Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
  1. Vision x Vattensport

Vision x Vattensport

(64)

Mares Optiska Linser (X-Vision & X-Vision Ultra)

Mares Optiska Linser (X-Vision & X-Vision Ultra)

Dessa optiska linser/glas passar bara till maskerna Mares X-Vision, Mares X-Vision - LiquidSkin och Mares X-Vision Ultra - LiquidSkin. Om du beställer dessa linser tillsammans med en av de nämnda maskerna så kan vi montera dem åt dig mot en liten avgift (20:-/lins). Observera att på de bifokala linserna (+linserna) vi säljer, är det bara en del av linsens nedre del som har ett bifokalt glas på sig, hela linsen är alltså inte t.ex. +2.0. Testa linserna ordentligt, innan dom används i vatten, för att säkerställa att de passar din syn som de ska.

449 kr
499 krinkl. frakt
Sportextreme
Mares Optical lense (for X-Vision, X-Vision Liquid Skin and X-Vision Mid masks)

Mares Optical lense (for X-Vision, X-Vision Liquid Skin and X-Vision Mid masks)

Optical lense for all x-vision models (Does not fit model 2013)

172 kr

Frakt okänd

Metsastyskeskus

Mares X-Vision Optical Lens

Mares X-Vision Optical Lens

Optiska Linser som passar till X-Vision / X-Vision Ultra LiquidSkin.

620 kr

Frakt okänd

Dykfyndet

Mares X-Vision Mid

Mares X-Vision Mid

Silicone skirt Medium sized Wide viewing angle X-shaped silicone strap Optical lenses available

714 kr

Frakt okänd

Dykfyndet

Mares X-Vision Ultra - LiquidSkin

Mares X-Vision Ultra - LiquidSkin

Mares X-Vision Ultra LiquidSkin är en förbättrad modell av den extremt populära Mares X-Vision. En mask som tack vare dess höga komfort och goda passform blivit en av världensmest populära masker. X-Vision Ultra följer i samma tema som tidigare modeller, men med förbättrade egenskaper. Genom den patenterade tekniken LiquidSkin (en blandning av två sorters silikon) har masken en robust struktur, utan att kompromissa med komforten. Masken kommer tillsammans med en maskbox av hårdplast som skyddar masken och är perfekt att förvara och transportera den i. • God passform och hög komfort. • Strömlinjeformad design. • Optiska linser kan köpas till. • Brett synfält. X-Vision Ultra vann Red Dot Design Awards år 2013 Se skillnaden mellan Mares X-Vision Ultra LiquidSkin och andra masker inom samma serie nedan.

799 kr
849 krinkl. frakt
Sportextreme
Mares Optiska Linser (X-Vision - Mid)

Mares Optiska Linser (X-Vision - Mid)

Dessa optiska linser/glas passar till Mares X-Vision - Mid maskerna. Om du beställer dessa linser tillsammans med en X-Vision - Mid mask kan vi montera dem åt dig mot en liten avgift (20:-/lins). Observera att på de bifokala linserna (+linserna) vi säljer, är det bara en del av linsens nedre del som har ett bifokalt glas på sig, hela linsen är alltså inte t.ex. +2.0. Testa linserna ordentligt, innan dom används i vatten, för att säkerställa att de passar din syn som de ska.

449 kr
499 krinkl. frakt
Sportextreme
Mares X-Vision Ultra - LiquidSkin - Mirrored

Mares X-Vision Ultra - LiquidSkin - Mirrored

Här är den nya versionen av en av världens mest populära masker. Den har en nya bi-silikon (LiquidSkin) kjol utformad för att ytterligare förbättra passformen och komforten. Designen är mer strömlinjeformad vilket ger lågt motstånd i vattnet. Små ribbor runt näsan minskar trycket och kjolen lämnar därför inga märken runt ansiktet. Synfältet är 20% bredare än tidigare versioner och den kommer med en X-formade maskrem i bi-silikon. Denna version kommer med spegelglas i två färger, guld och silver. Guld glasen minskar den dominerande blåfärgen och ökar kontrasten och sikten vilket är att föredra i grumligt vatten. Silver glasen minskar de diffusa reflektionerna som kan uppstå i grunda vatten och sandig botten. Spegelglasen gömmer inte användarens ögon, vilket säkerställer visuell kontakt under dyket. Masken kommer tillsammans med en maskbox av hårdplast som skyddar masken och är perfekt att förvara och transportera den i. • Förbättrad passform och komfort • Ultra klar kjol (Gul-Transparent och Blå-Transparent) • Mer strömlinjeformad • Optiska linser finns att köpa till X-Vision Ultra vann Red Dot Design Awards år 2013

829 kr
879 krinkl. frakt
Sportextreme
Mares X-Vision Black/Black

Mares X-Vision Black/Black

Mares’ X-Vision dive mask is available in 6 vibrant colors. Its unique, revolutionary design combines innovative technical solutions to increase comfort, as well as a very large field of vision.

344 kr

Frakt okänd

Mareshop