DanielHessel

Daniel Hessel

Inlägg

129

Likes

35

Svar

18

Redaktör för hemelektroniktester på Pricerunner och Bäst i Test.

Jupp, jag är en sån där jobbig snubbe vars arbetsuppgifter innefattar att leka med nya prylar, titta på TV, spela spel och allt sånt. Samtidigt är det något jag har gjort sen 2003 i olika former på inrättningar som M3, Mobil EISA, Prylportalen, PC för Alla och många fler. Mitt i smeten för plasma-tevens uppgång och fall, Nokias uppgång och (ännu hårdare) fall, mitt bland tekniska floppar (Pleo borde vara standardhusdjuret i alla hem) och födelsen av fenomen som vi idag tar för givet (GPS i en klocka var James Bond-grejer när jag började testa såna). Jag inbillar mig helt enkelt att jag vet vad jag pratar om i de flesta fall (samtidigt som det såklart finns mer att lära). Både genom nyfikenhet på allt som är nytt och genom att ha sett teknikens tidvattenvågor komma och gå.

Har du någon pryl som inom hemelektronik som du tycker att vi borde testa eller något glatt tillrop? Dra ett mail till daniel.hessel@pricerunner.com. Negativa tillrop skickas medelst brevduva :)

Ny nivå på Uppskattaren!

DanielHessel har fått sina omdömen gillade så många gånger att trofén Uppskattaren har nått nästa nivå.

2 månader sedan

DanielHessel svarade på ett foruminlägg Hörlurar till PS4

Sennheiser GSP 370, if just for the PS4

8 månader sedan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.