Profilbild

DaLa

177inlägg
7svar
34likes

Jag jobbar på PriceRunner, en arbetsplats som cirkulerar runt prylar. Hur bra är inte det för mig som är prylgalen!

"Flest saker när man dör vinner!"

Jag tror jag är på väg mot en top 10 i alla fall. Jag gillar nämligen prylar. Gärna sådana som kan hjälpa en i vardagen. Allt från diskmaskiner och tvättmaskiner till robotdammsugare och fönstertvättar.

Jag hämtar gärna inspiration till nya saker genom att läsa kataloger från Biltema, Clas Ohlson eller Kjell & Company. Jag hittar även unika prylar på nätet via Youtube eller liknande sidor. Viktigaste för mig när jag letar efter en ny pryl är att hitta recensioner från andra användare. Därefter gäller det att hitta ett bra pris från en bra återförsäljare som jag litar på. Så att jag kan få hem min pryl på snabbast vis.

Saker jag inte är i brinnande behov av lägger jag alltid prisbevakning på för att kunna följa utvecklingen och hugga till när priset går ner. Jag använder mig alltid av prishistoriken för att inte bli lurad att köpa något som för tillfället kan vara flera hundra kronor dyrare än det är nästa vecka.

Är man som mig, mån om att få en grönare gräsmatta ska man följa min granne som är riktigt vass på detta: https://www.youtube.com/channel/UCRfziqzT3bSowEM-BNYKE3g

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.