Vi använder cookies för att erbjuda en bättre upplevelse, samla in statistik och visa relevanta annonser. Genom att använda vår tjänst godkänner du detta. Läs mer i vår cookiepolicy.

Bästa dealsen

AvPriceRunner.dealsUppdaterad 2019-01-14

Här är fynden som du inte vill missa!

Det förutspås att Black Friday år 2018 kommer ha mer än dubblerats i storlek jämfört med för tre år sedan. Något som inte bara innebär att det svenska folket shoppar för större och större summor pengar utan också att allt fler butiker hakar på med sina egna erbjudanden, kampanjer och rabattkoder. här hittar du riktiga klipp på vår Black Friday-sida.

Här hittar du de bästa Black Friday-kampanjerna

Att som enskild konsument hitta rätt i den djungeln av röster som ropar efter ens plånbok är inte lätt. Överallt lyser röda reasiffror, pilar ska illustrera prissänkningar och det bollas med olika procentsatser. Man ska dock vara vaksam på att påhittade ordinariepriser och priser som smyghöjts veckorna innan Black Friday inte är helt ovanligt.

Hur vet man vad som är en bra rea på Black Friday? Det är där vi på Pricerunner kommer in i bilden. I våra listor sammanställer vi de bästa Black Friday-dealsen och tipsar om vilka erbjudanden som är värda att kolla in och vilka köp som kan bli en bra affär – på riktigt.

Läs mer
Just nu finns det inga butiker som säljer den här produkten.
Hörlurar och Headset

B&W P7 Wireless

Pris saknas
Just nu finns det inga butiker som säljer den här produkten.
Plånböcker

Tiger of Sweden Renal Wallet - Light Brown (U62380046Z)

Pris saknas

Inte medlem? Börja här