1. Bäst i test

Luftkonditionering: Fem modeller testade

Patrik Persson

Uppdaterad 23 juni 2021

En portabel luftkonditionering kan vara en livräddare när den värsta sommarvärmen slår till. Beroende på vilken modell du väljer kan du till och med få lite hjälp med att få renare luft hemma. I det här testet försöker vi guida dig rätt i den djungel som är luftkonditionering.

bäst i test AC

Så testar vi

Alla modeller har långtidstestats över en hel sommar. Vi har testat enheterna i i våra testares egna hem, i olika rum, under varierande temperaturförhållanden. Dock har de så klart använts som mest när det har varit riktigt varmt väder.

Alla modeller har bedömts på samma sätt enligt följande kriterier:

  • Prestanda: Vi har mätt hur mycket enheten klarar av att kyla ner i ett rum. I detta väger vi också in ljudnivå, vilken har mätts med appen Buller och jämförts med vad tillverkaren uppger
  • Användarvänlighet: Här har vi tittat på hur enkel luftkonditioneringen är att packa upp, hur lätt den är att montera, hur lättbegriplig manualen är och hur det fungerar med kontrollpanel, fjärrkontroll och eventuella mobilappar

Jämför pris på samtliga listade luftkonditioneringar på PriceRunner.

1. Electrolux ChillFlex Pro EXP34U338CW - BÄST I TEST

Okomplicerad och lätt flyttbar AC, passar den som vill ha effektiv kylning

Lägen: Kylning, avfuktning, fläkt Fläkthastigheter: 3 Fjärrkontroll: Ja Timer: Ja Köldmedium: R290 Max driftstemperatur: 35° Min. driftstemperatur:Kyleffekt (kW): 3.4 kW Kyleffekt (BTU/h): 11 600 BTU/h Avfuktningskapacitet: 38.4 l/24 h Max. ljudnivå enlig tillverkare: 64 dB Uppmätt ljudnivå: 64 dB Max. yta: 30 m²

Electrolux ChillFlex Pro EXP34U338CW

Electrolux Chillflex Pro kan enklast beskrivas som en AC som i stort sett levererar det den ska och som är lätt att använda, men som samtidigt inte är utan sina brister. Den kan upplevas som något snål på tillbehören och är inte helt lätt att flytta runt på.

Designen på den är snarlik många andra enheter på marknaden. Vi upplever den som tämligen stilren och neutral i sin utformning, och höljet i vit plast sticker inte ut särskilt mycket. Liksom många andra modeller har den en kontrollpanel upptill, vilken är enkel att använda och förstå sig på.

Lättanvänd och enkel att montera

Monteringen är väldigt snabbt avklarat och upplevs som väldigt okomplicerat. Manualen känns också full tillräckligt tydlig. Vad gäller kylningen så kyler den här modellen ner rummet väldigt effektivt, och vår testare har kunnat kyla flera olika rum på kvällarna just för att den är så otroligt effektiv. Den är lite för högljudd för att kunna sova i samma rum när den är på, men inget som stör i övrigt. Electrolux-Chillflex

Vissa portabla luftkonditioneringar från Electrolux går att styra med en mobilapp, dock inte just den här modellen. Däremot så medföljer en fjärrkontroll som, likt kontrollpanelen, är lätt att förstå sig på, så avsaknaden av mobilstyrning kommer kanske inte vara ett så stort problem för de flesta.

Varför ingår inte fönsterkit?

Ett tillbehör som inte ingår är fönsterkit. Detta kan tyckas märkligt vägt mot den här modellens pris, men det behöver samtidigt inte vara ett så stort problem. Bor man i en tätort är ofta problem med insekter minimala, och om du inte använder fönsterkit så är det också enklare att flytta enheten mellan olika rum. Fönsterkit går att köpa till separat om du verkligen behöver ett. Dock har slangen en smal “pip” i änden som gör att du inte behöver öppna fönstret så mycket. En smart detalj! Electrolux-Chillflex-window-kit

Apropå att flytta enheten så är det ganska enkelt gjort då den har hjul monterade på undersidan. Det ska dock sägas att den är ganska tung, så att bära den upp eller ner för en trappa kan vara svårt för en ensam person. Det faktum att den är ganska bred och stor kan göra den svår att placera, då den måste stå både nära ett fönster och inte för nära andra objekt.

Otroligt effektiv kylningEnkel att rulla runtVäldigt lätt att komma igång med
För högljudd för att ha på när man soverFönsterkit ingår inteTung

Prisjämförelse

Jämför alla priser
Cdon Logotyp

Electrolux portabel ac EXP34U338CW ChillFlex Pro

5 490 kr
Electrolux Home Logotyp

Electrolux EXP34U338CW

5 490 kr

2. Ozona 9000BTU

Styr med din Google Nest eller Amazon Alexa

Lägen: Kylning, avfuktning, fläkt, värme Fläkthastigheter: 3 Fjärrkontroll: Ja Timer: Ja Köldmedium: R290 Max driftstemperatur: 35° Min. driftstemperatur: 16° Kyleffekt (kW): 2.6 kW Kyleffekt (BTU/h): 9 000 BTU/h Avfuktningskapacitet: Ingen uppgift Max. ljudnivå enlig tillverkare: 65 dB Uppmätt ljudnivå: 74 dB Max. yta: 22 m²

Ozona PA010997

Användandet av Ozona 9000BTU är både väldigt enkelt och smidigt och på vissa sätt inte lika självförklarande. När du packar upp den ur kartongen så behöver du bara ansluta slangen innan den är färdig att använda. Vi upplever montaget som tämligen rättframt, och manualen reder ut eventuella frågetecken du har.

Fjärrkontrollen är väldigt enkelt utformad, och kontrollpanelen har inte särskilt många knappar. Du kan välja mellan “stillastående blås” eller oscillering, vilket är väldigt bra. Dock tycker vi att det är lite märkligt att det inte på något sätt framgår på kontrollpanelen om oscilleringen är på eller ej. Å andra sidan märker du ganska snabbt om luftkonditioneringen oscillerar eller inte, och enheten ger ifrån sig en ljudsignal vid varje knapptryck, så det finns inte så mycket utrymme för missförstånd. En sak som är synd är att knapparna på kontrollpanelen lyser så starkt att de i stort sett lyser upp hela sovrummet på natten.

Ozona-9000BTU-1

Den här modellen går att styra med en mobilapp. Parkopplingen är ganska snabbt avklarad, och appen är lättöverskådlig och enkel att begripa sig på. Utöver en vy liknande kontrollpanelen på själva enheten så finns det också möjlighet att automatisera enheten. Till exempel kan du ställa in att den startar vid en viss utomhustemperatur, när du går hemifrån eller vid en specifik tidpunkt. Det finns också stöd för röststyrning med Google Assistant eller Amazon Alexa.

Inte helt lätt att montera i fönstret

Det följer med ett fönsterkit, vilket så klart är bra, men vi upplever samma problem med den här modellen som med många andra modeller som finns på den svenska marknaden idag. Fönsterkitet är avsett att monteras på skjutfönster, antingen horisontella eller vertikala, och passar därför inte i den typen av fönster som är allra vanligast i Sverige.

Fönsterkitet sluter inte tätt kring fönstret och om det är väldigt hett ute så kommer värmen att läcka in genom fönstret. Det hindrar inte heller insekter från att komma in. Rent krasst fungerar det ungefär lika bra att lägga ut slangen genom fönstret utan fönsterkitet monterat. Det går också att montera slangen på ett ventilationshål ut genom ytterväggen, men det är så klart en mer permanent installation.

Ozona-9000BTU-2

Väldigt starkt upplyst kontrollpanel

Kyleffekten är det inget större fel på. Vi körde ofta enheten några timmar på kvällen för att det skulle vara svalt när vi sover, vilket fungerade väl. På en och en halv timme uppmätte vi en temperatursänkning på tre grader, vilket är på intet sätt oansenligt när det är som allra varmast på sommaren.

Vi fick dock nöja oss med att köra luftkonditioneringen medan vi var vakna, då ljudnivån även på nattläge var för hög för att vi skulle kunna sova ostört. Att köra enbart fläkt stör inte lika mycket, men kyler så klart inte alls lika väl som den riktiga luftkonditioneringen. Det finns även en värmefunktion, vilket gissningsvis de flesta inte kommer använda så mycket på sommaren. Det kanske är desto mer användbart om du har väldigt kallt inomhus på vintern.

Kyler braanvändbar appsmidig installation
För högljudd för att kunna användas på natten fönsterkitet är inte anpassat för de flesta svenska fönsterväldigt stark belysning på kontrollpanelen

3. Wood’s AC Cortina Silent 12K

En modern AC som är lätt att använda, kyler bra, men med lite för hög ljudnivå.

Lägen: Kylning, avfuktning, fläkt Fläkthastigheter: 3 Fjärrkontroll: Ja Timer: Ja Köldmedium: R290 Max driftstemperatur: 45° Min. driftstemperatur: 16° Kyleffekt (kW): 3.5 kW Kyleffekt (BTU/h): 12 000 BTU/h Avfuktningskapacitet: 33.26 l/24 h Max. ljudnivå enlig tillverkare: 64 dB Uppmätt ljudnivå: 65 dB Max. yta: 35 m² Övriga egenskaper: Tillhörande mobilapp

Woods Cortina Silent 12K

Wood’s AC Cortina Silent 12K är en portabel AC-enhet som gör det den ska. Den är lättanvänd och ett perfekt alternativ för att få ner temperaturen i ditt rum, så att du kan stå ut under de där riktigt varma sommarnätterna. Det enda som lämnas att önska är ljudnivån som hade kunnat vara lägre, särskilt eftersom modellnamnet hintar om att enheten ska vara extra tyst.

Enheten är enkel att komma igång med, efter snabb uppackning av huvudenheten fäster man bara utblåsröret och hänger ut det genom fönstret eller balkongdörren. Därefter är det bara att koppla i kontakten och börja nedkylningen. Manualen är enkel att följa och beskriver tydligt enhetens olika lägen och funktioner. Har du tur passar även det medföljande fönsterkitet ditt fönster, vilket det tyvärr inte gjorde hos våra testare. Det går att köpa till andra fönsterkit, men det är lite irriterande att det inte fungerar från början. Woods-Cortina-12K

Snygg design och effektiv kylning

Designen på enheten är stilren och någorlunda snygg, dock tar den plats och kräver en del utrymme i rummet. På ovansidan av enheten finns en lättanvänd kontrollpanel, med en liten display som visar de aktuella inställningarna. En medföljande kontroll finns i ett litet fack på sidan, vilket både är snyggt och praktiskt. Hjulen på undersidan möjliggör förflyttning i hemmet, men eftersom det är en rejäl pjäs krävs det förmodligen bärhjälp för att flytta den mellan våningar.

Kylningen är den absolut viktigaste funktionen, och Wood’s Cortina Silent 12K håller vad den lovar. Under en varm sommardag kunde måltemperaturen på 18 grader nås på bara några timmar. Om du vill att det ska gå snabbare rekommenderas att du drar för gardinerna. Du kan enkelt följa och ändra inställningarna via den tillhörande mobilappen som du snabbt installerar på din smartphone. Appen är enkel att använda och fungerar som en förlängning av enhetens kontrollpanel. Du kan till exempel stänga av AC:n utan att behöva lämna sängen. Woods-Cortina-12K

Inte så “silent” som man hade hoppats

De flesta vet att en AC låter, och just portabla enheter brukar ofta vara ganska högljudda. Därför växte en förväntan eftersom modellens namn (“Silent”) tyder på att enheten ska vara extra tyst. Givet en låg effektinställning och inte allt för låg måltemperatur är enhetens ljudnivå helt okej, också när bara fläkten är igång. Det är när man snabbt vill kyla ner rummet ordentligt som den lämnar mycket mer att önska. Därför är det viktigt att komma ihåg att kyla ned rummet i tid, och för dig som är känslig mot ljud när det är sovdags bör du inte förvänta dig att du kommer kunna somna under tiden rummet kyls ned.

Slutordet blir att Wood’s inte borde ha döpt enheten till “Silent”, då det skapar förväntningar som AC:n tyvärr inte kan leva upp till. Förutom det är det en riktigt effektiv portabel AC.

Kyler ned snabbtlättanvänd och modern
Något högljuddlite otympligfönsterkit som inte passar alla fönster

4. Woods Milan WAC904G

Lättanvänd luftkonditionering trots förvirrande manual

Lägen: Kylning, avfuktning, fläkt, auto Fläkthastigheter: 3 Fjärrkontroll: Ja Timer: Ja Köldmedium: R290 Max driftstemperatur: 31° Min. driftstemperatur: 15° Kyleffekt (kW): 2.6 kW Kyleffekt (BTU/h): 9 000 BTU/h Avfuktningskapacitet: 28.8 l/24 h Max. ljudnivå enlig tillverkare: 64 dB Uppmätt ljudnivå: 68 dB Max. yta: 26 m² Övriga egenskaper: Tillhörande mobilapp

Woods AC Milan 9K WiFi

Woods Milan är på många sätt en mycket trevlig liten luftkonditionering som kyler effektivt och faktiskt också är ganska snygg. Dock är den väldigt frustrerande på några olika sätt.

Vi kan börja med det bra sakerna. Höljet på AC:n är högblank, vit plast, och de rundade hörnen på enheten ser inte allt för pjåkiga ut. Att börja använda den är en väldigt rättfram process, det enda som behöver göras är att montera utblåsslangen. Denna kan antingen kopplas till eventuell ventilation i väggen eller i ett fönsterkit. Du kan också i teorin leda ut slangen i ett intilliggande rum, men tänk på att AC:n producerar mycket varmluft som måste ventileras ut på något sätt.

Det följer med ett fönsterkit, vilket är enkelt att både montera och justera. Det är av en typ som kanske främst är lämpligast för skjutfönster, men går så klart också att använda med sidohängda fönster (vilka är klart vanligast i Sverige). Fönsterkitet sluter då inte tätt, men om du inte har några större problem med insekter så behöver det inte vara något negativt. Det finns produkter från tredje part som kan användas för att täta fönstret kring fönsterkitet, men dessa måste köpas separat. En sak vi noterar under testning är att slangen ibland lossnar från fästena i båda ändarna. Tyvärr måste man ta loss själva fästena för att koppla på slangen igen, vilket kan bli irriterande i längden.

Manualen lämnar vissa frågetecken

Du kontrollerar AC:n antingen med hjälp av den inbyggda kontrollpanelen, fjärrkontrollen eller med den tillhörande mobilappen. Kontrollpanelen (belägen ovanpå enheten) är lätt att förstå sig på, men svår att läsa av i dagsljus. Detsamma kan sägas om displayen på framsidan som visar aktuell temperatur. En fördel med den låga ljusstyrkan är dock att den inte stör på nätterna. Knapparna på fjärrkontrollen har ingen text som beskriver funktionerna, men den är ändå lätt att använda. Woods-Milan

Mobilappen leder oss dock in på de problem som den här AC:n har. Instruktionerna i appen för hur man ansluter AC:n till WiFi-nätverket har bilder som illustrerar processen, men knapparna på enheten motsvarar inte vad manualen beskriver. Detta problem stöter vi även på med den fysiska manualen som följer med. Ibland saknas sammanhang mellan det som illustreras i enheten och det vi ser på själva enheten.

Ett exempel är att processen för att nollställa wifi-anslutningen inte går att utföra på det sätt som beskrivs i manualen. Efter kontakt med Woods’ support visar det sig att det på fabriken har gjorts förändringar i mjukvaran som Woods inte känner till. Detta kommer säkerligen rättas till tids nog, men i skrivande stund kan vissa instruktioner framstå som förvirrande. Till Woods’ försvar bör vi säga att deras support var väldigt tillmötesgående och angelägna om att hjälpa oss lösa problemet. Vi kan också nämna om appen att den tycks vara inkorrekt översatt i vissa fall, men den går ändå att använda och begripa sig på.

Så nollställer du WiFi på Woods AC Milan 9K WiFi:

Håll inne “+”-knappen i fem sekunder till WiFi-symbolen blinkar. Du ska alltså inte hålla inne varken “power”- eller “timer”-knappen som det påstås i manualen och i appen.

Kyler väldigt väl, och snabbt

Woods Milan har flera olika lägen, exempelvis kylning, avfuktning och auto. Det går alldeles utmärkt att ställa en timer, och det finns ett nattläge där enheten går tystare och stänger av sig själv efter några timmar. Vi uppmäter en ljudnivå på 68 dB precis intill enheten och 64 dB två meter ifrån. Enheten är inte direkt knäpptyst i nattläge, men är enligt vår testare ett klart bättre alternativ till att vakna svettig mitt i natten. Woods-Milan

Kylningen klarar Woods Milan av väl. Den ska klara av att kyla ytor på upp till 26 m², vilket vi upplever är en korrekt bedömning. En av våra mätningar visar att den kunde kyla ett rum från 24,8 grader till 19,6 grader på bara en timme.

Överlag upplever vi att Woods Milan är en bra och effektiv AC som gör det den ska. Om vi väger priset mot hur väl vi upplever att den fungerar så menar vi att den här modellen är ett bra köp. Den missvisande manualen och appen till trots så kommer du nog lära dig använda den ändå tack vare den intuitiva designen.

Snygg och enkel designförhållandevis tyst
Manualen är mycket svårbegripligsvåravläst display i dagsljusslangen för utblåsluften lossnar ibland från sina fästen

5. Electrolux WP71-265WT (Airflower)

Mycket lättanvänd AC som gärna kunde ha fått vara lite mer effektiv

Lägen: Kylning, avfuktning, fläkt, värme Fläkthastigheter: 3 Fjärrkontroll: Ja Timer: Ja Köldmedium: R290 Max driftstemperatur: 30° Min. driftstemperatur: 16° Kyleffekt (kW): 2.6 kW Kyleffekt (BTU/h): 8 800 BTU/h Avfuktningskapacitet: 43 l/24 h Max. ljudnivå enlig tillverkare: 64 dB Uppmätt ljudnivå: 60 dB Max. yta: 40 m² Övriga egenskaper: Tillhörande mobilapp

Electrolux Well P7 WP71-265WT

Electrolux WP71-265WT är en portabel luftkonditionering som ger något blandade intryck när vi testar den. Det är en enhet som överlag är väldigt lätt att komma igång med och intuitiv att använda, men den lämnar också en del att önska när det gäller montering och hur väl den lyckas kyla rummet.

Att montera ihop och komma igång med enheten är, på vissa sätt, både väldigt enkelt och väldigt krångligt. Enheten tycks vara smart packad, med väldigt lite till synes onödig wellpapp och plast, och att montera ihop delarna är väldigt självförklarande. Det enda som krävs är att koppla in utblåsröret, och sedan är det klart.

Manualen är väldigt svår att förstå sig på

Detta väger upp det faktum att manualen lämnar en hel del att önska. Vår testare upplever vid flera tillfällen att manualen är väldigt svårt att förstå, något som leder till spekulation att den är auto-översatt. Att tömma enheten på vatten krävde en del gissningar, då manualen inte var till någon hjälp.

Den här modellen kan styras med en mobilapp, och att installera appen och koppla till enheten fungerade felfritt och var snabbt avklarat. Den medföljande fjärrkontrollen är enkel att förstå sig på, liksom den inbyggda kontrollpanelen. Intrycket av just kontrollpanelen dras dock ner något av att den har silverfärgade knappar med vit text, som i vissa förhållanden är snudd på omöjliga att läsa. Men totalt sett är enheten mycket enkel att hantera.

Electrolux-WP71

Ljudnivån i sig är ingenting att klaga på, vår testare mäter en ljudnivå på 60 decibel. Däremot så är ljudnivån väldigt ojämn och enheten ger ifrån sig ett skramlande ljud, i synnerhet när den är inställd på kylning. Ljudet vid för enbart fläkt är behagligare, men med kylningen på kan det vara svårt att ha den här enheten på när man ska sova.

De inbyggda hjulen gör vikten lättare att förlåta

Apropå kylningen så fungerar den bra, och den klarar av att göra ett rum märkbart svalare. Under de varmaste dagarna klarade den dock inte av att kyla ner rummet till mer än 19 grader, även fast den var inställd på 16 grader och hade stått på i ett rum med stängd dörr under merparten av dagen. Men som sagt, kyler ner rummet gör den absolut.

Enheten är ganska otymplig och väger hela 45 kg. Om den inte ska flyttas mellan våningar underlättas det hela av att den har hjul. Ska den bäras upp eller ner för en trappa så kan det vara bra att ta till bärhjälp. Den kräver också sin plats i rummet, och med tanke på att den bör ha minst en halv meter fritt runt omkring sig så kanske den inte är helt lätt att placera. Electrolux-WP71

Det ingår ett fönsterkit, men inget tätningskit, utan det får man köpa till separat. Fönsterkitet var också för kort för vår testares fönster, trots att storleken på fönstret ifråga är tämligen standard i Sverige, vilket krävde ett inköp av en förlängningsbit för fönsterkitet.

Vi är inte helt säkra på att den här modellen är värd sitt pris. Testaren menar att den gärna kunde ha fått varit effektivare sett till vad den kostar och att en mindre skrymmande enhet för en billigare peng kanske hade varit ett bättre köp. Med det sagt så kyler den bra och är väldigt enkel att använda.

Snabb kylninglätt och intuitiv att komma igång medmycket praktisk app
Väldigt jämn och störande ljudbildtung och otympligfår inte ned temperaturen så långt som man kunde önskafönsterkitet behövde kompletterasotydlig manual

6. Anslut 007018

En bra luftkonditionering som kan vara svår att installera

Lägen: Kylning, avfuktning, fläkt Fläkthastigheter: 3 Fjärrkontroll: Ja Timer: Ja Köldmedium: R290 Max driftstemperatur: 35° Min. driftstemperatur: 17° Kyleffekt (kW): 2.3 kW Kyleffekt (BTU/h): 8 000 BTU/h Avfuktningskapacitet: 50 l/24 h Max. ljudnivå enlig tillverkare: 62 dB Uppmätt ljudnivå: 60 dB Max. yta: 16 m²

Anslut Luftkonditionering 2300W

Anslut 007018 har utgått och ersätts under 2021 av en uppdaterad modell. Priset och länken nedan avser den nya modellen. Nedan följande text kommer uppdateras i sommar när den nya modellen har testats.

När vi packar upp Anslut 007018 ur kartongen slås vi av hur förvånansvärt snyggt designad den är. Höljet är förvisso i vit plast, likt på många andra modeller av portabel luftkonditionering, men den ger ett gott visuellt intryck och den svarta kontrollpanelen ser modern ut. Den sistnämnda är också enkel att förstå sig på.

Inte heller fjärrkontrollen är särskilt komplicerad, men den framstår inte alls som lika modern som luftkonditioneringen i sig. Men det är å andra sidan väldigt sekundärt i sammanhanget, den är som sagt enkel att förstå sig på och luftkonditioneringen som helhet får anses vara snyggt designad. Anslut-007018

En komplicerad manual vägs upp av enkelt montage

Manualen är kanske inte den mest lättbegripliga som vi har sett. Bilderna för montaget ligger längst fram i manualen, och därefter följer instruktioner på vardera språk (svenska, norska, polska och engelska), vilket medför ett visst bläddrande fram och tillbaka för att koppla en bild till instruktionen. Det ska dock sägas att montaget var extremt enkelt och manualen var snudd på överflödig.

Det följer med ett fönsterkit, men det är avsett för antingen horisontellt eller vertikalt skjutfönster (det medföljer också delar för att göra en fast installation genom att göra hål i väggen). Vi var tvungna att improvisera lite för att få fönsterkitet att sitta fast i vårt fönster, och det var dessutom för kort trots att fönstret var av standardhöjd. Det går dock att köpa till fönsterkit från tredje part som passar. Vi upplevde det inte som ett alltför stort problem att fönstret inte blev tätt, då enheten har använts i en tätort med väldigt lite insekter. Anslut-007018

Kyler bra, men har det kämpigt vid höga temperaturer

Enheten kyler väldigt bra och gör en markant skillnad på temperaturen. Exempelvis användes den i sovrummet i ungefär fyra timmar på kvällen, vilket gjorde att sovrummet var ordentligt svalt när det var dags att sova. När det var som varmast kunde dock inte enheten kyla ner rummet till mer än 22 grader, trots att den stod på 17 grader under större delen av dagen med dörren stängd. Med det sagt var 22 grader fullt tillräckligt svalt för vår del.

Ljudnivån vid högsta hastighet på kylning motsvarar ungefär det som tillverkaren anger. Detta är något för högljutt för att den ska kunna stå på även på natten, men på dagtid när alla är vakna är det inget som helst problem att den står på. Med endast fläkt på så är den väldigt diskret.

Överlag skulle vi beskriva det här som en bra luftkonditionering, det är installationen i fönstret som ligger den mest till last.

SnyggKyler överlag mycket braMycket enkel installationLättbegriplig kontrollpanel och fjärrkontroll
För högljudd för att kunna användas på nattenFönsterkitet kommer inte passa i de flesta fönsterManualen kan framstå som invecklad

Kommentera

Håll dig till ämnet, håll en god ton och visa respekt för andra. Vi tar bort inlägg som vi bedömer olämpliga.

Illustration - Inga frågor och svar

Bli först med att kommentera!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.