Vi använder cookies för att erbjuda en bättre upplevelse, samla in statistik och visa relevanta annonser. Genom att använda vår tjänst godkänner du detta. Läs mer i vår cookiepolicy.

9 fräscha hängmattor som du kan ha inomhus eller utomhus!

Av PriceRunner Uppdaterad 2018-03-19
Oavsett om du vill ha en hängmatta i trädgården att välkomna värmen med, eller en variant inomhus för att riktigt definiera fredagsmyset så hittar du flera olika modeller och färger på PriceRunner.

Här finns både fristående alternativ så väl som hängmattor med stativ och ställning. Ska du ha hängmattan utomhus är det viktigt att se till att tyget klarar av olika sorters väder. Det är också viktigt att det finns gott om utrymme där du vill hänga upp hängmattan. För att få fram rätt avstånd mellan hängmattans två fästpunkter och deras höjd, räkna på att fästpunkternas höjd ungefärligt ska motsvara halva längden mellan de två fästpunkterna. Om exempelvis fästpunkt 1 fästs på en meters höjd, så ska avståndet mellan de två fästpunkterna (där hängmattan hänger) vara två meter. Om din hängmattas form är bananformad när ingen ligger i den så har du fått till en perfekt form!

Läs mer