Om du har stor golvplats kan du också välja att investera i en roddmaskin, ett löpband, en crosstrainer eller en annan typ av träningsmaskin, som garanterat sätter igång förbränningen och stärker konditionen.

Om du är mer intresserad av styrketräning så finns det flera olika typer av vikter som du kan använda, beroende på vilken del av kroppen du vill stärka. Det finns både handvikter, benvikter och skivstänger i flera olika viktklasser som enkelt kan anpassas till dina önskemål och behov.

För de lugnare träningsformerna som yoga och pilates, som specifikt stärker smidighet, koncentration och balans, är det självklart att skaffa en tränings- eller yogamatta som finns i flera olika tjocklekar och kvaliteter. Om du har gott om plats kan du också köpa en träningsboll som du kan använda till olika övningar som specifikt stärker den inre muskulaturen i mage och rygg.

Det finns många olika sätt att stärka kroppens muskler och få den form och figur du önskar genom att använda rätt träningsredskap.

Casall Infinity 1.2B

Motionscykel, Distansmätare, Hastighetsmätare, Kalorimätare,... mer info

från 4 845 kr

 Jämför priser

Fler produkter under annonsen

Abilica MultiPower

Multigym, Bänkpress, Axelpress, Bencurl, Biceps Curl, Pushdo... mer info

från 16 599 kr

 Jämför priser

Finnlo Exum

Motionscykel, Hastighetsmätare, Kalorimätare, Pulsmätare mer info

från 4 958 kr

 Jämför priser

Finnlo Autark 6000

Multigym, Axelpress, Latsdrag, Bencurl, Biceps Curl, Pushdow... mer info

från 16 990 kr

 Jämför priser

Hammer Cobra XT

Roddmaskin, Hastighetsmätare, Kalorimätare, Pulsmätare, Ihop... mer info

från 3 545 kr

 Jämför priser

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Prisintervall

Typ ?

Märke

Butik

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 178