Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
  1. Jag lagar mat Böcker

Jag lagar mat Böcker

(12)

Salt, socker och vinäger : Konsten att preservera

Salt, socker och vinäger : Konsten att preservera

När jag blir tillfrågad om vad som kännetecknar min matlagning brukar jag säga att jag lagar sådan mat som de flesta mycket väl skulle kunna laga hemma men inte gör. Min mat är beroende av saker vi gjort flera månader tidigare. Ibland år i förväg. Vi bygger upp ett skafferi som ger oss större valfri…

245 kr

Frakt okänd

Papercut

Paris för foodisar

Paris för foodisar

“Jag tycker att det bästa ordet för det som kallas nouvelle nouvelle cuisine är marknadsmat, cuisine du marché. De nya franska kockarna är heller inte nödvändigtvis franska. De är fransk-japansk-nordiska. Och det spelar ingen roll var de kommer från. Restaurangerna där de lagar mat ligger ofta i det…

245 kr

Frakt okänd

Papercut