Gräsklippare

 

De tre bästa
gräsklipparnaHåll gräsmattan snygg med en gräsklippare

På våren eller sommaren finns det inget bättre än att sitta ute i trädgården och njuta av solen och det fina vädret tillsammans med familjen och vännerna, eller varför inte helt ensam i sällskap av en spännande bok. Under den varma årstiden växer dock gräset i raserfart, och om gräsmattan inte klipps med jämna mellanrum förvandlas den vackra och idylliska trädgården snabbt till en ovårdad äng fylld med ogräs och vilda blommor. Även om en grön sommaräng också kan vara en fröjd för ögat, så rekommenderar vi dock att du investerar i en bra gräsklippare och ser till att klippa gräsmattan då och då för att kunna njuta till fullo av din trädgård.

Olika typer av gräsklippare

Då det kommer till gräsklippare finns det flera olika modeller att välja mellan, och beroende på din gräsmattas storlek kan du välja mellan allt från stora åkgräsklippare eller traktorgräsklippare till traditionella handgräsklippare eller eldrivna/bensindrivna gräsklippare som kräver lite mer kroppsarbete. En relativt ny nykomling på marknaden är även den s.k. robotgräsklipparen som kan ansa gräset även då du inte är på plats. Vilken som är bäst gräsklippare för just dig har också att göra med din egen bekvämlighet och hur mycket du är redo att betala för den. Har du bara en liten gräsmatta på några kvadratmeter kan det kanske tyckas onödigt att investera i en gigantisk modell som kostar tiotusentals kronor då det även finns enklare och billigare modeller.


De billigaste gräsklipparna

Hitta billiga gräsklippare

På PriceRunner kan du hitta gräsklippare till det allra bästa priset. Här har vi samlat olika modeller från flera olika återförsäljare så att du lättare ska kunna hitta marknadens billigaste gräsklippare om det är en sådan du är ute efter. Du kan självklart även hitta dyrare modeller på PriceRunner, använd bara sökverktyget för att sortera sökresultatet efter priset och vips får du se en lista på alla tänkbara modeller sorterade efter pris. Detta ger dig en god översikt på marknaden och hjälper dig att välja en gräsklippare som passar både dina behov och din plånbok.

Fler produkter under annonsen

Filter

Prisintervall

  • -

Tillverkare

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 48