Uppdaterad  

Hårinpackning: 13 produkter i test

PriceRunner

Torrt och statiskt hår? Eller har ditt hår tagit stryk av hemmafärgningar? Vi har testat hårinpackningar från märken som Davines, Olaplex och Joico. För att en hårinpackning ska utses till bäst i test, måste den ge håret en boost, ha en användarvänlig förpackning och hålla vad den lovar.

hårinpackning bäst i test

Så gjorde vi testet

Våra tester är oberoende utförda, och utgörs av testredaktörens uppriktiga och objektiva åsikter. Produkturval utförs och testresultat beslutas utan påverkan från tillverkare, återförsäljare eller andra interna eller externa parter.

Vi gör våra tester själva och testar alla produkter så som de är tänkta att användas i verkligheten. I vårt test av inpackning för håret har vi låtit vanliga konsumenter med olika hårtyper använda produkterna. I testet har vi utgått från följande frågeställningar för att bedöma och betygsätta de olika hårinpackningarna.

  • Resultat: Upplevs inpackningen vårdande? Blir håret mjukt efter användning? Håller produkten vad den lovar? Känns håret nedtyngt eller lätt?

  • Användning: Hur är konsistensen? Är inpackningen lätt att applicera? Hur lång tid ska produkten sitta i?

  • Förpackning: Hur är förpackningen? Är den lätt att använda eller är den bökig?

Betyget är beräknat på den samlade upplevelsen av produkten i förhållande till vad den kostar.

Vi har testat ett urval av marknadens populäraste hårinpackningar. Jämför pris på samtliga listade inpackningar på PriceRunner.

Fler tester för vackert hår

1. Davines The Let It Go Cirle - BÄST I TEST HÅRINPACKNING

En otroligt effektiv och mjukgörande inpackning som får en att vilja brista ut i sång

Egenskap: Mjukgörande och återfuktande

Davines The Let it Go Circle 50ml

Detta lilla powerpaket piggar upp håret rejält på bara tio minuter. Inpackningen är återfuktande, mjukgörande och verkar på något magiskt sätt ge hårfärgen en liten boost, trots att det inte är en färginpackning. Skillnaden är så stor att familjen kommenterar och undrar om håret är nyklippt.

Portionsförpackad inpackning

The let it go circle från Davines kommer i påsar likt fruktklämmisar för barn. Med denna serie vill Davines erbjuda kurer i mindre format för att ge konsumenter en chans att tillgodose hårets alla behov utan att man ska behöva investera pengar i en stor förpackning. Med Let it go önskar man dock att den kom i större format. För har man väl testat den kommer man vilja använda den snart igen. Påsen ska räcka till en applicering. Men har man kortare eller tunnare hår så kan den räcka till två användningar.

Omedelbar glans

Hårinpackningen luktar fräscht, piggar upp och ger oslagbar glans. Davines The Let It Go Circle får en faktiskt att, likt Elsa från Frost, vilja brista ut i sång över dess förträfflighet – och det händer i ärlighetens namn inte varje gång man duschar.

Piggar upp håret så rejält att det ser nyklippt ut
Sett till mängden i en förpackning är den förhållandevis dyr

Prisjämförelse

Jämför alla priser
Hudoteket Logotyp

Davines The Let It Go Circle

76 kr
Bombola Logotyp

Davines Essential The Let It Go Circle 50 ml

79 kr
Baresso Logotyp

Davines The Let it go Circle 50ml

81 kr

2. Garnier Fructis Hair Food Papaya - BÄSTA BILLIGA HÅRINPACKNING

En äkta budgetkompis som gör håret mjukt och väldoftande

Egenskap: Närande

Garnier Fructis Hair Food Repairing Papaya 390ml

I en rejält tilltagen burk (390 ml) kommer denna 3-i-1-produkt, som på utsidan faktiskt är lite småful. Generellt sett brukar multiprodukter för håret sällan imponera, men Garnier Fructis Hair Food Papaya är ett väldoftande undantag.

Budgetlooken avskräcker i onödan

Det är med viss skepsis testpanelen närmar sig denna inpackning, den utstrålar helt enkelt inte kvalitet och att den dessutom ska dofta av papaya gör flera fundersamma. Papaya är generellt en helt och hållet överväldigande doft, men när burken öppnas är det en smarrig och närmast godisliknande lukt som möter en.

Hair Food har som sagt tre användningsområden:

  1. Balsam – med andra ord applicera efter schamponering och skölj sedan ur rätt omgående.
  2. Inpackning – låt produkten sitta i cirka 10 minuter innan den sköljs ur.
  3. Leave in – applicera en mindre mängd till fuktigt men inte blött hår och låt produkten sitta kvar i håret.

Hair Food fungerar faktiskt utmärkt för alla tre utlovade områden, men i barnfamiljerna uppskattas den särskilt som en leave in-produkt i borsträdda barn. Med en gnutta Hair Food innan borstning, är det lätt att reda ut håret, och eftersom den luktar så gott händer det faktiskt att barnen till och med ber om den – ett stort plus när det gäller barn som helst inte låter en komma nära det trassliga håret.

Lämnar håret riktigt mjukt

Som inpackning lämnar den håret mjukt och väldoftande och det enda egentligt negativa är just den stora burken. Det är visserligen härligt att få så mycket produkt för pengarna, men en burk med skruvlock är alltid svårt i duschen. Hade Garnier Fructis Hair Food Papaya kommit i någon form pumpflaska, hade vi jublat av lycka.

Luktar smarrigthar tre användningsområdenlämnar håret mjuktbillig
Förpackningen är bökig och rätt ful

3. Ida Warg Silver Mask - BÄSTA SILVERINPACKNING

Godisdoftande inpackning med salongsresultat på blekta hår

Egenskap: Silverinpackning

Ida Warg Silver Mask 300ml

Med blekt hår som snabbt får en gul ton, är jakten på den perfekta silverinpackningen ständigt pågående. Nu kan du sluta leta – Ida Warg Silver Mask är nämligen en inpackning som nära nog ger salongsresultat.

Ger en perfekt kall nyans

Denna luktsuddgummidoftande produkt kommer i en rejäl burk. Burkar är visserligen alltid bökiga i duschen, men när det gäller denna hårinpackning är vi villiga att se genom fingrarna när det kommer till just detta. Efter att ha använt inpackningen i blekt hår som fått en ledsen gul ton efter många timmar med sol och bad, återfår håret nämligen en perfekt kall nyans. En av testdeltagarna säger att hon faktiskt bara fått så bra resultat tidigare, vid besök hos frisören.

Doften en vattendelare

Åsikterna om doften går isär – antingen gillar man godislukten, eller så accepterar man den. Och när det kommer till utredande effekt, lämnar inpackningen tyvärr lite att önska. Ett blekt hår blir ofta lite torrt och trassligt - därför hade det uppskattats om Ida Warg Silver Mask även agerade lite mer mjukgörande. Istället får man kämpa som vanligt med att reda ut tovorna. Koncentrationen av violetta pigment upplevs vara hög och som just en silverinpackning är Ida Warg Silver Mask alldeles utomordentligt effektiv. För att råda bot på det torra och trassliga håret när man fått tillbaka den kalla nyansen man vill ha, rekommenderar vi dock ett spraybalsam som komplement.

Väldigt effektivsalongsresultatbra pris
Fungerar inte utredandedoften är en vattendelare

4. Björn Axén Repair Deep Conditioner

En hårinpackning som vårdar på djupet och är lätt att hantera i duschen

Björn Axén Repair Deep Conditioner 200ml

Bökiga förpackningar i duschen kan göra duschstunden till ett riktigt omak. Hårinpackningar kommer ofta i svåra burkar med skruvlock – men inte Björn Axén Repair Deep Conditioner. Att en hårvårdsprodukt kommer i tub som man lätt kan klämma fram produkten ur, muntrar onekligen upp i duschbestyren.

Arganolja mjukar upp

Denna reparerande hårmask innehåller arganolja - en härlig ingrediens för hår. Arganolja innehåller fettsyror och hjälper håret att bli mjukt och följsamt. Det är en dryg produkt, så även om den är dyr att framställa, brukar man inte behöva mer än ett par droppar i håret. När man köper en produkt som innehåller arganolja, behöver man inte själv bekymra sig om mängden vid dosering – det är bara att följa anvisningarna på tuben.

Skönt med kort verkningstid

Förutom att håret verkligen både känns piggare och mjukare efter en behandling med denna inpackning, är den stora fördelen den korta verkningstiden. På bara 3 minuter slipper man nämligen bli uttråkad. Många inpackningar ska sitta i minst 10 minuter, men med denna 3-minutersvariant kan man unna sig en vårdande stund under morgonduschen.

Doften är mild och man kan ana arganoljan, konsistensen perfekt för enkel applicering och fördelning genom håret, och produkten är lätt att skölja ur. 3 minuter till ett piggare hår? Det tackar vi för. För torrt och slitet hår är Björn Axén Repair Deep Conditioner helt enkelt en dröm.

Bra förpackninglätt att applicerager ett härligt mjukt hår
Inga klara nackdelar

5. The Body Shop Banana Truly Nourishing Hair Mask

Hårinpackningen som är mjuk som en skumbanan för håret

Egenskap: Mjukgörande

The Body Shop Banana Truly Nourishing Hair Mask 240ml

Denna veganska inpackning kommer göra ditt hår mjukare än någonsin. Dessutom luktar den banan. Jättemycket. Lukten försvinner inte helt ens när håret torkat. Så gillar man inte bananlukt (mer specifikt skumbanan) bör man dra öronen åt sig. Men kan man tänka sig att lukta lite godisgott, ja då kommer man belönas med det mjukaste håret man haft på länge.

Hårinpackning med bananpuré

The Body Shop Banana Truly Nourishing Hair Mask är en härligt krämig och återfuktande mask, vilket gör den perfekt för alla med normalt till torrt hår. Den vårdar med hjälp av brasiliansk cupuaçu, ekologisk bananpuré från Ecuador och paranötolja från Peru. Inpackningen upplevs inte alls som nedtyngande för håret. Dess enda minus är förpackningen. En skruvburk är alltid meckigt att hantera med blöta händer. Men själva inpackningen, holy bananas, den är bra härlig den!

Gör håret otroligt mjuktSkapar glansBestående doft
Jobbig burk med skruvlockLite för intensiv lukt

6. Joico K-Pak Deep-Penetrating Reconstructor

Klassisk och stärkande hårinpackning som fortfarande spelar i toppligan

Egenskap: Återbyggande

Joico K-Pak Deep-Penetrating Reconstructor 150ml

Joico är något av ett doldismärke i Sverige när det kommer till hårvård. Men det är dags för dem att kliva ur skuggan och få den uppmärksamhet som de förtjänar. Detta märke ruvar nämligen på många fantastiska produkter för håret: Joico K-Pak Deep-Penetrating Reconstructor är en av dem. Denna inpackning är faktiskt en riktig klassiker, som år efter år spelar högst upp i ligan

Intensiv räddare för skadat hår

Detta är en intensivkur för skadat hår och det är svårt att inte sträcka sig efter denna praktiska (om än lite småfula) klämtub efter duschen, när man väl fått smak för den. Joico K-Pak Deep-Penetrating Reconstructor är en proteinpackad inpackning. Den fungerar som en kärleksfull och styrkande kram för ett slitet och lite småledset hår. Proteinerna förstärker hårets elasticitet och får håret att kännas härligt studsigt efter användning. Som om det inte vore nog, blir håret dessutom vackert glansigt och upplevs som starkare.

Syntetisk banandoft

Doften, som påminner om banan, är ganska stark och en smula syntetisk. Dock vädras den mest intensiva lukten snabbt bort. När håret väl är torrt doftar det behagligt sött och har tack vare Joico K-Pak Deep-Penetrating Reconstructor fått en vacker glans.

Känns stärkandeGer massor av glansPraktisk förpackning
Syntetisk doftSmåful förpackningRätt dyr

7. Olaplex Hair Perfector no 3

Mirakelkur för håret, en hårinpackning som lagar från insidan

Egenskap: Reparerande

Olaplex No.3 Hair Perfector 100ml

Egentligen är Olaplex no 3 en kompletteringsbehandling. Den är tänkt att användas hemma, mellan de Olaplexbehandlingar som kan göras hos frisören. Men även utan att öppna plånboken extra stort för en salongsbehandling så kan man få riktigt fina och märkbara resultat med Olaplex no 3 hemma i badrummet.

Reparerar svavelbindningarna i håret

Det som gör Olaplex unikt är att det lagar disulfidbindningarna i håret. Dessa svavelbindningar skadas genom kemiska behandlingar och när man använder värmeverktyg. När bindningarna har skadats så brukar man tala om ett strukturskadat hår. Och det är ofta ett riktigt trist hår att ha att göra med. Men Olaplex hjälper till att bygga upp dessa bindningar igen genom att molekylen tar sig in i hårstrået och återskapar hårets egna svavelbindningar. När detta sker får håret tillbaka sin elasticitet och blir, enkelt uttryckt, gladare.

Ett måste om man ofta färgar håret

Detta är en inpackning att testa om man tycker om att byta färg på håret ofta eller är en daglig användare av värmeverktyg. Håret känns påtagligt starkare och mindre sårbart efter en period av regelbundna hemmabehandlingar med Olaplex no 3. Innehållet luktar milt och fräscht, precis så som man gärna vill att ens hår ska lukta efter ett frisörbesök (trots att man inte ens behövt lämna badrummet). Förpackningen är i tålig plast, men lyckas trots det se stilren och snygg ut på hyllan.

Ger ett påtagligt starkare hårBehaglig doft
Rätt dyrKräver tålamod då resultaten kan låta vänta på sig

8. Maria Nila Head & Hair Heal Masque

En hårinpackning som lugnar och ger volym på en och samma gång.

Egenskap: Lugnande

Maria Nila Head & Hair Heal Masque 250ml

Ett av de största kruxen med många inpackningar är deras förpackningar. Burkar med skruvlock kommer aldrig vara optimalt i en dusch. Maria Nila Head & Hair Heal Masque är ännu en produkt som kommer i en bökig skuvlocksburk. Men är man villig att se mellan fingrarna rent förpackningsmässigt så är detta en riktigt bra inpackning.

Ger håret ett uppenbart lyft

Denna hårmask framtagen för personer med en hårbotten som ofta kliar och för de som lider av mjäll. Enligt texten på burken säger den sig även stimulera hårsäckarna, vilket ska ge ökad hårproduktion och motverka håravfall. Det är på egen hand dock svårt att avgöra om det stämmer. Men oavsett om håret växer mer eller inte, ska det sägas att Maria Nila Head & Hair Heal Masque är en inpackning som utan tvekan ger håret ett lyft. Redan efter en behandling känns håret mer välmående och får en annan stuns än tidigare. Även om man bara har ett blygsamt självfall i håret så är det som att denna mask lockar fram det. Vilket leder till ökad volym i ett hår som kanske annars har en tendens att kännas platt.

Tjock formula gör appliceringen enkel

Formulan är härligt tjock, vilket underlättar hanteringen av burken då produkten inte rinner ur handen under tiden. Resultatet Maria Nila Head & Hair Heal Masque ger är ett livfullt hår med en återfuktad och nöjd hårbotten.

Härlig konsistensSnabbt resultatGår att variera verkningstiden
Opraktisk förpackning

9. Ref. Intense Hydrate Masque

En hårmask som fuktboostar och skyddar håret

Egenskap: Mjukgörande och återfuktande

REF Intense Hydrate Masque 200ml

Har du ett färgat hår som är lite trött? Eller lider du bara av en väldigt torr kalufs? Ref. Intense Hydrate Masque är en inpackning som kan hjälpa dig med båda delarna.

Större storlekarna utrustade med pump

I en klassisk flaska, står denna inpackning tryggt på badkarskanten. Väljer man en av de två större storlekarna, är flaskan dessutom utrustad med pump – och en pumpflaska är alltid drömmen i duschen.

Doftar gott och appliceras lätt

Ref. Intense Hydrate Masque doftar ljuvligt och produkten är lätt att applicera i håret. Som vanligt med en inpackning, ger även denna mask bäst resultat om håret är handdukstorrt (och appliceras innan balsam). Men även för den jäktade, som nöjer sig med att krama ur överflödet av vatten i håret, fungerar inpackningen alldeles utmärkt. Verkningstiden bestämmer man själv – förpackningen rekommenderar 3-10 minuter. Ju längre den får verka, ju bättre – men även på tre minuter kommer man långt.

Håret blir fantastiskt mjukt och väldigt lätt att reda ut. Att den dessutom ger extra skydd till ett färgat hår, känns faktiskt bara som en bonus.

Lämnar håret härligt mjuktluktar väldigt gottfinns med pump
Lite odrygt

10. Davines OI Hair Butter

En rik och vårdande hårinpackning med något krävande doft

Davines Oi Hair Butter 250ml

Davines OI Hair Butter är en rejält krämig och intensivt mjukgörande hårinpackning. Håret känns sällan så lent och piggt som efter en kur med denna hårmask. Men den har en nackdel.

Svårt med skruvlock i duschen

Det är sällan praktiskt med en hårinpackning i en burk med skruvlock, men hugade användare vet att detta är näst intill ofrånkomligt att helt slippa dessa svårhanterade förpackningar. När det gäller Davines OI Hair Butter är det dock värt mödan med burken, för detta är en produkt som gör även det mest torra och slitna hår lent som silke.

Beroende på hur tjockt hår du har, kan man antingen applicera krämen tio minuter innan man stiger in i duschen, eller när håret redan är blött efter schamponering. Behöver håret extra TLC kan man göra dubbelt upp, och använda det både innan duschen och efter schamponering.

God men stark doft

Men vad är då nackdelen med den? Ja, det negativa med Davines OI Hair Butter är egentligen något väldigt subjektivt: den starka doften. Å ena sidan luktar den ljuvligt, men å andra sidan är det en rätt tung doft. Om man inte gillar doften, kommer man antagligen inte tycka om det kraftfulla sättet som lukten dessutom hänger kvar i håret. Håret luktar tydligt av inpackningen både en och två dagar efter användning. Inte ens en hårtvätt två dagar senare, får bort lukten helt. Tycker man om doften, kommer man jubla. Men är man inte ett fan, upplevs lukten som alldeles för påträngande.

Bortser man från vattendelaren som doftsättningen utgör, är detta en hårinpackning som är mycket effektiv och boostar ett livlöst hår på bara 10 minuter.

Krämig och lättappliceradgör håret väldigt mjuktresultat som känns i flera dagar
Väldigt tung och påstridig doft

11. Label.M Honey & Oat Mask

Mycket väldoftande hårinpackning som ger ett härligt mjukt resultat

Egenskap: Återfuktande

Label.m Honey & Oat Treatment Mask 120ml

Label.M Honey & Oat Mask gör håret mjukt, glansigt och lämnar efter sig en doft av jul. Nej, bli inte oroliga nu – håret kommer inte lukta sill och prinskorv! Tänk istället: ingefära, kryddnejlika och kardemumma – ja, lite som pepparkakor faktiskt, med en god dos av honung.

Passar bra för torrt och skadat hår

Label.M Honey & Oat Mask är en riktigt härlig inpackning för ett torrt och skadat hår. En stor fördel är att verkningstiden är anpassningsbar. Det räcker att ha den i håret mellan en till fem minuter. Men har man tid och om man vill ha en än mer intensiv kur, låter man den verka i 10 minuter – gärna med en varm handduk på huvudet för att intensifiera resultatet.

Återfuktar rejält

Efter användning känns håret rejält återfuktat, samtidigt som det blir riktigt mjukt och är lätt att borsta. Huruvida manukahonungen verkligen reparerar cellskador i håret eller inte låter vi vara osagt. Men att håret ser piggare och studsigare ut än vad det gjorde innan en omgång med masken, råder det ingen som helst tvekan om. Sedan att man gärna nynnar på ”Pepparkakeland” medan man sköljer ut denna inpackning, det får man helt enkelt stå ut med,

Fantastisk doft som håller sig kvar i håretHärligt mjukt resultat
Burk med skruvlock

12. Ida Warg Repair Mask

En härligt krämig och väldoftande hårinpackning

Ida Warg Repair Hair Mask 300ml

Ida Wargs karamellfärgade hårvårdsprodukter gör sig riktigt bra i badrummet – de piggar effektivt upp med sina glada toner. Även i håret är de fina.

Underbart doftande hårinpackning

Ida Warg Repair Mask är en återfuktande hårinpackning som ska ge näring och fukt till frissigt, torrt och sprött hår. Förpackningen är en burk med skruvlock, vilket alltid är något av ett aber i hårvårds- och duschsammanhang.

Masken luktar ljuvligt och är dessutom härligt krämig. Den är tjock och känns riktigt rik då man fördelar den i håret. Trots sin tjocka konsistens, är den lätt att applicera. Den är också väldigt dryg – en liten klick räcker till hela håret.

Saknar utredande effekt

Håret känns återfuktat och mjukt efter användning. Den goda doften hänger sig dessutom kvar, så man får njuta av den lite längre tid än många andra hårinpackningar. Dock upplevde vi inte att den hade någon utredande effekt på håret. Ett hår som är trassligt och svårt att kamma efter en tvätt, var fortfarande svårborstat efter en omgång med Ida Warg Repair Mask i håret.

Det här är en krämig och väldoftande inpackning som känns riktigt lyxig för håret, men vi hade önskat att den även verkade utredande på håret.

Drygväldoftandekrämigåterfuktande
Inte utredande

13. Rahua Omega 9 Hair Mask

En lyxig inpackning för den med slitet och trött hår

Egenskap: Vårdande hårinpackning för skadat hår

Rahua Omega 9 Hair Mask 120ml

Omega 9 Hair Mask är en hårinpackning från svenska märket Rahua, som fått folk världen över på fall. Till och med sajten Goop (som Gwyneth Paltrow ligger bakom) har skrivit om detta lilla powerpaket till inpackning som gör håret riktigt glansigt.

Ta hjälp av kam och värme

Rahua Omega 9 Hair Mask har rykte om sig att skapa en fantastisk glans. Används den i duschen, blir resultatet i och för sig mjukt och lätt att reda ut. Det är en bra idé att kamma igenom inpackningen, då försvinner allt trassel på ett kick. Men vill man uppnå ett resultat som det nästan gnistrar om, då får man hjälpa inpackningen lite på traven.

För mest glans, applicera inpackningen innan du duschar. Kamma igenom håret efter en generös applicering och sätt sedan i gång hårtorken. Håll sedan håret varmt under 10-15 minuter, genom att främst föna topparna och längderna. Efter det tvättas håret som vanligt med schampo och balsam.

Gör håret mjukt och glansigt

Håret blir utan tvekan riktigt mjukt av Rahua Omega 9 Hair Mask. Dessutom kan man fortfarande ana doften av den dagen efter – inte på ett påträngande och jobbigt sätt. Snarare är det en fräsch doft som anas.

Även om håret blir glansigt, är det inte riktigt den glans som man förväntar sig efter att ha läst om denna inpackning online. Sådana resultat är dock beroende av vilka förutsättningar håret i sig har. Har man ett friskt och obehandlat hår, är säkert chansen för stjärnglans större, än på ett behandlat hår som är lite slitet. Å andra sidan är det ofta just de mer slitna håren som brukar vara i behov av en glansboost.

Förpackningen i glas har en pump som doserar en ganska liten mängd vid varje pump. Man får med andra ord kämpa lite för att få ut den generösa mängd som föreslås i instruktionerna.

Med tanke på priset och att masken ska appliceras generöst och därmed inte räcker så lång tid som man hade kunnat önska, hade vi hoppats på ett tydligare resultat. Det är en trevlig inpackning och man blir nöjd med resultatet, men den wow-upplevelse testpanelen hade hoppats på uteblir faktiskt.

Doftar gottgör håret mjuktmycket effektiv som utredare
Dyrsvårarbetad pump

Vad är en hårinpackning?

Hårinpackningar är hårets motsvarighet till ansiktsmask. Det är genom inpackningar, eller hårmasker som de också kallas, som vi kan anpassa vår hårvårdsrutin lite extra. Det är även ett sätt att behandla särskilda problemområden som till exempel ett torrt eller slitet hår.

Hur vet man vilken hårinpackning man ska välja?

Det är lätt att bli överväldigad då man letar efter en hårinpackning. För att hitta rätt så måste man först komma fram till vad det är ens hår behöver extra hjälp med. Det finns inpackningar för alla sorters hårproblem. Oavsett om man lider av torrt, slitet, fett eller frissigt hår finns det produkter som kommer att passa.

Vilken hårinpackning passar mitt hår?

Har man exempelvis torrt hår så är det en återfuktande inpackning man ska spana efter. Torrt hår ska dock inte förväxlas med ett skadat hår. Ett hår blir lätt skadat om det utsätts för kemiska behandlingar så som färg, flitig användning av värmeverktyg, eller många och långa timmar i salta vatten och stark sol. Ett skadat hår behöver protein, och inpackningar med hårets favoritprotein keratin är därför värda att spana extra efter. Det finns även färgförstärkande inpackningar, som både är vårdande och fungerar som en färgboost. Brukar man färga håret och vill att färgen håller sig fräsch länge så är denna typ av inpackningar närmast en gudagåva.

  • Bäst i test
  • Rea
  • Guider
  • Om oss