Profilbild

NicklasStorakers

155inlägg
25svar
70likes

Sedan 2016 är jag VD på PriceRunner. Vår ambition är att bygga världens mest älskade tjänst för att jämföra produkter. Jag tycker vi är på god väg men har mycket kvar. Tidigare har jag bland annat startat nätbanken Avanza.

Många tror att PriceRunner bara handlar om att hitta det lägsta priset. Vi vill så mycket mer. Jag älskar att hjälpa konsumenter att göra klokare val. På PriceRunner strävar vi efter att hjälpa dig att hitta bättre produkter, till exempelvis genom att läsa våra tester, använda våra produktspecifikationer eller läsa andra användares omdömen. När du väl har bestämt dig för vilken produkt du vill köpa, så hjälper vi dig att hitta det lägsta priset, den butik du gillar att handla ifrån eller den som till exempel har snabbast leverans eller hemleverans.

Privat är jag en väldig prylnörd. Jag älskar ny teknik och mitt hem är uppkopplat i stort sett alla delar. Då lär man sig att visssa saker funkar bra, men andra saker funkar inte alls som det är tänkt eller som tillverkaren påstår. Dessutom är jag en person med massor med hobbies. Min stora utmaning är att tiden inte riktigt räcker till för allt fiske, fågelskådning, trädgårsarbete, brädspel och jakt för att nämna några saker.

Men något som jag verkligen brinner för och som får all min vakna tid och energi är PriceRunner:) Du kan läsa mer om vad jag gör på PriceRunner här: https://www.pricerunner.se/info/management.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.