Ingo

Inlägg

604

Likes

96

Svar

229

Chamonix

Jobbar på PriceRunner och älskar att hitta bästa möjliga produkt för mina eller andras behov - även om de inte ber det.

** Varför började du jobba hos PriceRunner? **

Jag har alltid gjort extremt mycket research inför alla mina köp oavsett vad för att vara säker att jag köper den produkten som passar mig bäst. Skräcken att hitta en produkt som passar mig bättre eller en bättre deal efter ett köp ger mig mardrömmar. Förutom det så började jag även jobba här för att betala min lägenhet, bo i Stockholm och få fika på jobbet.

** Vad gör du på fritiden? **

Låtsas vara Batman (för det mesta), förmodligen undersöka något, organisera min garderob (älskar det), tydligen prioritera träning BJJ & Grappling över min flickvän, kolla de senaste Bataleon snowboards, dricka Huel istället för lunch, beundra svartvit design, prata om Adidas sneakers och leta efter deals på Houdini Sportswear.

** Din första tanke när du vaknar? ** Batman

Ingo svarade på ett foruminlägg Uselt

Hej! Beklagar att du fick se felaktiga uppgifter och om du har en länk till ovan produkt så ser jag till åtgärda felet på en gång. Hoppas att du annars är nöjd med PriceRunner!

en månad sedan

Ingo svarade på ett foruminlägg Big Sur

Hej Caspern! Jag tror du syftar på tvåstegsverifieringen för att säkerställa att det är du som loggar in med ditt Apple-ID och ingen annan. Det är en ren säkerhetsåtgärd från Apple och det som händer att om du loggar in på en ny Apple-enhet med ditt Apple-ID så kommer Apple skicka en kod till en av dina andra enheter för att verifiera att det är du som loggar in med ditt Apple-ID och ingen annan person. Det ska inte vara några problem alls och det har inget att göra med vilken iPhone du väljer så du kan absolut köpa en ny iPhone 12 Pro Max utan problem :) Läs mer här om hur det hela fungerar: https://support.apple.com/sv-se/HT204915 Här är en annan bra artikel kring det hela: https://macworld.idg.se/2.1038/1.660863/apple-tvafaktorautentisering-icloud

7 månader sedan

Ny nivå på Uppskattaren!

Ingo har fått sina omdömen gillade så många gånger att trofén Uppskattaren har nått nästa nivå.

8 månader sedan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.