Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Profilbild

KatarinaStenskytt

22inlägg
14svar
5likes

Jag heter Katarina och är redaktör på PriceRunner där jag arbetar med testerna av produkter inom skönhet och hälsa, hushåll samt friluftsliv.

2006 startade jag en av de första skönhetsbloggarna i Skandinavien, som under många år även var en av de största bloggarna i skönhetssegmentet. Jag har sedan dess testat och recenserat tusentals produkter. Jag har även frilansat som skönhetsskribent i många år och skrivit för både papperstidningar och webben.

Under flera år var jag med och drev den populära träningsbloggen Move it Mama. Jag kastar mig gärna huvudstupa in i olika träningsformer. Styrkelyft, lindy hop, skateskola med barnen, crossfit, roller derby och boxning - allt är värt att testa minst ett par gånger (så länge inga ben bryts i processen). Under sommarsäsongen paddlar jag mycket på min SUP-bräda.

Sedan fem år tillbaka driver jag även en podcast om böcker och läsning.

Mina favoritkategorier på PriceRunner är skönhet, böcker och vattensport. Jag tycker det är så smidigt att jag nu kan klicka hem böcker direkt genom PriceRunners snabbkassa.

Det senaste stora köpet jag gjorde, var min paddelbräda från Itiwit. Jag kan verkligen rekommendera alla helhjärtat att testa ståpaddling – det är fridfullt men samtidigt bra träning om man är ute på vattnet en stund. Itiwit har bra priser på sina brädor och fungerar utmärkt för en nybörjare som mig!

Ny trofé – Uppskattaren!

KatarinaStenskytt är en uppskattad medlem. När andra gillar omdömen man skriver på sajten så tilldelas man trofén Uppskattaren.

4 månader sedan

Ny trofé – Senioren!

KatarinaStenskytt har varit medlem i hela 6 månader, och fick därför trofén Senioren.

5 månader sedan