Profilbild

MLindahl

179inlägg
32svar
100likes

På PriceRunner recenserar jag allt jag äger och ställer frågor om saker jag vill veta mer om.

Expert i produktkategorin Båttillbehör och helt OK på allt som hör till hus och landställe (smarta hem, verktyg, renovering, trädgård).

En kul grej är att flytvästarna som ser ut och känns som sköna västplagg och dessutom värmer en sen höstdag nu går att hitta för under 1 000 kr nu. Klart värt det för ett bekvämare båtliv.

Jag prisbevakar också alltid sommardäck och vinterdäck så att jag kan köpa dem när de kostar som minst (ofta i ”fel” säsong). Finns ingen bättre känsla än att köpa fyra riktigt bra premiumdäck från Pirelli/Michelin/Goodyear/Nokian på den prisnivå där budgetdäcken brukar ligga.

Senaste köpet jag gjort var ett Asus Lyra mesh-nätverk som gör att wifit räcker i varenda vrå i huset. Kanoninvestering.

Om jag fick välja en feature att lyfta fram på PriceRunner så skulle det vara prishistoriken och testerna. Köper aldrig något utan att dubbelkolla de två.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.