Vi använder cookies för att erbjuda en bättre upplevelse, samla in statistik och visa relevanta annonser. Genom att använda vår tjänst godkänner du detta. Läs mer i vår cookiepolicy.

2018 bästa herrlöparskor - Håll koll på årets nya löparskor!

AvPriceRunnerUppdaterad 2018-07-31

Många löpare gnuggar för många mil i ett par skor, dags att kolla in nyheterna.

Det har kommit en hel del nyheter till marknaden, men vad kan man då förvänta sig av år 2018 löparskor? Som bekant för den som alltid har det senaste på foten så släpps nya versioner kontinuerligt. Oftast är det nya varianter i form av nya färger och material.

Men det har pratats mycket om just Nikes Fly-modeller, Nike Zoom Fly och Nike Zoom Vaporfly 4%. Båda modellerna släpptes under 2017 men till 2018 kommer de i nya färger.

Modellen har ett lite nytt tänk i form av en hård skena i sulan som ska ge bättre frånskjut i steget. Sulans lutning sticker även ut lite, den är ganska aggresivt framåtlutad och ger ett större driv i steget.

En klassisk modell som 2018 firar 34 (!) år är Nike Pegasus. Pegasus är en populär modell för ett neutralt steg och som år efter år utvecklas och släpps i nya sköna färgkombinationer. En annan modell att hålla koll på från Nike är Nike Epic React som släpps under våren 2018. Nike React är intressant att kolla in då den ska vara Nikes svar på Adidas Boost-serien. I övrigt är Adidas Boost-modellerna väldigt populära med sin låga vikt, sköna ovandel och energifyllda sula.

Här listar vi de bästa löparskorna 2018 både för marathonnörden och nybörjaren - enjoy!

Läs mer
Just nu finns det inga butiker som säljer den här produkten.
Skor

Nike Epic React (AQ0067-101)

Pris saknas
Just nu finns det inga butiker som säljer den här produkten.
Skor

Nike Epic React (AQ0067-400)

Pris saknas
Just nu finns det inga butiker som säljer den här produkten.
Skor

Adidas PureBOOST CNY (CP9327)

Pris saknas

Inte medlem? Börja här