PriceRunners köpskydd - Få din produkt eller pengarna tillbaka

Som ytterligare ett steg för att få fler svenska konsumenter att känna sig trygga med internethandel har vi lanserat PriceRunners Köpskydd. Kortfattat innebär Köpskyddet att den konsument som registrerat sitt köp på PriceRunner är skyddad om något skulle gå fel. Tjänsten är helt kostnadsfri.Så här funkar det:


Gå in på pricerunner.se.

Leta upp en återförsäljare som har Köpskydd. Du ser i listningarna om återförsäljaren har det.

Gör ditt köp.

Meddela oss sedan inom 24 timmar här - (det tar bara 10 sek.)

Klart!

Om något skulle gå fel ersätter PriceRunner dig med upp till 5 000 kr.

För mer information om PriceRunners Köpskydd var vänlig läs våra villkor.

Vad är PriceRunners Köpskydd? +

PriceRunners Köpskydd skyddar dig som konsument när du handlar på internet. Om något mot förmodan skulle gå fel så ser PriceRunner till att du får pengarna tillbaka.

Täcker PriceRunners Köpskydd allt? +

Köpskyddet gäller alla återförsäljare på PriceRunner som har Köpsskydd och omfattar själva transaktionen och inte det som köpts, det är ingen produktgaranti. Köpskyddet blir aktivt i de fall en återförsäljare inte följer lagar och praxis. Den övre gränsen är 5 000 kr.

Varför 5 000 kronor? +

Vi vet att de allra flesta köpen på internet ligger en bra bit under 5 000 kronor. Så för de allra flesta kommer gränsen aldrig passeras.

Varför erbjuder ni Köpskydd? +

Vi vet att många känner en oro inför att handla på internet och vi vill hjälpa dem att övervinna den. Att handla på nätet innebär ofta att utbudet blir större och att priserna blir lägre.