Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
  1. Julkalender dvd Filmer

Julkalender dvd Filmer

(46)

Julkalender dvd Filmer Lassemajas detektivbyrå - julkalender (2-disc) -dvd

Lassemajas detektivbyrå - julkalender (2...

\"LasseMajas Detektivbyrå\" som var SVT:s Julkalender 2006 är ett vintermysterium bland joviala juveltjuvar, dyrbara hundar och vandrande mumier. Det har ...
158 krinkl. frakt
149 kr
Fyndiq
Lassemajas detektivbyrå - kameleontens hämnd - dvd

Lassemajas detektivbyrå - kameleontens h...

Från älskade böcker via SVT:s uppskattade julkalender 2006 blir nu LasseMajas Detektivbyrå biofilm i ett klassiskt matinéäventyr för hela familjen. I ...
158 krinkl. frakt
149 kr
Fyndiq
Julkalender Superhjältejul 2009 DVD

Julkalender Superhjältejul 2009 DVD

Supersnällasilversara och Stålhenrik har blivit pensionärer och bor på en pensionärsplanet i rymden som heter Julstjärnan. Där är det alltid jul! En dag kommer deras barnbarn Vega och Nova på besök och Stålhenrik tar tillfället i akt att berätta om sitt och Supersnällasilversaras första äventyr tillsammans. Äventyret då de besegrade bov efter bov och hjälpte massor av barn i nöd. Det första äventyret orsakades av superskurken Gjerta. Hon var slut och tog över Barnverket på jorden som har till uppgift att ordna det bra för barnen. Gjertas plan var att ta bort skrattet från alla barn. Det gjorde hon genom att skicka ut sina skurkar att förstöra för barnen på olika raffinerade sätt. Samtidigt händer det mystiska saker på Julstjärnan, något som bara Vega och Nova lägger märke till. Men det bor ju bara pensionerade superhjältar på Julstjärnan, inga skurkar så långt ögat kan se! Vega och nova fortsätter att träna på sina superkrafter och hoppas på ett eget äventyr.

Frakt okänd

99 kr
Julkalender Stjärnhuset 1981 DVD

Julkalender Stjärnhuset 1981 DVD

En svindlande färd ut i den oändliga stjärnhimlen där Mytha (Sif Ruud) och hennes unge vän Astro (Johannes Brost) går på upptäcksfärd bland stjärnbilderna. De möter både hjältar, gudar och monster. Genom berättelserna fick TV-tittarna också lära sig de olika stjärnbilderna och en del astronomi.

Frakt okänd

99 kr
Julkalender Allrams höjdarpaket 2004 DVD

Julkalender Allrams höjdarpaket 2004 DVD

Allram Eest, Julens Konung, hälsar er alla, stora som små, välkomna in i stugvärmen. Tillsammans med Tjet bjuder han på både gamla och nya jultraditioner såsom julkaraoke, nobelpris i julkunskap, rimstuga med kungen och allt annat som hör julen till. Som kronan på verket öppnas även 24 fantastiska Höjdarpaket fulla av äventyr från Höjdarnas fantastiska värld! Hos Höjdarna möter vi bästa vännen Ester och största vännen Franke. Storebrorsan Abbe och lillebrorsan Bebbe. Finurliga fixaren Silvia, försiktige Lipton och så Luleå med kälken förståss. Någonstans bland takåsarna lurar också sjungande tvättbjörnar, flygande ekorrar och lilla Skudd - takets busigaste busfrö. Inget äventyr är för stort eller för smått för Höjdarna! DVD:n innehåller alla 24 avsnitten från SVTs julkalender 2004.

Frakt okänd

99 kr
Julkalender LasseMajas detektivbyrå 2006 DVD

Julkalender LasseMajas detektivbyrå 2006...

Baserat på Martin Widmarks och Helena Willis populära böcker! LasseMajas Detektivbyrå som var SVTs Julkalender 2006 är ett vintermysterium bland joviala juveltjuvar, dyrbara hundar och vandrande mumier. Det har blivit december och den lilla staden Valleby ligger inbäddad i snö. I sann julanda och för den allmänna trivseln i bygden har stadens polismästare bestämt sig för att organisera ett julspel i stadens gamla teater. Till polismästarens stora vånda blir det dock en månad full av småbrott och allehanda märkliga händelser. Tur då för polismästaren att Lasse och Maja precis har startat en detektivbyrå tillsammans och kan hjälpa till. Trion får plötsligt fullt upp med att lösa alla mysterier och bringa ordning i staden. Specifikationer: Skådespelare Alexandra Rapaport, Ann Petrén, Johan Rheborg, Johan Ulveson, Jonas Karlsson, Lennart Jähkel, Matilda Grahn, Peter Dalle, Pia Johansson, Teodor Runsio, Tomas Norström Regissör Henrik Georgsson Ljudformat Dolby Digital 2.0, Dolby Digital 5.1 Bildformat Anamorphic, Widescreen 1:78:1 Produktionsår 2006 Talat språk Svenska Textat språk Svenska för hörselskadade Åldersgräns Barntillåten Antal diskar 2 Fodral Keep-Case Anmärkning Omslagsbilden är ej bekräftad, Specifikationer är ej bekräftade Region 2 Distributör SF Kategori TV-Serie Speltid 300 min.

Frakt okänd

99 kr
Julkalender Kurt Olsson 1990 DVD

Julkalender Kurt Olsson 1990 DVD

På gården som tillhört Kurt Olssons farfars farfars far, har man satt upp en studio i ladan bland boskapen. Härifrån sänder Kurt, med hjälp av sin hunsade assistent Arne, spännande reportage och massor med tips hur man gör julpynt själv. Eftersom Kurt inte tror på tomtar så får stackars Arne skulden för allt det konstiga som händer. Damorkestern är förstås med och spelar julsånger och rocklåtar som Kurt sjunger. Då och då blir det besök i det Olssonska hemmet där julfirandet och där Kurt olsson inte drar sig för att öppna andras julklappar - före julafton.

Frakt okänd

99 kr
Julkalender Julens hjältar 1999 DVD

Julkalender Julens hjältar 1999 DVD

Det lackas mot jul. Förberedserna är i full gång hos den julälskande familjen och julgransprydnaderna i sin låda plockas ner från vinden. Genom en olyckshändelse trillar Julsakslådan ut genom fönstret och hamnar i soprummet där många faror hotar. Den största faran av dem alla är Stora Tuggen - sopbilen som kan innebära slutet för julsakerna...i röran i soprummet finns också en annorlunda figur, som kallar sig för Julhund. Är han verkligen en Julhund? Tillsammans beslutar de sig för att till varje pris ta sig tillbaka till lägenheten igen. Men hur skall de gå till?

Frakt okänd

99 kr
Julkalender En decemberdröm 2005 DVD

Julkalender En decemberdröm 2005 DVD

En Decemberdröm är en fantastisk saga som utspelar sig både i verkligheten och i en dröm -värld. Vi får följa huvudpersonen Bobo på hans spännande äventyr där han möter underjordiska tröstare, en knasig familj i ett slott – och mycket, mycket annat.

Frakt okänd

99 kr
Julkalender Piratskattens hemlighet 2014 DVD

Julkalender Piratskattens hemlighet 2014...

Syskonen Sam och Minna och deras mamma Eva kommer till Orkidékusten för att fira jul i solen hos faster Anja och sin kusin Bianca. Det är första gången sen deras pappa dog som syskonen är tillbaka på pappans älskade Orkidékust, och det är både härligt och sorgligt att vara där. Det ser ut att bli en spännande jul när en mystisk mask och gamla träbitar från ett sjunket skepp flyter iland vid hotellet där de bor. Farfar Ivo berättar för de tre kusinerna legenden om piraten Aquila, vars skepp sjönk i kampen om “den största skatten av dem alla". Samtidigt får Sam, Minna och deras mamma Eva får veta att Orkidékusten ska rivas efter jul. Kan Aquilas skatt rädda kusten?

Frakt okänd

99 kr
Julkalender Håkan Bråkan 2003 DVD

Julkalender Håkan Bråkan 2003 DVD

Tillvaron för familjen Andersson är inte riktigt som den brukar. Familjens klippa, mamma Karin är inte hemma så ansvaret ligger på pappa Rudolf. Fast det är visst inte så lätt att ta hand om tre barn själv, särskilt inte om man heter Rudolf! För han måste vara världens klantigaste pappa och Håkan är alldeles säkert världsmästare i busighet! Och vad gör man när det varit inbrott och till och med kylsåpet är borta? Och vad gör man nu när alla pengar är slut? Hur ska man kunna köpa julklappar? Och när ska mamma komma hem igentligen? Tänk om hon är kidnappad!

Frakt okänd

99 kr
Julkalender Pelle Svanslös 1997 DVD

Julkalender Pelle Svanslös 1997 DVD

På Åsgränd i Uppsala bor ett gäng katter som en dag får en ny bekantskap i den svanslösa katten Pelle. Måns retar sig på att Pelle som är ny i gänget snabbt blir omtyckt. Därför använder han sin påhittighet till att sätta den svanslösa nykomlingen på det hala. Men berättelsens elaking är också intresserad av annat än bus. Om Pelle är förälskad i den söta lilla Maja Gräddnos, har Måns ett öga till Gullan från Arkadien. Katterna träffas gärna på Trisses Råttserie, resturangen drivs av Trisse som är en glad och go krögarkatt. Katterna på Åsgränd är mycket för att umgås. De ställer gärna upp till med kattmästerskap, kalas, rimstugor och fester - allt som gör väntan på julafton lite kortare. Serien är baserad på Gösta Knutssons böcker.

Frakt okänd

99 kr
Julkalender Tjuvarnas jul 2011 DVD

Julkalender Tjuvarnas jul 2011 DVD

Tjuvarnas jul utspelar sig i under en kylslagen decembermånad i slutet av 1800-talet. Madame Bofvén (Siv Carlsson) leder en ökänd tjuvliga som i folkmun kallas för Klappsnapparna eftersom julen är deras högsäsong och julklapparna deras byte. Tjuvligan är nu i full gång med sina förberedelser, kofötter ska putsas, dyrkar plockas fram och tjuvnästet pyntas med falska sedlar. Bland tjuvarna finns Bongo (Bert Gradin), Skuggan (Maria Kim), Trollet (Calle Carlswärd) och så Kurre (Gustaf Hammarsten) förstås. Kurre är stans klantigaste ficktjuv och uppväxt i ligan, som blivit hans familj. En dag står ett övergivet barn med en lapp i näven utanför Kurres kyffe. Det är hans okända dotter Charlie (Tea Stjärne).

Frakt okänd

99 kr
Julkalender Ture Sventon 1989 DVD

Julkalender Ture Sventon 1989 DVD

Ture Sventon är landets bästa privatdetektiv. Det tråkiga är bara att ingen annan vet om det, utom han själv. Men när Sventon får klart för sig att den farligaste förbrytaren i hela landet är på fri fot ser han sin chans: han skall sätta fast Vesslan och bli berömd! Ture Sventons orubbliga beslutsamhet och hans flygande matta för honom till Lingonboda köping, ner till Arabiska öknen, genom Londons undre värld och ner i Stockholms kloaker. Med barn som vakna medhjälpare och en assistent som möter alla situationer med orientaliskt lugn, kan han inte misslyckas!

Frakt okänd

99 kr
Julkalender Sunes jul 1991 DVD

Julkalender Sunes jul 1991 DVD

En vanlig svensk jul i en vanlig svensk familj, är inte alltid helt lätt. Åtminstone inte om man ska tro Karl Sune Rudolf Andersson. Att följa Sune och hans familj i deras julförberedelser leder till massor med skratt. Vi får bland annat följa med Sunes familj när de ska äta julbord på en restaurang. Ingen har fått äta något på flera år, nästan, för att spara sig. Men pappa Rudolf kan inte låta bli att köra sitt cowboytrick med cigarettändaren och det börjar brinna förstås. Julen närmar sig och Sunes familj ska julbaka. Pappa Rudolf har lovat att ta hand om knäcken i år. Det slutar med att han får bygga om halva köket... Pappa Rudolf tar även med sig barnen ut för att hugga en julgran. Men det är ju förbjudet! Och precis när de ska binda fast granen på biltaket kommer skogsvaktmästaren. Måste de fira jul i fängelse nu?

Frakt okänd

99 kr
Julkalender Selmas saga 2016 DVD

Julkalender Selmas saga 2016 DVD

I Selmas saga ska en luftskeppsexpedition söka svar på frågan som alla barn ställer sig i jultider: finns tomten? Vi följer åttaåriga Selma, som just har fått ett fruktansvärt besked – hennes fattiga familj ska vräkas från sitt hus. Förtvivlad flyr hon ut i vinternatten och där träffar hon den lustiga forskaren Efraim von Trippelhatt. Han arbetar med en vetenskaplig studie om jultomten och har byggt ett eget luftskepp för att bevisa för sina kollegor i Vetenskapsakademien om tomtens existens. Selma vill också hitta jultomten. Hon hoppas nämligen att han ska kunna uppfylla hennes högsta önskan om att hennes familj ska få behålla sitt hus. Men hur ska hon ta sig ombord på luftskeppet och kan det verkligen ta dem hela vägen till Nordpolen?

Frakt okänd

99 kr
Julkalender Hotell Gyllene Knorren 2010 DVD

Julkalender Hotell Gyllene Knorren 2010 DVD

2010 års julkalender "Hotell Gyllene Knorren" handlar om familjen Rantanen som lämnar staden för landet och köper ett hotell. Fulla av drömmar om ett idylliskt liv intar de hotellet. Det är bara en hake. Hotellet har inga gäster, ingen mat, och visst spökar det i rum nummer 13? Julkalendern Hotell Gyllene Knorren bygger på Måns Gahrtons och Johan Unenges böcker med samma namn.

Frakt okänd

99 kr
Herkules Jonssons Storverk - Julkalender

Herkules Jonssons Storverk - Julkalender

Julkalender från 1969 av Tage Danielsson med Tage Danielsson och James Dickson.
166 krinkl. frakt
128 kr
DVD-shoppen
Julkalender Kaspar i Nudådalen 2001 DVD

Julkalender Kaspar i Nudådalen 2001 DVD

Sveriges Televisions julkalender 2001 tar oss till Nudådalen, en by som är så liten att den knappt går att hitta på några kartor. Där bor Kaspar och Morfar. Kaspar är åtta år. Hans föräldrar reser runt i världen och försöker råda bot på världseländet. Kaspar trivs hos Morfar och Morfar trivs med Kaspar. Man kan nog säga att både Kaspar och Morfar trivs med livet, precis som det är. Fast det finns andra i Nudådalen som ständigt vill ha mer än de har. Till exempel den pedantiske Åhman, som äger nästan all mark i byn men ändå inte är nöjd. Eller den koleriske Atom-Ragnar, som har byns enda affär och som älskar pengar men har svårt fär människor. En bit bort från Kaspars och Morfars hus bor Lisa. Hon är tio år och Kaspars raka motsats. MEdan Kaspar sitter och funderar över saker, tra Lisa tag i dem. Och när de två leker blir de aldrig tråkigt. Även om Lisas vilda planer och lösningar på olika problem oftast gör att de hamnar ännu mer i klistret.

Frakt okänd

99 kr
Julkalender En riktig jul 2007 DVD

Julkalender En riktig jul 2007 DVD

Julkalendern från 2007! En riktig jul, en sån som det alltid har varit, det är vad Mila önskar sig i julklapp. Det skulle hon aldrig ha gjort, för när tomten ska uppfylla hennes önskan drabbas hon av den odugligaste tomtenissan på Nordpolen, en sliskig programledare samt mammas nya kille. Mila är nio år och har en klump i magen. Den infinner sig en knapp månad före jul när Mamma berättar att hon blivit lite intresserad av den nyinflyttade grannen Klas. Mila vill inte alls ha någon kille i sitt och Mammas liv. Särskilt inte på julafton. Det är perfekt som det är. Mila, Mamma och marsvinet Bosse i det lilla radhuset. Så har livet alltid sett ut. Och så vill Mila att det ska fortsätta se ut. Ilsken meddelar Mila att hon bara önskar sig en enda sak i julklapp. En riktig jul när allt är som vanligt. För säkerhets skull skriver Mila en önskelista till Tomten också. Inte för att hon direkt tror på Jultomten längre, men ändå. Det var inte så smart gjort upptäcker hon nästa morgon. En livs levande tomtenissa i en ovanligt noppig röd luva dyker upp i hennes rum för att uppfylla önskningen. Det är Elfrid Nilsson, Nordpolens i särklass lataste nissa, ditskickad av Tomten mot sin vilja. 2007 års julkalender utspelar sig både i tomteverkstaden i Nordpolen och hos människorna - och är fylld av humor, äventyr, värme, isbjörnar och magi..

Frakt okänd

99 kr
Julkalender Herkules Jonssons storverk 1969 DVD

Julkalender Herkules Jonssons storverk 1...

Herkules Jonssons pappa är bilmontör och en riktig ”jag-har-inte-tid-pappa”. Herkules mamma är sekreterare på Bananmonopolet och innehavare av en trollspöpenna. Av en tillfällighet upptäcker de en dag att pennan faktiskt är magisk! Med trollformeln ”Överliggande kramaxel och kalasvev och dubbla förknasare” blir sjuårige Herman store Herkules som klarar allt bäst. Hans pappa blir jättebebisen Bara Jonsson, 7år, med slangbella, lappade röda manchesterjeans och burriga polisonger. När de bytt roller med varandra skrider de till verket - till storverket.

Frakt okänd

99 kr
Julkalender När karusellerna sover 1998 DVD

Julkalender När karusellerna sover 1998 DVD

En alldeles vanlig dag hittar Jack och Helena en hemlig ingång till en vinterstängd nöjespark. Inne i parken möter de målaren Manfred som presenterar dem för en rad figurer som i hemlighet bor i parken på vintern. Tillsammans med Tomtegubben, Trollkarlen, Kaninen och många andra får barnen vara med om fantastiska fester och äventyr.

Frakt okänd

99 kr
Julkalender Rulle på Rullseröd 1974 DVD

Julkalender Rulle på Rullseröd 1974 DVD

Rulle bor på en gård i Bohuslän tillsammans med sin mamma, pappa och lillasyster Hedvig. Rulle har precis börjat skolan men han har svårt att lära sig läsa så han bestämmer sig för att skolstrejka. Rulles mamma är väldigt upptagen med att ta hand om Hedvig och pappan, som är bonde, har problem med sin traktor. Rulle trivs bäst tillsammans med sin vän fiskaren Fritjof och hos farmor som också bor på gården. Hos farmor får Rulle lära sig att läsa i Gammelkalendern, den som farmor lärde sig läsa i när hon var liten. I den finns gamla verser skrivna med snirklar och krusiduller som Rulle fantiserar kring. Notera: Avsnitt 8 saknas.

Frakt okänd

99 kr
Julkalender Jul I Kapernaum 1995 DVD

Julkalender Jul I Kapernaum 1995 DVD

Kapernaum är en stad belägen någonstans i världen. Stadens invånare är ett galleri av personligheter och det händer ständigt roliga och spännande saker. Det mesta sker i närheten av Tittutgränd för där bor stadens centralfigur Klopstock samt hans följeslagare Krampus och dennes faster Innocentia. Assar Skoog är innehavare av stadens pantbank och en ganska otrevlig typ. Rosa är caféägare som med stor entusiasm ägnar sig åt julförberedelser även om vintern inte verkar vilja infinna sig. Tvär tom känns det varmare i Kapernaum än någonsin tidigare . Amanda är en tioårig föräldralös flicka och Viktor en spenslig tolvåring med dunkelt förflutet och stor kunskap om stjärnorna. Dagarna går och vardagens små händelser avlöser varandra, men ibland sker oförklarliga och lite otäcka saker. Jorden skälver, det pyser ur marken och det verkar bara bli värre dag för dag. En sak är säker : Invånarna i Kapernaum kommer att uppleva en jul som de sent skall att glömma…

Frakt okänd

99 kr
Julkalender Ronny och Julia 2000 DVD

Julkalender Ronny och Julia 2000 DVD

Ronny & Julia är en tokrolig, romantisk och lite knäpp berättelse som handlar om barnen Ronny & Julia och om mötet mellan deras två väldigt olika familjer. Ronny och Julia blir snabbt vänner men de båda föräldraparen kommer inte lika bra överens. Föräldrarna går varandra allt mer på nerverna och slutligen vill de inte att Ronny och Julia leker tillsammans. De båda barnen måste träffas i smyg....

Frakt okänd

99 kr
Julkalender Gubben Pettson Tomtemaskinen 1993 DVD

Julkalender Gubben Pettson Tomtemaskinen...

Julstöket pågår som bäst hos den egensinnige gubben Pettson och hans busiga katt Findus. Pepparkakor ska bakas, gran ska huggas, julklappar ska tillverkas och julstädningen ska klaras av. men kan det bli någon jul om man inte är säker på om tomten ska komma? Findus är mycket bekymrad tills Pettson dyrt och heligt lovar honom att de verkligen ska få besök av tomten på julafton. Då blir det istället Pettson som får bekymmer. Findus är inte den typen av katt man kan göra besviken ostraffat. Har man lovat att tomten ska komma, får man se till att det blir så. Även om det innebär att man i hemlighet får uppfinna och bygga en alldeles egen tomtemaskin.

Frakt okänd

99 kr
Julkalender Liv i luckan 1988 DVD

Julkalender Liv i luckan 1988 DVD

Julkalendern bygger på texter som barn och ungdomar mellan 8 och 17 år själva skrivit. Varje program innehåller några av berättelserna i dramatiserad form. Här blandas sagor med verklighet och händelserna utspelar sig bland annat i rymdåldern, i drömmen och i sagornas värld. Vi får möta tomtar och troll, prinsessor och riddare och mycket mer! Programmet var en direktsändning och i studion har programledaren Staffan Ling besök av olika gäster. De filmade berättelserna varvas med tävlingar, jultips och musik.

Frakt okänd

99 kr
Julkalender Dieselråttor och Sjömansmöss 2002 DVD

Julkalender Dieselråttor och Sjömansmöss...

Ofelia och Philémon är på väg hem till Sverige för att fira jul hos sin mormor. Deras pappa spelar mest kort i fartygets salong så de får klara sig på egen hand. När pappan upptäcker att några råttor ätit på pengarna som låg i ett skrin i deras hytt, blir barnen lovade en slant för varje råttsvans de kan ta. Men råttorna Lucky Closette och Don Calzone hör detta och Lucky, som är en busig kloakråtta, vet hur hon ska stoppa dem ...

Frakt okänd

99 kr
Julkalender Mysteriet på Greveholm 1996 DVD

Julkalender Mysteriet på Greveholm 1996 DVD

Den virriga familjen Olsson bor i en lägenhet i stan. Inför julen drömmer de om en vit jul på landet. I tidningen hittar de en annons, "stort hus på landet", som de bestämmer sig för att hyra. Genom ett missförstånd förväxlar de huset med ett slott: Greveholm. Väl inflyttade på slottet dröjer det inte länge förrän barnen upptäcker att de rasslas och suckas i korridorerna...Det spökar! Men slottet ruvar också på större hemligheter

Frakt okänd

99 kr
Julkalender Julpussar och Stjärnsmällar 1986 DVD

Julkalender Julpussar och Stjärnsmällar ...

I Stockholm bor Paul Vanderman med sin Familm, hustrun Gloria och dottern Erika. Paul är konstnär och när det börja lacka mot jul försöker han sälja ett par tavlor, men tyvärr är det inget av hans egnamotiv som lockar. Istället lockas konsthandlarna av en kopia som Paul målat. Han är till en början tveksam till att slja just denna tavla men övertalas då han får se hur mycket pengar han skulle få. Vad han inte anar är att konsthandlarna i själva verket är ett par riktiga skurkar som avser att slja tavlan vidare som en äkta Rubens. Paul blir förskräckt när han förstår detta och lyckas stjäla tillbaka tavlan och då gäller det att snabbt komma undan. Blixtsnabbt packar familjen det viktigast och ger sig iväg till Pauls barndomshem i Busnäs. Efter sig har de skrukarna. Det lilla idylliska Busnäs anar inte vad som kommer att hända. Dagarna fylls av galna händelser, julförberedelser, kärlek, bröllop med mera. Och hela tiden tvingas Paul fly undan konstskurkarna.... Julpussar och Stjärnsmällar är baserad på Hans-Eric Hellbergs böcker om Busnäs.

Frakt okänd

99 kr
Julkalender Barna Hedenhös uppfinner julen 2013 DVD

Julkalender Barna Hedenhös uppfinner jul...

2013 års julkalender. Stenåldersfamiljen Hedenhös råkar ta sig till nutidens Stockholm. Där träffar de Stella, en ensam flicka vars pappa bara tänker på rymdraketen som ska åka till framtiden. De hamnar i komiska och spännande situationer när stenålder möter samtiden. ”Barna Hedenhös uppfinner julen” handlar om kulturkrockar, vänskap och magiska sagogryn som gör det omöjliga möjligt. Barna Hedenhös uppfinner julen baseras på karaktärerna från Bertil Almqvists klassiska böcker.

Frakt okänd

99 kr
Julkalender Albert och Herberts jul 1982 DVD

Julkalender Albert och Herberts jul 1982...

Hela julkalendern med Albert & Herbert som visades julen 1982! 24 avsnitt. I en gammal träkåk i Haga, den något luggslitna arbetarstadsdelen i Göteborg, bor lumphandlaren Albert Karlsson med sin vuxne son Herbert. Intresset för julpynt och jultraditioner är en smula olika fördelat mellan far och son och det ger upphov till diverse små konflikter. Pappa Albert står för det gamla goa traditionsrika julfirandet medan Herbert är mer intresserad av bodybuilding och utförsåkning. Helst vill han fara till någon skidort. Kanske borde de fundera på att fira var och en sin egen jul på var sitt håll?

Frakt okänd

99 kr
Julkalender Storm på Lugna gatan 2019 DVD

Julkalender Storm på Lugna gatan 2019 DVD

I julkalendern lär vi känna familjen Storm som flyttar från storstaden till den slumrande småstaden Järnkroken. Raskt bestämmer de sig för att delta i den årliga julkampen. Men det visar sig bli en utmaning att få de egensinniga grannarna att samarbeta och inte blir det lättare när en julsabotör försöker förstöra julkampen!

Frakt okänd

99 kr
Julkalender Mysteriet på Greveholm: Grevens återkomst 2012 DVD

Julkalender Mysteriet på Greveholm: Grev...

En ny familj flyttar till slottet Greveholm, där spökena Staffan och Jean ännu bor. Familjen börjar göra sig hemmastadd och spökena som de senaste åren haft ganska tråkigt, välkomnar den nya familjens intåg. Mysteriet på Greveholm - Grevens återkomst, blev en stor tittarsuccé och är den mest sedda julkalendern sedan början på 1990-talet. Serien är en fristående uppföljare till kultkalendern Mysteriet på Greveholm från 1996.

Frakt okänd

99 kr
Julkalender Gumman som blev liten som en tesked 1967 DVD

Julkalender Gumman som blev liten som en...

Gumman som blev liten som en tesked, av Alf Pröysen, är hittills julkalendrarnas oslagbara förstapristagare med 2,5 miljoner tittare! Gumman. Hon heter bara så. Hon pysslar om sin Gubbe och stökar som alla goda husmödrar med allt som hör december till. Men det är något speciellt med Gumman - hon kan blir liten som en tesked. Det händer titt som tätt och nästan alltid i olämpliga situationer men Teskedsgumman klarar sig alltid med sin kloka finurlighet.

Frakt okänd

99 kr
Julkalender Lille Luj och änglaljus i strumpornas hus 1983 DVD

Julkalender Lille Luj och änglaljus i st...

Efterlängtade och efterfrågade julkalendrar! Kalenderns huvudfigurer är Lillstrumpa och Syster Yster, två figurer gjorda av strumpor. De bor i strumplådan hemma hos Staffan Stalledräng (Staffan Westerberg). Namnet Luj är ordet jul baklänges, något som i serien framkom när frasen “Luj dog” först väckte förvirring och sedan visade sig vara “God jul” spegelvänt.

Frakt okänd

99 kr
Hotell Gyllene Knorren Filmen+Julkalendern DVD

Hotell Gyllene Knorren Filmen+Julkalende...

Hela historien med familjen Rantanen i en samlingsbox - julkalendern & filmen fördelade på 3 skivor! Julkalendern SVTs Julkalender 2010 Familjen Rantanen har fått nog av livet i storstan. Mamma Ritva och pappa Roger gillar inte sina jobb, storasyster Isadora tycker att allt är tråkigt och lillebror Ingo får inte ha något husdjur i lägenheten. Därför blir alla glada när det visar sig att Roger har köpt ett gammalt charmigt hotell i Östra Glesbygden, Hotell Gyllene Orren. Det visar sig snart att säljarna av hotellet inte har sagt hela sanningen. Tillsammans får familjen kämpa för hotellets överlevnad - ett rätt tufft jobb eftersom det hela tiden dyker upp nya problem. Filmen Familjen Rantanens hotell Gyllene Orren står helt tomt, så mamma Ritva börjar odla ekologiska grönsaker i ett försök att locka gäster. Men sonen Ingos minigris Pyret bökar sönder grönsakslandet, både Ritva och pappa Roger blir väldigt arga och Ingo känner att varken han eller Pyret är uppskattade av familjen. I hopp om att bli hjältar, och vinna lite välbehövliga prispengar, anmäler Ingo Pyret till grannhotellets agilitytävling. Det är förstås många hinder, förutom de på tävlingsbanan, som står i Ingos och Pyrets väg... Extramaterial: Bakom julkalendern Specifikationer: Skådespelare Buster Isitt, Linnea Firsching, Maria Sid, Peter Engman Regissör Mikael Syren Ljudformat Dolby Digital 5.1 Bildformat 1.78:1, 16:9 Produktionsår 2010 Textat språk Finska, Svenska för hörselskadade Åldersgräns Barntillåten Antal diskar 3 Språk Svenska Speltid 405 min.

Frakt okänd

269 kr
Tjuvarnas Jul - Världens Bästa Julkalendrar (2-disc)

Tjuvarnas Jul - Världens Bästa Julkalend...

Julkalender med Gustaf Hammarsten och Tea Stjärne.
136 krinkl. frakt
98 kr
DVD-shoppen
Logga in

Bli medlem gratis