KeyserSoze

Inlägg

473

Likes

18

Svar

2

Jag arbetar idag som redaktör på Team Content på PriceRunner. Min bakgrund är att jag är utbildad journalist och har i många år frilansat för diverse olika tidningar och magasin. På Team Content är min arbetsuppgift att skriva tester och annat redaktionellt material.

På PriceRunner sitter jag ofta och klickar runt i kategorierna för spelkonsoler och brädspel, och jag köper aldrig någonting utan att prisjämföra. Mitt senaste stora köp, en dammsugare från Dyson, slog jag till på efter att jag på PriceRunner blev medveten om att den var rabatterad på Elgiganten. Ett väldigt konkret exempel på att man kan spara mycket pengar genom att prisjämföra!

En annan väldigt användbar funktion på PriceRunner är att kunna jämföra olika produkters egenskaper. När jag övervägde att köpa en ny gasolgrill var det ett väldigt praktiskt verktyg för att ge en väldig överblick över produkterna jag valde mellan och vad som skiljer dem åt.

KeyserSoze svarade på ett foruminlägg Info om elverk

Hej!

Ja, det blev naturligtvis lite fel där, som du säger. Vi har nu åtgärdat detta. Tack för att du påpekade detta!

6 månader sedan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.