Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
  1. Medela bröstpump Graviditet och Amning

Medela bröstpump Graviditet och Amning

(35)

Medela Easy Expression BH - vit

Medela Easy Expression BH - vit

Easy Expression BH från Medela gör det lätt och problemfritt att pumpa ur bröstmjölk!Den nya Medela handsfree pumpbryggan, Easy Expression BH, är äntligen här! Denna pumpbH är supersmart och praktisk, och den är redo att göra din bröstmjölkpumpning mycket enklare!Med denna nya handsfree Easy Expression BH behöver bröstmjölkspumpning inte vara ett hinder för ditt vardagsliv. Med Easy Expresss-bh kan du ha båda händerna fria när du pumpar ur.Det betyder att det finns många saker som du enkelt kan sitta och göra samtidigt som du pumpar ur bröstmjölk - du behöver till exempel inte avbryt ditt kontorsarbete, eftersom du lätt kan sitta vid datorn när du pumpar!Med Easy Expression handsfree pumpbh är det ingen match!Ny och förbättrad design!Tack vare Medelas nya Adaptive-Stretch-teknik, erbjuder den nya Easy Expression ett brett utbud av fördelar. Den nya Adaptive Stretch-tekniken säkerställer att den passar alla kroppstyper och ger det bästa stödet.Ny teknik har också gjort det möjligt att göra en behå i sömlös design i en textilblandning av elastan och nylon, vilket ger ett supermjukt och skönt material. Textilblandning av nylon och elastan skapar också ett flexibelt och elastiskt material som gör det möjligt för toppen att passa dina bröst utan några problem.Dessutom innehåller den nya designen även droppformade öppningar som säkerställer bra stöd för bröstpump och flaska med förstärkta sömmar - så bra stöd att du inte behöver hålla dem själv.Medela har också integrerat hakar, vilket gör behån super lätt och säker att öppna.ProduktinfoEasy Easy-bh från Medela kommer i en strapless design och finns i en fin och neutral vit färg. Handsfree bh med dragkedja på framsidan av bh gör den väldigt lätt att ta av och på.Easy Expression-toppen kan enkelt användas över en vanlig amningsbehå, men kan också bäras enbartMedelas dubbla elektriska bröstpumpar, "Swing", "Swing Maxi", "Freestyle" och "Symphony", idealiska med Easy Expression-behå.Tvättas i 30ºCStorlekar från S - LStorl...
508 krinkl. frakt
469 kr
Med24
Medela Startpaket, Harmony med Calma + Milki Amningskudde

Medela Startpaket, Harmony med Calma + M...

Medela Manuell Bröstpump Harmony med Calma är den första och enda handbröstpumpen som efterliknar barnets naturliga sugrytm genom att pumpa i två olika faser för bättre stimulering och ökat mjölkflöde. Amningspumpen är liten och lätt vilket gör den lämplig att ta med sig för diskret pumpning oavsett var du befinner dig. Pumpen har en mjuk brösttratt av plast och ett ergonomiskt, vridbart handtag för enkel en-hands-pumpning. Medelas Starter Kit är ett perfekt ”komma-i-gång-med-amningen”-kit för nyblivna mammor. Oavsett om du ammar eller pumpar så hjälper dig det här startkitet att komma igång på bästa sätt. Paketet innehåller allt som du behöver för att kunna få igång amningen/pumpningen och förvara mjölken, även för att vårda och skydda dina bröst under amningsperioden. Matningsprodukter och rengöringshjälp till alla tillbehör finns också. Milki Amningskudde, Grey Melange är en mjuk och fin amningskudde som kommer till stor användning när du behöver amningshjälp. Kudden har en praktisk och ergonomiskt utformad form som ger ett bra amningsstöd. Med en amningskudde får du en underbar närhet till ditt barn vid amningen eller om ni bara vill mysa. Kudden kan knytas åt för att hållas på plats och kan också knytas upp och vara skön att använda som stöd under graviditeten. Amningskudden är stoppad med små microkulor som gör att du lätt formar kudden precis som du vill ha den. Klicka dig in på de separata produkterna för att läsa mer om deras funktioner och egenskaper!
978 krinkl. frakt
919 kr
Jollyroom
Medela Harmony Pump & Feed

Medela Harmony Pump & Feed

Beskrivning Medela Pump & Feed Set innehåller den populära bröstpumpen Harmony, som är en liten, lätt och manuell bröstpump, idealiska valet för diskret pumpning överallt. I förpackningen ingår även Calma matningsnapp för bröstmjölk och 4 st engångs BH-inlägg. Medela Harmony är den enda manuella bröstpumpen med 2-fas-teknologi: Pumptekniken efterliknar spädbarnets naturliga sugrytm. Den unika kombinationen av snabb stimulering och långsammare utdrivning betyder att pumpningen är extra skonsam, bekväm och effektiv. Pumpen är lätt att sätta ihop och enkel att använda och rengöra. Med Calmanappen kan barnet äta i sin egen takt, andas och pausa regelbundet. Så fort barnet gör paus stoppar flödet, precis som vid amning. Detta hjälper barnet att bevara det naturliga sugbeteendet det har lärt sig vid bröstet. Medelas flaskor är BPA-fria. PersonalFit brösttratt 24 mm Anslutningsdel (2 komponenter) Ventilhuvud och membran Harmony handtag Flaska Flaskhållare Flerfunktionslock 1 st Calma matningsnapp 4 st engångs BH-inlägg OBS! Tänk på att du kan behöva en annan trattstorlek. Med pumpen kommer en standardtratt storlek Medium 24 mm.

Fri frakt

649 kr

Populära sökningar

Logga in

Bli medlem gratis