Vi använder cookies för att erbjuda en bättre upplevelse, samla in statistik och visa relevanta annonser. Genom att använda vår tjänst godkänner du detta. Läs mer i vår cookiepolicy.

Mina must haves för hemmet

AvinteriorbysusanUppdaterad 2018-05-15

Som inredare får jag ofta frågor om vad för saker som är ett måste i hemmet. Vad för detaljer som kan förhöja en känsla och hur man inreder med dessa. Jag har givetvis några must haves som alltid följer med mig i varje inredning jag gör.

För att lyckas med sin inredning finns det alltid några knep att ta till och några detaljer som alltid ger det där lilla extra.

En spegel är inte bara snygg, den förstorar rummet och släpper även in ljus. En räddning till alla rum. Textiler är alltid ett måste och ett tips är att förändra dessa i säsong, enkelt att skapa mys & nyhetskänsla.

Ett par statement inredningsdetaljer skapar både personlighet och ger ögat något intressant att vila på. Ett par ljusstakar & en vas är en perfekta sånna detaljer att satsa på i sitt hem.

Min favorit plats hemma är utan tvekan i min loungestol. Mysigt, socialt & snyggt! Att välja en i en härlig färg kan inte bli annat än galet snyggt! Något annat som ofta är ett stort problem är att få hallen snygg. Mina favoritkrokar är Dots från Muuto. Både snygga och praktiska & knappast kan man väl önska något annat?!

Försök bygga en stabil grund och röd tråd men våga leka & skapa personlighet i detaljer som dessa och du kan inte gå fel!

Läs mer

Inte medlem? Börja här