Vi använder cookies för att erbjuda en bättre upplevelse, samla in statistik och visa relevanta annonser. Genom att använda vår tjänst godkänner du detta. Läs mer

Glamcampa eller budgettälta

Av PriceRunner Uppdaterad 2018-10-10
Skog, festival, eller camping. Sommaren är till för nya upplevelser. Vill du då lyxa till det med glamping, eller blir det budgetversionen? Vi tipsar om vad du behöver.

Sugen på att ge dig ut och campa, men vill inte riktigt släppa taget om hemmets alla bekvämligheter? Då är "glamping", något för dig. Alltså du gillar att vara utomhus, men vill ändå inte riskera att bli smutsig. Och visst kan man ge sig ut på äventyr utan att för den saken behöva offra en god natts sömn. Nu för tiden finns det tält stora som husvagnar, och luftmadrasser lika bekväma som sängen hemma (ja, nästan i alla fall). Det går alltså att campa med stil!

Eller så befinner du dig på den motsatta sidan när det kommer till camping? Kanske ska du rentav på en festival? Lera, regn och smuts bekommer dig inte. Du har tänkt att större delen av din budget ska gå till annat än tält och sovsäck. Det viktigaste är att man har tak över huvudet, och inte fryser på natten, typ.

Så vad är ditt val? Glamcampa eller budgettälta?

Läs mer