Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Redaktionen utser: Vinterns bästa produkter

Av PriceRunner Uppdaterad 2018-11-19

Våra experter ger förslag på juklappar för alla i familjen!

Redaktörerna på PriceRunner testar är alla experter på sitt område och har inför vintern valt ut säsongens absoluta favoritprodukter. Det är produkter som de anser att man knappt kan leva utan just nu.

Respektive redaktör nominerar en produkt utifrån sin specialistkompetens. Varje nominering ska uppfylla samtliga av följande kriterier:

  • Produkten ska vara användarvänlig och av utmärkt kvalitet och prisvärde
  • Produkten ska intressera stora konsumentgrupper och ha bred distribution i handeln
  • Produkten ska spegla det Sverige vi lever i och vara användbar under rådande årstid

Inför vintern 2018 har 13 produkter nominerats från sex olika kategorier: Skönhet, Hus & hem, Trädgård, Elektronik, Outdoor, Träning och Familj. Redaktörerna har sedan genom omröstning valt ut en enskild produkt som utses till säsongens bästa produkt.

Vinterns bästa produkt

Bästa produkt vintern 2018 blir Crock-Pot DuraCeramic 6.0L. Det är en stor och prisvärd slow cooker med premiumkänsla som har en riktig stekgryta som kokkärl.

Slow cookern är en produkt som ligger helt rätt i tiden. Den tillåter dig att laga god och nyttig mat medan du sysslar med annat. Dessutom är den både sett till format och prislapp en produkt som passar helt perfekt att slå in i julpapper och lägga under granen. Slow cookern som fenomen växer snabbt i popularitet. I USA är denna 2000-talets lergryta den produkt som ökat mest i efterfrågan när amerikanerna vill fynda på Black Friday, och med stor sannolikhet är det vi i Skandinavien som ligger näst på tur att svepas omkull av denna livsförgyllare.

Vår vinnare av Vinterns bästa produkt är allt annat än slumpmässigt utvald. PriceRunners interna statistik baserat på populariteten hos 1,8 miljoner produkter visar tydligt att det finns en sak som många svenskar faktiskt kommer hoppas hitta under julgranen i år – slow cookern.

PriceRunner testar utser säsongens bästa produkt vid följande datum

  • Vinterns bästa produkt - 20 november
  • Vårens bästa produkt - 20 februari
  • Sommarens bästa produkt - 20 maj
  • Höstens bästa produkt - 20 augusti

Hitta på sidan

    Inte medlem? Bli medlem