Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Nespresso-maskiner för alla olika kaffetyper

AvPriceRunnerUppdaterad 2019-01-22

Nespressos maskiner är perfekta för alla typer av kaffedrickare. Dessutom är de kompakta, med en design som många uppskattar. Vi guidar dig till just den Nespresso-maskin som passar dig bäst.

Sponsrat innehåll

Nespresso har idag ett stort urval av olika kaffemaskiner, och det går att anpassa sitt köp efter vad man föredrar. Räcker det med stark espresso, eller vill du gärna ha barista-stilen med snyggt mjölkskum på toppen?

För den okomplicerade: Essenza Mini

Perfekt för dig som vill spara plats i köket, då den är Nespressos mest kompakta maskin. Ännu bättre för dig som vill ha en maskin som passar in designmässigt, då den finns i sex olika färger. En enkel maskin som erbjuder två olika koppstorlekar.

För design-älskaren: Citiz

För dig som vill ha lite mer att välja mellan i kaffeväg så är Citiz ett bra val. Även denna maskin är kompakt, men med fler funktioner. Först och främst kan du välja om du vill ha en espresso eller en lungo. Lungo är en större kopp kaffe, som inte är lika stark som en espresso. Den har dessutom snabb uppvärmning (25 sekunder) och en avtagbar vattenbehållare, vilket underlättar vid påfyllning av vatten avsevärt.

För den som vill ha det senaste: Vertuo

Med Vertuo kommer ett helt nytt sortiment som erbjuder kaffe och crema med ett enda knapptryck. Med maskinen introduceras Centrufusion-tekniken som säkerställer en perfekt tömning av innehållet i kapseln. Här har du stor valmöjlighet när det kommer till koppstorlekar – Espresso (40 ml), Dubbel Espresso (80 ml), Gran Lungo (150 ml), Mugg (230 ml) och Alto (414 ml).

För hemma-baristan: Creatista

Med Creatista får du möjligheten att skapa Latte Art hemma i ditt egna kök. Värm mjölken till den önskade temperaturen, du har 11 att välja mellan, och använd sedan dig av barista-mjölkkannan med en hällpipa som är speciellt anpassad för Latte Art. Allt för att sedan skapa den perfekta latten eller cappuccinon för dig.

För perfektionisten: Expert

En mångsidig kaffemaskin som kan anpassa koppen efter just dina önskemål. Du kan enkelt anpassa inställningarna efter din personliga smak, och kan få det i fem olika koppstorlekar. Förutom det kan du ställa in vilken temperatur du önskar – varmt, mycket varmt eller hett. Dessutom har den en smart Bluetooth-uppkoppling för att skräddarsy dina kaffestorlekar enkelt i telefonen.

För den bekväma: Lattisima Touch

Med det smarta ”One-Touch”-systemet så sägs denna vara nya generationens kaffemaskin. Antingen väljer du en av de klassiska recepten, eller så experimenterar du själv genom att välja mängd och blandning. Den meddelar dig när du behöver tömma maskinen på kapslar eller när avkalkning behövs. Dessutom har den både en avtagbar vattenbehållare och mjölkkanna för enklare påfyllning.

Läs mer

Inte medlem? Bli medlem