Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
  1. Sonax wash Biltillbehör

Sonax wash Biltillbehör

(39)

Sonax Vinterschampo 1 liter

Sonax Vinterschampo 1 liter

Sonax satsar på en något speciell twist i deras Sonax Vinterschampo. Här vill tillverkaren att du lägger schampot direkt på svampen, istället för att blanda det med vatten i en hink. Detta gör att du kan rengöra lacken bättre och det ger viss pärlande effekt (vattnet rinner bort), även på bilar som inte är polerade och underhållna. Ett smart schampo som ger ett bra resultat efter första rundan. Det är lite av en smakfråga om du gillar schampot direkt på svampen, men det vänjer du dig snart vid. Detta är ett schampo för dig som vill ta lite bättre hand om din bil, utan alltför stora ansträngningar. Sonax Super Wash är avsedd för alla typer av lack och innehåller äkta carnaubavax. Så här använder du Sonax Vinterschampo Börja med att spola av bilen grundligt för att få bort all sand och lös smuts Använd en svamp för bäst fördelning och effekt av produkten, vi rekommenderarden här svampen Doppa svampen i en hink med rent vatten, så att den blir genomvåt, tillsätt därefter en liten rand av Sonax Vinterschampo mitt på svampen/tvätthandsken. Tvätta med räta linjer i bilens körriktning tills du har använt upp schampot. Doppa därefter svampen i hinken och pressa ur schampot och smuts Fortsätt så runt hela bilen Spola bilen noggrant avslutningsvis och torka med en bra torkhandduk.Diamond Miracle Torkhandduk suger raskt upp vätska och gör torkjobbet snabbare och enklare.

149 kr
248 krinkl. frakt
Bilvårdskungen
SONAX Wash & Shine shampooset (314 741)

SONAX Wash & Shine shampooset (314 741)

Garanti: 2 år Innehåll: Uppsättning Applikation: Schampo även inkluderande: Svamp även inkluderande: 2x 500 ml Wash & Shine

91 kr

Frakt okänd

Winparts

Sonax Carnauba Wash & Wax

Sonax Carnauba Wash & Wax

SONAX Wash & Wax rengör effektivt och skyddar samtidigt bilens lackyta med äkta Carnaubavax. Det är perfekt att använda för att underhålla vaxskyddet mellan poleringar, ger en blänkande bil med suverän vattenavrinning och är enkelt att använda. Du hittar säkerhetsdatablad här Artikelnummer: 325-313200

99 kr

Frakt okänd

Autoparts

Vaxschampo Sonax Carnauba Wash & Wax, 500 ml

Vaxschampo Sonax Carnauba Wash & Wax, 500 ml

Schampo med vax som rengör och skyddar lacken i ett steg. SONAX Wash & Wax rengör effektivt och skyddar samtidigt bilens lackyta med äkta Carnaubavax. Det är perfekt att använda för att underhålla vaxskyddet mellan poleringar, ger en blänkande bil med suverän vattenavrinning och är enkelt att använda. Egenskaper Produkt: Bilschampo SONAX Wash & Wash Användningsområde: Handtvätt av bilen efter förtvätt Förpackning: Plastflaska med pipkork Räcker till ca 10 biltvättar Storlek: 500 ml Autodude snabbmanual Förtvätta bilen innan du använder schampot. Skaka och blanda flaskan ordentligt innan du använder schampot, karnaubavaxet som finns i flaskan lägger sig gärna i botten. Blanda ut 50 ml schampo i en 10 liters hink med vatten. Kom ihåg att alltid använda "två-hinks"-metoden och en tvätthandske för att undvika uppkomst av tvättrepor. Tvätta bilen med "fram-och-tillbaka"-rörelser. Sköljs sedan bilen noggrant med vatten.

89 kr
148 krinkl. frakt

Autodude

Snabbförsegling KIT Sonax Xtreme Spray & Seal + Wash & Seal

Snabbförsegling KIT Sonax Xtreme Spray & Seal + Wash & Seal

Paketpris från Sonax! Snabbförsegling och schampo från Sonax. Rengör och applicera ett skyddande lager vax snabbt. PAKETPRIS SONAX - Xtreme Spray & Seal + Wash & Seal! SONAX BILSCHAMPO Xtreme Wash & Seal ger en effektiv rengöring, samtidigt som den lämnar efter sig en skyddande hinna på lacken. En typ av snabbförsegling av lacken. Med en enkel biltvätt gör du fordonet rent, ger en härlig glans och långvarig, vatten- och smutsavvisande konservering. SONAX SNABBFÖRSEGLING Xtreme Spray & Seal ger glans och skydd på några få minuter. Bara spraya på våt bil och skölj av! Effektiv försegling av lack, krom och plast, snabbt och enkelt efter biltvätten. Egenskaper Produkt: Sonax Xtreme Spray & Seal + Wash & Seal Användningsområde: Skydda och rengöra lackade ytor Förpackning: Plastflaska med spraymunstycke + Plastflaska med pipmunstycke Schampot räcker till ca 20 tvättar Storlek: 750 ml (Spray & Seal) + 500 ml (Wash & Seal) Autodudes snabbmanual Wash & Seal Gör först en noggrann förtvätt. Skaka flaskan innan användning. Blanda ca 25 ml medel Sonax Wash & Seal i 10 liter varmt vatten. Använd "two-bucket"-metoden för att undvika uppkomst av nya repor. Tvätta bilen med tvätthandske uppifrån och ned. Skölj av med vatten. Använd ej i starkt solljus eller då lacken är varm. Låt ej torka. Spray & Seal Tvätta bilen grundligt. Skaka flaskan och spruta medlet jämnt på våt yta (ca 4-6 pumpningar per m²). Skölj direkt med vatten och torka av de sista resterna av vatten med torkhandduk. Använd inte medlet på heta ytor och låt det inte torka innan du sköljer. Skydda mot frost.

398 kr
457 krinkl. frakt

Autodude