Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Högtalare rca

(1000+)

Högtalare rca Pangea Premier RCA, signalkabel

Pangea Premier RCA, signalkabel

Pangea Premier RCA är en påkostad signalkabel för stereobruk, som är uppbyggd med den extremt fina Cardas Grade One-koppar i plusledaren. Retur- och jordledaren har OFC-koppar för att effektivt kapa tillverkningskostnaderna där det märks minst. Ledarna är solida för att minska skineffekten, och dess trippelavskärmning ger ett starkt skydd mot yttre RF- och EM-störningar. De blankpolerade RCA-kontakterna och strumpan ger ett exklusivt utseende. Kabeln är mer eller mindre ett fynd för pengarna!Signalkabel tillverkad i USASolida ledare uppbyggda av Cardas Grade One- och OFC-kopparTrippelavskärmadEgendesignade RCA-kontakter med Teflon-isoleringHuvudmannen bakom Pangea heter Jay Victor och sitter på drygt ett 40-tal kabelpatent. Hans kunskapsområde inom att konstruera kablar är större än de flestas. RCA Interconnect är inget undantag, vilket är en genomtänkt signalkabel där man gjort ett smart drag för att dra ner tillverkningskostnaden. Kabeln är tillverkad med solida ledare, där man i den (viktigaste) givaränden nyttjar Cardas högrena Grade One-koppar, som är uppgrävd i Arizona´s koppargruvor och dragen/behandlad i Carda´s fabrik i New England. Den här koppartypen är 20 & dyrare att tillverka än den japanska och enkristalliga PCOCC.Grade Oneger en oerhört ren kopparstruktur som vida slår OFC-koppartypen. Den sistnämnda har man i returänden, just för att minska tillverkningskostnaden utan att behöva komprosmissa alltför mycket i det här prisläget. RCA Interconnect är trippelavskärmad med PE-folie, aluminium och kopparfläta. Tillsammans ger det ett oerhört starkt skydd mot störningar. Vardera ledare har en egen skärm, som sedan försluts i gemensamma skärmar. Likaså RCA-kontakterna, döpta till Prime 400, är egendesignade med en kropp i gjuten förgylld mässing, där centerdelen har en isolering av Teflon.
829 krinkl. frakt
750 kr
Ljudfokus
Högtalare rca Pangea Premier RCA, signalkabel 1 meter

Pangea Premier RCA, signalkabel 1 meter

Pangea Premier RCA är en påkostad signalkabel för stereobruk, som är uppbyggd med den extremt fina Cardas Grade One-koppar i plusledaren. Retur- och jordledaren har OFC-koppar för att effektivt kapa tillverkningskostnaderna där det märks minst. Ledarna är solida för att minska skineffekten, och dess trippelavskärmning ger ett starkt skydd mot yttre RF- och EM-störningar. De blankpolerade RCA-kontakterna och strumpan ger ett exklusivt utseende. Kabeln är mer eller mindre ett fynd för pengarna!Signalkabel tillverkad i USASolida ledare uppbyggda av Cardas Grade One- och OFC-kopparTrippelavskärmadEgendesignade RCA-kontakter med Teflon-isoleringLängd: 1 meterHuvudmannen bakom Pangea heter Jay Victor och sitter på drygt ett 40-tal kabelpatent. Hans kunskapsområde inom att konstruera kablar är större än de flestas. RCA Interconnect är inget undantag, vilket är en genomtänkt signalkabel där man gjort ett smart drag för att dra ner tillverkningskostnaden. Kabeln är tillverkad med solida ledare, där man i den (viktigaste) givaränden nyttjar Cardas högrena Grade One-koppar, som är uppgrävd i Arizona´s koppargruvor och dragen/behandlad i Carda´s fabrik i New England. Den här koppartypen är 20 & dyrare att tillverka än den japanska och enkristalliga PCOCC.Grade Oneger en oerhört ren kopparstruktur som vida slår OFC-koppartypen. Den sistnämnda har man i returänden, just för att minska tillverkningskostnaden utan att behöva komprosmissa alltför mycket i det här prisläget. RCA Interconnect är trippelavskärmad med PE-folie, aluminium och kopparfläta. Tillsammans ger det ett oerhört starkt skydd mot störningar. Vardera ledare har en egen skärm, som sedan försluts i gemensamma skärmar. Likaså RCA-kontakterna, döpta till Prime 400, är egendesignade med en kropp i gjuten förgylld mässing, där centerdelen har en isolering av Teflon.
969 krinkl. frakt
890 kr
Ljudfokus
Högtalare rca Pangea Premier RCA, signalkabel 1.5 meter

Pangea Premier RCA, signalkabel 1.5 meter

Pangea Premier RCA är en påkostad signalkabel för stereobruk, som är uppbyggd med den extremt fina Cardas Grade One-koppar i plusledaren. Retur- och jordledaren har OFC-koppar för att effektivt kapa tillverkningskostnaderna där det märks minst. Ledarna är solida för att minska skineffekten, och dess trippelavskärmning ger ett starkt skydd mot yttre RF- och EM-störningar. De blankpolerade RCA-kontakterna och strumpan ger ett exklusivt utseende. Kabeln är mer eller mindre ett fynd för pengarna!Signalkabel tillverkad i USASolida ledare uppbyggda av Cardas Grade One- och OFC-kopparTrippelavskärmadEgendesignade RCA-kontakter med Teflon-isoleringLängd: 1.5 meterHuvudmannen bakom Pangea heter Jay Victor och sitter på drygt ett 40-tal kabelpatent. Hans kunskapsområde inom att konstruera kablar är större än de flestas. RCA Interconnect är inget undantag, vilket är en genomtänkt signalkabel där man gjort ett smart drag för att dra ner tillverkningskostnaden. Kabeln är tillverkad med solida ledare, där man i den (viktigaste) givaränden nyttjar Cardas högrena Grade One-koppar, som är uppgrävd i Arizona´s koppargruvor och dragen/behandlad i Carda´s fabrik i New England. Den här koppartypen är 20 & dyrare att tillverka än den japanska och enkristalliga PCOCC.Grade Oneger en oerhört ren kopparstruktur som vida slår OFC-koppartypen. Den sistnämnda har man i returänden, just för att minska tillverkningskostnaden utan att behöva komprosmissa alltför mycket i det här prisläget. RCA Interconnect är trippelavskärmad med PE-folie, aluminium och kopparfläta. Tillsammans ger det ett oerhört starkt skydd mot störningar. Vardera ledare har en egen skärm, som sedan försluts i gemensamma skärmar. Likaså RCA-kontakterna, döpta till Prime 400, är egendesignade med en kropp i gjuten förgylld mässing, där centerdelen har en isolering av Teflon.
1 069 krinkl. frakt
990 kr
Ljudfokus
Pangea Premier RCA, signalkabel 3 meter

Pangea Premier RCA, signalkabel 3 meter

Pangea Premier RCA är en påkostad signalkabel för stereobruk, som är uppbyggd med den extremt fina Cardas Grade One-koppar i plusledaren. Retur- och jordledaren har OFC-koppar för att effektivt kapa tillverkningskostnaderna där det märks minst. Ledarna är solida för att minska skineffekten, och dess trippelavskärmning ger ett starkt skydd mot yttre RF- och EM-störningar. De blankpolerade RCA-kontakterna och strumpan ger ett exklusivt utseende. Kabeln är mer eller mindre ett fynd för pengarna!Signalkabel tillverkad i USASolida ledare uppbyggda av Cardas Grade One- och OFC-kopparTrippelavskärmadEgendesignade RCA-kontakter med Teflon-isoleringLängd: 3 meterHuvudmannen bakom Pangea heter Jay Victor och sitter på drygt ett 40-tal kabelpatent. Hans kunskapsområde inom att konstruera kablar är större än de flestas. RCA Interconnect är inget undantag, vilket är en genomtänkt signalkabel där man gjort ett smart drag för att dra ner tillverkningskostnaden. Kabeln är tillverkad med solida ledare, där man i den (viktigaste) givaränden nyttjar Cardas högrena Grade One-koppar, som är uppgrävd i Arizona´s koppargruvor och dragen/behandlad i Carda´s fabrik i New England. Den här koppartypen är 20 & dyrare att tillverka än den japanska och enkristalliga PCOCC.Grade Oneger en oerhört ren kopparstruktur som vida slår OFC-koppartypen. Den sistnämnda har man i returänden, just för att minska tillverkningskostnaden utan att behöva komprosmissa alltför mycket i det här prisläget. RCA Interconnect är trippelavskärmad med PE-folie, aluminium och kopparfläta. Tillsammans ger det ett oerhört starkt skydd mot störningar. Vardera ledare har en egen skärm, som sedan försluts i gemensamma skärmar. Likaså RCA-kontakterna, döpta till Prime 400, är egendesignade med en kropp i gjuten förgylld mässing, där centerdelen har en isolering av Teflon.
1 469 krinkl. frakt
1 390 kr
Ljudfokus
Pangea Premier RCA, signalkabel 0.6 meter

Pangea Premier RCA, signalkabel 0.6 meter

Pangea Premier RCA är en påkostad signalkabel för stereobruk, som är uppbyggd med den extremt fina Cardas Grade One-koppar i plusledaren. Retur- och jordledaren har OFC-koppar för att effektivt kapa tillverkningskostnaderna där det märks minst. Ledarna är solida för att minska skineffekten, och dess trippelavskärmning ger ett starkt skydd mot yttre RF- och EM-störningar. De blankpolerade RCA-kontakterna och strumpan ger ett exklusivt utseende. Kabeln är mer eller mindre ett fynd för pengarna!Signalkabel tillverkad i USASolida ledare uppbyggda av Cardas Grade One- och OFC-kopparTrippelavskärmadEgendesignade RCA-kontakter med Teflon-isoleringLängd: 0.6 meterHuvudmannen bakom Pangea heter Jay Victor och sitter på drygt ett 40-tal kabelpatent. Hans kunskapsområde inom att konstruera kablar är större än de flestas. RCA Interconnect är inget undantag, vilket är en genomtänkt signalkabel där man gjort ett smart drag för att dra ner tillverkningskostnaden. Kabeln är tillverkad med solida ledare, där man i den (viktigaste) givaränden nyttjar Cardas högrena Grade One-koppar, som är uppgrävd i Arizona´s koppargruvor och dragen/behandlad i Carda´s fabrik i New England. Den här koppartypen är 20 & dyrare att tillverka än den japanska och enkristalliga PCOCC.Grade Oneger en oerhört ren kopparstruktur som vida slår OFC-koppartypen. Den sistnämnda har man i returänden, just för att minska tillverkningskostnaden utan att behöva komprosmissa alltför mycket i det här prisläget. RCA Interconnect är trippelavskärmad med PE-folie, aluminium och kopparfläta. Tillsammans ger det ett oerhört starkt skydd mot störningar. Vardera ledare har en egen skärm, som sedan försluts i gemensamma skärmar. Likaså RCA-kontakterna, döpta till Prime 400, är egendesignade med en kropp i gjuten förgylld mässing, där centerdelen har en isolering av Teflon.
829 krinkl. frakt
750 kr
Ljudfokus
Pangea Premier RCA, signalkabel 2 meter

Pangea Premier RCA, signalkabel 2 meter

Pangea Premier RCA är en påkostad signalkabel för stereobruk, som är uppbyggd med den extremt fina Cardas Grade One-koppar i plusledaren. Retur- och jordledaren har OFC-koppar för att effektivt kapa tillverkningskostnaderna där det märks minst. Ledarna är solida för att minska skineffekten, och dess trippelavskärmning ger ett starkt skydd mot yttre RF- och EM-störningar. De blankpolerade RCA-kontakterna och strumpan ger ett exklusivt utseende. Kabeln är mer eller mindre ett fynd för pengarna!Signalkabel tillverkad i USASolida ledare uppbyggda av Cardas Grade One- och OFC-kopparTrippelavskärmadEgendesignade RCA-kontakter med Teflon-isoleringLängd: 2 meterHuvudmannen bakom Pangea heter Jay Victor och sitter på drygt ett 40-tal kabelpatent. Hans kunskapsområde inom att konstruera kablar är större än de flestas. RCA Interconnect är inget undantag, vilket är en genomtänkt signalkabel där man gjort ett smart drag för att dra ner tillverkningskostnaden. Kabeln är tillverkad med solida ledare, där man i den (viktigaste) givaränden nyttjar Cardas högrena Grade One-koppar, som är uppgrävd i Arizona´s koppargruvor och dragen/behandlad i Carda´s fabrik i New England. Den här koppartypen är 20 & dyrare att tillverka än den japanska och enkristalliga PCOCC.Grade Oneger en oerhört ren kopparstruktur som vida slår OFC-koppartypen. Den sistnämnda har man i returänden, just för att minska tillverkningskostnaden utan att behöva komprosmissa alltför mycket i det här prisläget. RCA Interconnect är trippelavskärmad med PE-folie, aluminium och kopparfläta. Tillsammans ger det ett oerhört starkt skydd mot störningar. Vardera ledare har en egen skärm, som sedan försluts i gemensamma skärmar. Likaså RCA-kontakterna, döpta till Prime 400, är egendesignade med en kropp i gjuten förgylld mässing, där centerdelen har en isolering av Teflon.
1 229 krinkl. frakt
1 150 kr
Ljudfokus
Atlas Element Integra Turntable RCA signalkabel

Atlas Element Integra Turntable RCA sign...

Atlas Element Integra Turntable RCA är en för ändamålet specialdesignad analog signalkabel för skivspelare, med en separat jordkabel med spadpluggar. Kabeln är i mångt och mycket rent tekniskt baserad på deras Element RCA. Att göra en skivspelarkabel kräver den yttersta av tillverkningsprecision, och något som verkligen skiljer agnarna från vetet. Kabeln har mycket låg kapacitans, ultralåg mikrofoni, samt är uppbyggd med den renaste kopparn som ledarmaterial. Geometriskt har man fyra ledare och en stark skärm. Signalkabel dedikerad för skivspelareSkärmning bestående av flädad OFC-koppar med 90 % styrkaPEF-isolering (skummad polyeten) i pärlvit finishEgenutvecklad Integra RCA-kontaktDiameter : 6.0 mmKapacitans : 62 pF/mInduktans : 0.3735 µH/mResistans : 0.1612Ω/mImpedans : 77.05 Ohms/mAtlas CablesAtlas har på kort tid satt sin prägel på marknaden och blivit en av de mest respekterade aktörerna inom kabeltillverkning, mycket tack vare deras rationella och ingenjörsmässiga sätt att skapa maximal prestanda för varje prisklass och kabeltyp. Man lämnar ingenting åt slumpen och allt ska gå att verifiera. Till skillnad från många andra kabeltillverkare så tar man inte in några färdiga lösningar utan utvecklar praktiskt taget allting själva i sin fabrik i Kilmarnock, Ayrshire i västra Skottland.På deras hemsida får man en lättöverskådlig presentation och kan djupdyka med principerna och läsa om grundläggande tekniska egenskaper och fulllständiga elektriska specifikationer för varje kabelmodell. Man har tagit emot en uppsjö rosade tester och utmärkelser.Faktum är att deras expertis och pålitlighet också har gjort dem till en respekterad partner för namnkunniga tillverkare, vars kablar under OEM-tillverkas av Atlas.OCC-koppar - ett exceptionellt men dyrt ledarmaterialAtlas vet hur viktigt det är med att nyttja rätt ledarmaterial i en av flera aspekter i en kabeldesign. OCC står för "Ohno Continuous Cast", vilket är en patenterad process utvecklad av professor Atsumi Ohno, s...
1 177 krinkl. frakt
1 098 kr
Ljudfokus
Atlas Hyper Integra Turntable RCA signalkabel

Atlas Hyper Integra Turntable RCA signal...

Atlas Hyper Integra Turntable är storebror till Element och en för ändamålet specialdesignad analog signalkabel för skivspelare, med en separat jordkabel med spadpluggar. Kabeln är i mångt och mycket rent tekniskt baserad på deras Element RCA. Detta är ett område som kräver den yttersta av tillverkningsprecision, och något som verkligen skiljer agnarna från vetet. Här har man arbetat med att förbättra kabelns egenskaper och även gett den en starkare skärm, vilket är av extra stor vikt när nålens delikata signal skall föras vidare. Bra har helt enkelt blivit ytterligare lite bättre!Signalkabel dedikerad för skivspelare, byggd med en "Twin co-ax" geometri och OCC-kopparSkärmning bestående av flätad OFC-koppar med 95 % styrkaPEF-isolering (skummad polyeten) i svart finishEgenutvecklad Integra RCA-kontaktDiameter: 5 mmKapacitans: 121.95 pF/mInduktans: 0.542 µH/mResistans: 0.0239Ω/mAtlas CablesAtlas har på kort tid satt sin prägel på marknaden och blivit en av de mest respekterade aktörerna inom kabeltillverkning, mycket tack vare deras rationella och ingenjörsmässiga sätt att skapa maximal prestanda för varje prisklass och kabeltyp. Man lämnar ingenting åt slumpen och allt ska gå att verifiera. Till skillnad från många andra kabeltillverkare så tar man inte in några färdiga lösningar utan utvecklar praktiskt taget allting själva i sin fabrik i Kilmarnock, Ayrshire i västra Skottland.På deras hemsida får man en lättöverskådlig presentation och kan djupdyka med principerna och läsa om grundläggande tekniska egenskaper och fulllständiga elektriska specifikationer för varje kabelmodell. Man har tagit emot en uppsjö rosade tester och utmärkelser.Faktum är att deras expertis och pålitlighet också har gjort dem till en respekterad partner för namnkunniga tillverkare, vars kablar under OEM-tillverkas av Atlas.OCC-koppar - ett exceptionellt men dyrt ledarmaterialAtlas vet hur viktigt det är med att nyttja rätt ledarmaterial i en av flera aspekter i en kabeldesign. OCC står fö...
2 077 krinkl. frakt
1 998 kr
Ljudfokus
Atlas Mavros Ultra Turntable RCA, signalkabel

Atlas Mavros Ultra Turntable RCA, signal...

Atlas Mavros Turntable Ultra RCA är storebror till Element och en för ändamålet specialdesignad analog signalkabel för skivspelare, med en separat jordkabel med spadpluggar. Detta är ett område som kräver den yttersta av tillverkningsprecision, och något som verkligen skiljer agnarna från vetet. Kabeln är i mångt och mycket rent tekniskt baserad på deras Mavros. , men med en ledaruppbyggnad som är anpassad för ändåmålet. Det gäller att ha en låg kapacitans för att motverka en högfrekvent dämpning från skivspelarnålen. Här finner vi givetvis den enkristalliga OCC-kopparn, i en geometri döpt "Dual symmetrical". En skärm består av koppar/mylar med en kopparskyddande fläta, som ger ett unikt 100 % starkt skydd mot RF-störningar. .Signalkabel dedikerad för skivspelare, byggd med en "Dual symmetrical" geometri och OCC-kopparSkärmning bestående av flätad OFC-koppar och koppar/MylarfolieLäcker finish med en svart strumpa överdragen på kabelnEgenutvecklad Ultra RCA-kontaktYttre mått: 3.8 x 7.6 mmKapacitans : 95.08 pF/mInduktans : 0.43 µH/mResistans : 0.0859 Ω/mAtlas CablesAtlas har på kort tid satt sin prägel på marknaden och blivit en av de mest respekterade aktörerna inom kabeltillverkning, mycket tack vare deras rationella och ingenjörsmässiga sätt att skapa maximal prestanda för varje prisklass och kabeltyp. Man lämnar ingenting åt slumpen och allt ska gå att verifiera. Till skillnad från många andra kabeltillverkare så tar man inte in några färdiga lösningar utan utvecklar praktiskt taget allting själva i sin fabrik i Kilmarnock, Ayrshire i västra Skottland.På deras hemsida får man en lättöverskådlig presentation och kan djupdyka med principerna och läsa om grundläggande tekniska egenskaper och fulllständiga elektriska specifikationer för varje kabelmodell. Man har tagit emot en uppsjö rosade tester och utmärkelser.Faktum är att deras expertis och pålitlighet också har gjort dem till en respekterad partner för namnkunniga tillverkare, vars kablar under OEM-tillverkas...
5 977 krinkl. frakt
5 898 kr
Ljudfokus
Atlas Element Integra Turntable RCA signalkabel, 2 meter

Atlas Element Integra Turntable RCA sign...

Atlas Element Integra Turntable RCA är en för ändamålet specialdesignad analog signalkabel för skivspelare, med en separat jordkabel med spadpluggar. Kabeln är i mångt och mycket rent tekniskt baserad på deras Element RCA. Att göra en skivspelarkabel kräver den yttersta av tillverkningsprecision, och något som verkligen skiljer agnarna från vetet. Kabeln har mycket låg kapacitans, ultralåg mikrofoni, samt är uppbyggd med den renaste kopparn som ledarmaterial. Geometriskt har man fyra ledare och en stark skärm. Signalkabel dedikerad för skivspelareSkärmning bestående av flädad OFC-koppar med 90 % styrkaPEF-isolering (skummad polyeten) i pärlvit finishEgenutvecklad Integra RCA-kontaktDiameter : 6.0 mmKapacitans : 62 pF/mInduktans : 0.3735 µH/mResistans : 0.1612Ω/mImpedans : 77.05 Ohms/mLängd: 2 meterAtlas CablesAtlas har på kort tid satt sin prägel på marknaden och blivit en av de mest respekterade aktörerna inom kabeltillverkning, mycket tack vare deras rationella och ingenjörsmässiga sätt att skapa maximal prestanda för varje prisklass och kabeltyp. Man lämnar ingenting åt slumpen och allt ska gå att verifiera. Till skillnad från många andra kabeltillverkare så tar man inte in några färdiga lösningar utan utvecklar praktiskt taget allting själva i sin fabrik i Kilmarnock, Ayrshire i västra Skottland.På deras hemsida får man en lättöverskådlig presentation och kan djupdyka med principerna och läsa om grundläggande tekniska egenskaper och fulllständiga elektriska specifikationer för varje kabelmodell. Man har tagit emot en uppsjö rosade tester och utmärkelser.Faktum är att deras expertis och pålitlighet också har gjort dem till en respekterad partner för namnkunniga tillverkare, vars kablar under OEM-tillverkas av Atlas.OCC-koppar - ett exceptionellt men dyrt ledarmaterialAtlas vet hur viktigt det är med att nyttja rätt ledarmaterial i en av flera aspekter i en kabeldesign. OCC står för "Ohno Continuous Cast", vilket är en patenterad process utvecklad av professor ...
1 477 krinkl. frakt
1 398 kr
Ljudfokus
Atlas Element Integra Turntable RCA signalkabel, 0.75 meter

Atlas Element Integra Turntable RCA sign...

Atlas Element Integra Turntable RCA är en för ändamålet specialdesignad analog signalkabel för skivspelare, med en separat jordkabel med spadpluggar. Kabeln är i mångt och mycket rent tekniskt baserad på deras Element RCA. Att göra en skivspelarkabel kräver den yttersta av tillverkningsprecision, och något som verkligen skiljer agnarna från vetet. Kabeln har mycket låg kapacitans, ultralåg mikrofoni, samt är uppbyggd med den renaste kopparn som ledarmaterial. Geometriskt har man fyra ledare och en stark skärm. Signalkabel dedikerad för skivspelareSkärmning bestående av flädad OFC-koppar med 90 % styrkaPEF-isolering (skummad polyeten) i pärlvit finishEgenutvecklad Integra RCA-kontaktDiameter : 6.0 mmKapacitans : 62 pF/mInduktans : 0.3735 µH/mResistans : 0.1612Ω/mImpedans : 77.05 Ohms/mLängd: 0.75 meterAtlas CablesAtlas har på kort tid satt sin prägel på marknaden och blivit en av de mest respekterade aktörerna inom kabeltillverkning, mycket tack vare deras rationella och ingenjörsmässiga sätt att skapa maximal prestanda för varje prisklass och kabeltyp. Man lämnar ingenting åt slumpen och allt ska gå att verifiera. Till skillnad från många andra kabeltillverkare så tar man inte in några färdiga lösningar utan utvecklar praktiskt taget allting själva i sin fabrik i Kilmarnock, Ayrshire i västra Skottland.På deras hemsida får man en lättöverskådlig presentation och kan djupdyka med principerna och läsa om grundläggande tekniska egenskaper och fulllständiga elektriska specifikationer för varje kabelmodell. Man har tagit emot en uppsjö rosade tester och utmärkelser.Faktum är att deras expertis och pålitlighet också har gjort dem till en respekterad partner för namnkunniga tillverkare, vars kablar under OEM-tillverkas av Atlas.OCC-koppar - ett exceptionellt men dyrt ledarmaterialAtlas vet hur viktigt det är med att nyttja rätt ledarmaterial i en av flera aspekter i en kabeldesign. OCC står för "Ohno Continuous Cast", vilket är en patenterad process utvecklad av profess...
1 227 krinkl. frakt
1 148 kr
Ljudfokus
Atlas Element Integra Turntable RCA signalkabel, 0.5 meter

Atlas Element Integra Turntable RCA sign...

Atlas Element Integra Turntable RCA är en för ändamålet specialdesignad analog signalkabel för skivspelare, med en separat jordkabel med spadpluggar. Kabeln är i mångt och mycket rent tekniskt baserad på deras Element RCA. Att göra en skivspelarkabel kräver den yttersta av tillverkningsprecision, och något som verkligen skiljer agnarna från vetet. Kabeln har mycket låg kapacitans, ultralåg mikrofoni, samt är uppbyggd med den renaste kopparn som ledarmaterial. Geometriskt har man fyra ledare och en stark skärm. Signalkabel dedikerad för skivspelareSkärmning bestående av flädad OFC-koppar med 90 % styrkaPEF-isolering (skummad polyeten) i pärlvit finishEgenutvecklad Integra RCA-kontaktDiameter : 6.0 mmKapacitans : 62 pF/mInduktans : 0.3735 µH/mResistans : 0.1612Ω/mImpedans : 77.05 Ohms/mLängd: 0.5 meterAtlas CablesAtlas har på kort tid satt sin prägel på marknaden och blivit en av de mest respekterade aktörerna inom kabeltillverkning, mycket tack vare deras rationella och ingenjörsmässiga sätt att skapa maximal prestanda för varje prisklass och kabeltyp. Man lämnar ingenting åt slumpen och allt ska gå att verifiera. Till skillnad från många andra kabeltillverkare så tar man inte in några färdiga lösningar utan utvecklar praktiskt taget allting själva i sin fabrik i Kilmarnock, Ayrshire i västra Skottland.På deras hemsida får man en lättöverskådlig presentation och kan djupdyka med principerna och läsa om grundläggande tekniska egenskaper och fulllständiga elektriska specifikationer för varje kabelmodell. Man har tagit emot en uppsjö rosade tester och utmärkelser.Faktum är att deras expertis och pålitlighet också har gjort dem till en respekterad partner för namnkunniga tillverkare, vars kablar under OEM-tillverkas av Atlas.OCC-koppar - ett exceptionellt men dyrt ledarmaterialAtlas vet hur viktigt det är med att nyttja rätt ledarmaterial i en av flera aspekter i en kabeldesign. OCC står för "Ohno Continuous Cast", vilket är en patenterad process utvecklad av professo...
1 177 krinkl. frakt
1 098 kr
Ljudfokus
Atlas Element Integra Turntable RCA signalkabel, 3 meter

Atlas Element Integra Turntable RCA sign...

Atlas Element Integra Turntable RCA är en för ändamålet specialdesignad analog signalkabel för skivspelare, med en separat jordkabel med spadpluggar. Kabeln är i mångt och mycket rent tekniskt baserad på deras Element RCA. Att göra en skivspelarkabel kräver den yttersta av tillverkningsprecision, och något som verkligen skiljer agnarna från vetet. Kabeln har mycket låg kapacitans, ultralåg mikrofoni, samt är uppbyggd med den renaste kopparn som ledarmaterial. Geometriskt har man fyra ledare och en stark skärm. Signalkabel dedikerad för skivspelareSkärmning bestående av flädad OFC-koppar med 90 % styrkaPEF-isolering (skummad polyeten) i pärlvit finishEgenutvecklad Integra RCA-kontaktDiameter : 6.0 mmKapacitans : 62 pF/mInduktans : 0.3735 µH/mResistans : 0.1612Ω/mImpedans : 77.05 Ohms/mLängd: 3 meterAtlas CablesAtlas har på kort tid satt sin prägel på marknaden och blivit en av de mest respekterade aktörerna inom kabeltillverkning, mycket tack vare deras rationella och ingenjörsmässiga sätt att skapa maximal prestanda för varje prisklass och kabeltyp. Man lämnar ingenting åt slumpen och allt ska gå att verifiera. Till skillnad från många andra kabeltillverkare så tar man inte in några färdiga lösningar utan utvecklar praktiskt taget allting själva i sin fabrik i Kilmarnock, Ayrshire i västra Skottland.På deras hemsida får man en lättöverskådlig presentation och kan djupdyka med principerna och läsa om grundläggande tekniska egenskaper och fulllständiga elektriska specifikationer för varje kabelmodell. Man har tagit emot en uppsjö rosade tester och utmärkelser.Faktum är att deras expertis och pålitlighet också har gjort dem till en respekterad partner för namnkunniga tillverkare, vars kablar under OEM-tillverkas av Atlas.OCC-koppar - ett exceptionellt men dyrt ledarmaterialAtlas vet hur viktigt det är med att nyttja rätt ledarmaterial i en av flera aspekter i en kabeldesign. OCC står för "Ohno Continuous Cast", vilket är en patenterad process utvecklad av professor ...
1 627 krinkl. frakt
1 548 kr
Ljudfokus
Atlas Element Integra Turntable RCA signalkabel, 1.5 meter

Atlas Element Integra Turntable RCA sign...

Atlas Element Integra Turntable RCA är en för ändamålet specialdesignad analog signalkabel för skivspelare, med en separat jordkabel med spadpluggar. Kabeln är i mångt och mycket rent tekniskt baserad på deras Element RCA. Att göra en skivspelarkabel kräver den yttersta av tillverkningsprecision, och något som verkligen skiljer agnarna från vetet. Kabeln har mycket låg kapacitans, ultralåg mikrofoni, samt är uppbyggd med den renaste kopparn som ledarmaterial. Geometriskt har man fyra ledare och en stark skärm. Signalkabel dedikerad för skivspelareSkärmning bestående av flädad OFC-koppar med 90 % styrkaPEF-isolering (skummad polyeten) i pärlvit finishEgenutvecklad Integra RCA-kontaktDiameter : 6.0 mmKapacitans : 62 pF/mInduktans : 0.3735 µH/mResistans : 0.1612Ω/mImpedans : 77.05 Ohms/mLängd: 1.5 meterAtlas CablesAtlas har på kort tid satt sin prägel på marknaden och blivit en av de mest respekterade aktörerna inom kabeltillverkning, mycket tack vare deras rationella och ingenjörsmässiga sätt att skapa maximal prestanda för varje prisklass och kabeltyp. Man lämnar ingenting åt slumpen och allt ska gå att verifiera. Till skillnad från många andra kabeltillverkare så tar man inte in några färdiga lösningar utan utvecklar praktiskt taget allting själva i sin fabrik i Kilmarnock, Ayrshire i västra Skottland.På deras hemsida får man en lättöverskådlig presentation och kan djupdyka med principerna och läsa om grundläggande tekniska egenskaper och fulllständiga elektriska specifikationer för varje kabelmodell. Man har tagit emot en uppsjö rosade tester och utmärkelser.Faktum är att deras expertis och pålitlighet också har gjort dem till en respekterad partner för namnkunniga tillverkare, vars kablar under OEM-tillverkas av Atlas.OCC-koppar - ett exceptionellt men dyrt ledarmaterialAtlas vet hur viktigt det är med att nyttja rätt ledarmaterial i en av flera aspekter i en kabeldesign. OCC står för "Ohno Continuous Cast", vilket är en patenterad process utvecklad av professo...
1 377 krinkl. frakt
1 298 kr
Ljudfokus
Atlas Element Integra Turntable RCA signalkabel, 1 meter

Atlas Element Integra Turntable RCA sign...

Atlas Element Integra Turntable RCA är en för ändamålet specialdesignad analog signalkabel för skivspelare, med en separat jordkabel med spadpluggar. Kabeln är i mångt och mycket rent tekniskt baserad på deras Element RCA. Att göra en skivspelarkabel kräver den yttersta av tillverkningsprecision, och något som verkligen skiljer agnarna från vetet. Kabeln har mycket låg kapacitans, ultralåg mikrofoni, samt är uppbyggd med den renaste kopparn som ledarmaterial. Geometriskt har man fyra ledare och en stark skärm. Signalkabel dedikerad för skivspelareSkärmning bestående av flädad OFC-koppar med 90 % styrkaPEF-isolering (skummad polyeten) i pärlvit finishEgenutvecklad Integra RCA-kontaktDiameter : 6.0 mmKapacitans : 62 pF/mInduktans : 0.3735 µH/mResistans : 0.1612Ω/mImpedans : 77.05 Ohms/mLängd: 1 meterAtlas CablesAtlas har på kort tid satt sin prägel på marknaden och blivit en av de mest respekterade aktörerna inom kabeltillverkning, mycket tack vare deras rationella och ingenjörsmässiga sätt att skapa maximal prestanda för varje prisklass och kabeltyp. Man lämnar ingenting åt slumpen och allt ska gå att verifiera. Till skillnad från många andra kabeltillverkare så tar man inte in några färdiga lösningar utan utvecklar praktiskt taget allting själva i sin fabrik i Kilmarnock, Ayrshire i västra Skottland.På deras hemsida får man en lättöverskådlig presentation och kan djupdyka med principerna och läsa om grundläggande tekniska egenskaper och fulllständiga elektriska specifikationer för varje kabelmodell. Man har tagit emot en uppsjö rosade tester och utmärkelser.Faktum är att deras expertis och pålitlighet också har gjort dem till en respekterad partner för namnkunniga tillverkare, vars kablar under OEM-tillverkas av Atlas.OCC-koppar - ett exceptionellt men dyrt ledarmaterialAtlas vet hur viktigt det är med att nyttja rätt ledarmaterial i en av flera aspekter i en kabeldesign. OCC står för "Ohno Continuous Cast", vilket är en patenterad process utvecklad av professor ...
1 277 krinkl. frakt
1 198 kr
Ljudfokus
Dynavox High End Stereo RCA-signalkabel, 3 meter

Dynavox High End Stereo RCA-signalkabel,...

Dynavox High End Stereo RCA-signalkabel kommer göra ett förträffligt jobb mellan exempelvis en CD-spelare och förstärkare. Dess teknik är hämtad från "storebror" Vincent´s motsvarighet, fast till ett pris som är halverat! Snyggt ljud, snyggt utseende. Kablarna kommer t.o.m. levererade i en låda för maximal kvalitetskänsla!Högrena OFC-kopparledare med grov ledararea ger en stram och upplöst karaktär24 Karats guldpläterade kontakter förhindrar korrosionPVC-ytterhöljet är klädd med en nylonstrumpa som ger ett lyxigt utseendeAvancerad sandwich-isolering/skärmning (PVC, PET, Aluminium-Mylar folie, LD-PE (lågdensitets-PolyEthylen) samt 2-lagers aluminiumfolie)Injektions-behandlat dielektrikum ger en maximal signalstyrkaKabeldiameter: 10 mmEn överkomlig kabel med smak av High EndTyska Dynavox är en del av koncernen Sintron Audio, där bl.a den erkänt duktiga elektronktillverkaren Vincent Audio finns med. Det är just från deras kabelprogram som "lillebror" Dynavox lånat sin teknik och uppbyggnad av deras High End Stereo RCA-signalkabel. Målet har varit att bevara mycket av sin storebrors ljudliga egenskaper, men till ett överkomligare pris. Exemeplvis har silverpläteringen tagits bort p.g.a budgeten, men mycket av dess avskärmningsteknik och isolering finns kvar. Vincent´s kabel erbjuder otroligt mycket för pengarna. Dynavox kabel har en prisvärdhet utan dess like.
1 174 krinkl. frakt
1 095 kr
Ljudfokus
Atlas Mavros Ultra Turntable RCA, signalkabel 1.5 meter

Atlas Mavros Ultra Turntable RCA, signal...

Atlas Mavros Turntable Ultra RCA är storebror till Element och en för ändamålet specialdesignad analog signalkabel för skivspelare, med en separat jordkabel med spadpluggar. Detta är ett område som kräver den yttersta av tillverkningsprecision, och något som verkligen skiljer agnarna från vetet. Kabeln är i mångt och mycket rent tekniskt baserad på deras Mavros. , men med en ledaruppbyggnad som är anpassad för ändåmålet. Det gäller att ha en låg kapacitans för att motverka en högfrekvent dämpning från skivspelarnålen. Här finner vi givetvis den enkristalliga OCC-kopparn, i en geometri döpt "Dual symmetrical". En skärm består av koppar/mylar med en kopparskyddande fläta, som ger ett unikt 100 % starkt skydd mot RF-störningar. .Signalkabel dedikerad för skivspelare, byggd med en "Dual symmetrical" geometri och OCC-kopparSkärmning bestående av flätad OFC-koppar och koppar/MylarfolieLäcker finish med en svart strumpa överdragen på kabelnEgenutvecklad Ultra RCA-kontaktYttre mått: 3.8 x 7.6 mmKapacitans : 95.08 pF/mInduktans : 0.43 µH/mResistans : 0.0859 Ω/mLängd: 1.5 meterAtlas CablesAtlas har på kort tid satt sin prägel på marknaden och blivit en av de mest respekterade aktörerna inom kabeltillverkning, mycket tack vare deras rationella och ingenjörsmässiga sätt att skapa maximal prestanda för varje prisklass och kabeltyp. Man lämnar ingenting åt slumpen och allt ska gå att verifiera. Till skillnad från många andra kabeltillverkare så tar man inte in några färdiga lösningar utan utvecklar praktiskt taget allting själva i sin fabrik i Kilmarnock, Ayrshire i västra Skottland.På deras hemsida får man en lättöverskådlig presentation och kan djupdyka med principerna och läsa om grundläggande tekniska egenskaper och fulllständiga elektriska specifikationer för varje kabelmodell. Man har tagit emot en uppsjö rosade tester och utmärkelser.Faktum är att deras expertis och pålitlighet också har gjort dem till en respekterad partner för namnkunniga tillverkare, vars kablar unde...
6 677 krinkl. frakt
6 598 kr
Ljudfokus
Atlas Hyper Integra Turntable RCA signalkabel, 3 meter

Atlas Hyper Integra Turntable RCA signal...

Atlas Hyper Integra Turntable är storebror till Element och en för ändamålet specialdesignad analog signalkabel för skivspelare, med en separat jordkabel med spadpluggar. Kabeln är i mångt och mycket rent tekniskt baserad på deras Element RCA. Detta är ett område som kräver den yttersta av tillverkningsprecision, och något som verkligen skiljer agnarna från vetet. Här har man arbetat med att förbättra kabelns egenskaper och även gett den en starkare skärm, vilket är av extra stor vikt när nålens delikata signal skall föras vidare. Bra har helt enkelt blivit ytterligare lite bättre!Signalkabel dedikerad för skivspelare, byggd med en "Twin co-ax" geometri och OCC-kopparSkärmning bestående av flätad OFC-koppar med 95 % styrkaPEF-isolering (skummad polyeten) i svart finishEgenutvecklad Integra RCA-kontaktDiameter: 5 mmKapacitans: 121.95 pF/mInduktans: 0.542 µH/mResistans: 0.0239Ω/mLängd: 3 meterAtlas CablesAtlas har på kort tid satt sin prägel på marknaden och blivit en av de mest respekterade aktörerna inom kabeltillverkning, mycket tack vare deras rationella och ingenjörsmässiga sätt att skapa maximal prestanda för varje prisklass och kabeltyp. Man lämnar ingenting åt slumpen och allt ska gå att verifiera. Till skillnad från många andra kabeltillverkare så tar man inte in några färdiga lösningar utan utvecklar praktiskt taget allting själva i sin fabrik i Kilmarnock, Ayrshire i västra Skottland.På deras hemsida får man en lättöverskådlig presentation och kan djupdyka med principerna och läsa om grundläggande tekniska egenskaper och fulllständiga elektriska specifikationer för varje kabelmodell. Man har tagit emot en uppsjö rosade tester och utmärkelser.Faktum är att deras expertis och pålitlighet också har gjort dem till en respekterad partner för namnkunniga tillverkare, vars kablar under OEM-tillverkas av Atlas.OCC-koppar - ett exceptionellt men dyrt ledarmaterialAtlas vet hur viktigt det är med att nyttja rätt ledarmaterial i en av flera aspekter i en kabeldesig...
2 777 krinkl. frakt
2 698 kr
Ljudfokus
Atlas Hyper Integra Turntable RCA signalkabel, 0.5 meter

Atlas Hyper Integra Turntable RCA signal...

Atlas Hyper Integra Turntable är storebror till Element och en för ändamålet specialdesignad analog signalkabel för skivspelare, med en separat jordkabel med spadpluggar. Kabeln är i mångt och mycket rent tekniskt baserad på deras Element RCA. Detta är ett område som kräver den yttersta av tillverkningsprecision, och något som verkligen skiljer agnarna från vetet. Här har man arbetat med att förbättra kabelns egenskaper och även gett den en starkare skärm, vilket är av extra stor vikt när nålens delikata signal skall föras vidare. Bra har helt enkelt blivit ytterligare lite bättre!Signalkabel dedikerad för skivspelare, byggd med en "Twin co-ax" geometri och OCC-kopparSkärmning bestående av flätad OFC-koppar med 95 % styrkaPEF-isolering (skummad polyeten) i svart finishEgenutvecklad Integra RCA-kontaktDiameter: 5 mmKapacitans: 121.95 pF/mInduktans: 0.542 µH/mResistans: 0.0239Ω/mLängd: 0.5 meterAtlas CablesAtlas har på kort tid satt sin prägel på marknaden och blivit en av de mest respekterade aktörerna inom kabeltillverkning, mycket tack vare deras rationella och ingenjörsmässiga sätt att skapa maximal prestanda för varje prisklass och kabeltyp. Man lämnar ingenting åt slumpen och allt ska gå att verifiera. Till skillnad från många andra kabeltillverkare så tar man inte in några färdiga lösningar utan utvecklar praktiskt taget allting själva i sin fabrik i Kilmarnock, Ayrshire i västra Skottland.På deras hemsida får man en lättöverskådlig presentation och kan djupdyka med principerna och läsa om grundläggande tekniska egenskaper och fulllständiga elektriska specifikationer för varje kabelmodell. Man har tagit emot en uppsjö rosade tester och utmärkelser.Faktum är att deras expertis och pålitlighet också har gjort dem till en respekterad partner för namnkunniga tillverkare, vars kablar under OEM-tillverkas av Atlas.OCC-koppar - ett exceptionellt men dyrt ledarmaterialAtlas vet hur viktigt det är med att nyttja rätt ledarmaterial i en av flera aspekter i en kabeldes...
2 077 krinkl. frakt
1 998 kr
Ljudfokus
Atlas Mavros Ultra Turntable RCA, signalkabel 2 meter

Atlas Mavros Ultra Turntable RCA, signal...

Atlas Mavros Turntable Ultra RCA är storebror till Element och en för ändamålet specialdesignad analog signalkabel för skivspelare, med en separat jordkabel med spadpluggar. Detta är ett område som kräver den yttersta av tillverkningsprecision, och något som verkligen skiljer agnarna från vetet. Kabeln är i mångt och mycket rent tekniskt baserad på deras Mavros. , men med en ledaruppbyggnad som är anpassad för ändåmålet. Det gäller att ha en låg kapacitans för att motverka en högfrekvent dämpning från skivspelarnålen. Här finner vi givetvis den enkristalliga OCC-kopparn, i en geometri döpt "Dual symmetrical". En skärm består av koppar/mylar med en kopparskyddande fläta, som ger ett unikt 100 % starkt skydd mot RF-störningar. .Signalkabel dedikerad för skivspelare, byggd med en "Dual symmetrical" geometri och OCC-kopparSkärmning bestående av flätad OFC-koppar och koppar/MylarfolieLäcker finish med en svart strumpa överdragen på kabelnEgenutvecklad Ultra RCA-kontaktYttre mått: 3.8 x 7.6 mmKapacitans : 95.08 pF/mInduktans : 0.43 µH/mResistans : 0.0859 Ω/mLängd: 2 meterAtlas CablesAtlas har på kort tid satt sin prägel på marknaden och blivit en av de mest respekterade aktörerna inom kabeltillverkning, mycket tack vare deras rationella och ingenjörsmässiga sätt att skapa maximal prestanda för varje prisklass och kabeltyp. Man lämnar ingenting åt slumpen och allt ska gå att verifiera. Till skillnad från många andra kabeltillverkare så tar man inte in några färdiga lösningar utan utvecklar praktiskt taget allting själva i sin fabrik i Kilmarnock, Ayrshire i västra Skottland.På deras hemsida får man en lättöverskådlig presentation och kan djupdyka med principerna och läsa om grundläggande tekniska egenskaper och fulllständiga elektriska specifikationer för varje kabelmodell. Man har tagit emot en uppsjö rosade tester och utmärkelser.Faktum är att deras expertis och pålitlighet också har gjort dem till en respekterad partner för namnkunniga tillverkare, vars kablar under ...
7 077 krinkl. frakt
6 998 kr
Ljudfokus
Atlas Mavros Ultra Turntable RCA, signalkabel 1 meter

Atlas Mavros Ultra Turntable RCA, signal...

Atlas Mavros Turntable Ultra RCA är storebror till Element och en för ändamålet specialdesignad analog signalkabel för skivspelare, med en separat jordkabel med spadpluggar. Detta är ett område som kräver den yttersta av tillverkningsprecision, och något som verkligen skiljer agnarna från vetet. Kabeln är i mångt och mycket rent tekniskt baserad på deras Mavros. , men med en ledaruppbyggnad som är anpassad för ändåmålet. Det gäller att ha en låg kapacitans för att motverka en högfrekvent dämpning från skivspelarnålen. Här finner vi givetvis den enkristalliga OCC-kopparn, i en geometri döpt "Dual symmetrical". En skärm består av koppar/mylar med en kopparskyddande fläta, som ger ett unikt 100 % starkt skydd mot RF-störningar. .Signalkabel dedikerad för skivspelare, byggd med en "Dual symmetrical" geometri och OCC-kopparSkärmning bestående av flätad OFC-koppar och koppar/MylarfolieLäcker finish med en svart strumpa överdragen på kabelnEgenutvecklad Ultra RCA-kontaktYttre mått: 3.8 x 7.6 mmKapacitans : 95.08 pF/mInduktans : 0.43 µH/mResistans : 0.0859 Ω/mLängd: 1 meterAtlas CablesAtlas har på kort tid satt sin prägel på marknaden och blivit en av de mest respekterade aktörerna inom kabeltillverkning, mycket tack vare deras rationella och ingenjörsmässiga sätt att skapa maximal prestanda för varje prisklass och kabeltyp. Man lämnar ingenting åt slumpen och allt ska gå att verifiera. Till skillnad från många andra kabeltillverkare så tar man inte in några färdiga lösningar utan utvecklar praktiskt taget allting själva i sin fabrik i Kilmarnock, Ayrshire i västra Skottland.På deras hemsida får man en lättöverskådlig presentation och kan djupdyka med principerna och läsa om grundläggande tekniska egenskaper och fulllständiga elektriska specifikationer för varje kabelmodell. Man har tagit emot en uppsjö rosade tester och utmärkelser.Faktum är att deras expertis och pålitlighet också har gjort dem till en respekterad partner för namnkunniga tillverkare, vars kablar under ...
6 377 krinkl. frakt
6 298 kr
Ljudfokus
Atlas Hyper Integra Turntable RCA signalkabel, 0.75 meter

Atlas Hyper Integra Turntable RCA signal...

Atlas Hyper Integra Turntable är storebror till Element och en för ändamålet specialdesignad analog signalkabel för skivspelare, med en separat jordkabel med spadpluggar. Kabeln är i mångt och mycket rent tekniskt baserad på deras Element RCA. Detta är ett område som kräver den yttersta av tillverkningsprecision, och något som verkligen skiljer agnarna från vetet. Här har man arbetat med att förbättra kabelns egenskaper och även gett den en starkare skärm, vilket är av extra stor vikt när nålens delikata signal skall föras vidare. Bra har helt enkelt blivit ytterligare lite bättre!Signalkabel dedikerad för skivspelare, byggd med en "Twin co-ax" geometri och OCC-kopparSkärmning bestående av flätad OFC-koppar med 95 % styrkaPEF-isolering (skummad polyeten) i svart finishEgenutvecklad Integra RCA-kontaktDiameter: 5 mmKapacitans: 121.95 pF/mInduktans: 0.542 µH/mResistans: 0.0239Ω/mLängd: 0.75 meterAtlas CablesAtlas har på kort tid satt sin prägel på marknaden och blivit en av de mest respekterade aktörerna inom kabeltillverkning, mycket tack vare deras rationella och ingenjörsmässiga sätt att skapa maximal prestanda för varje prisklass och kabeltyp. Man lämnar ingenting åt slumpen och allt ska gå att verifiera. Till skillnad från många andra kabeltillverkare så tar man inte in några färdiga lösningar utan utvecklar praktiskt taget allting själva i sin fabrik i Kilmarnock, Ayrshire i västra Skottland.På deras hemsida får man en lättöverskådlig presentation och kan djupdyka med principerna och läsa om grundläggande tekniska egenskaper och fulllständiga elektriska specifikationer för varje kabelmodell. Man har tagit emot en uppsjö rosade tester och utmärkelser.Faktum är att deras expertis och pålitlighet också har gjort dem till en respekterad partner för namnkunniga tillverkare, vars kablar under OEM-tillverkas av Atlas.OCC-koppar - ett exceptionellt men dyrt ledarmaterialAtlas vet hur viktigt det är med att nyttja rätt ledarmaterial i en av flera aspekter i en kabelde...
2 127 krinkl. frakt
2 048 kr
Ljudfokus
Atlas Mavros Ultra Turntable RCA, signalkabel 3 meter

Atlas Mavros Ultra Turntable RCA, signal...

Atlas Mavros Turntable Ultra RCA är storebror till Element och en för ändamålet specialdesignad analog signalkabel för skivspelare, med en separat jordkabel med spadpluggar. Detta är ett område som kräver den yttersta av tillverkningsprecision, och något som verkligen skiljer agnarna från vetet. Kabeln är i mångt och mycket rent tekniskt baserad på deras Mavros. , men med en ledaruppbyggnad som är anpassad för ändåmålet. Det gäller att ha en låg kapacitans för att motverka en högfrekvent dämpning från skivspelarnålen. Här finner vi givetvis den enkristalliga OCC-kopparn, i en geometri döpt "Dual symmetrical". En skärm består av koppar/mylar med en kopparskyddande fläta, som ger ett unikt 100 % starkt skydd mot RF-störningar. .Signalkabel dedikerad för skivspelare, byggd med en "Dual symmetrical" geometri och OCC-kopparSkärmning bestående av flätad OFC-koppar och koppar/MylarfolieLäcker finish med en svart strumpa överdragen på kabelnEgenutvecklad Ultra RCA-kontaktYttre mått: 3.8 x 7.6 mmKapacitans : 95.08 pF/mInduktans : 0.43 µH/mResistans : 0.0859 Ω/mLängd: 3 meterAtlas CablesAtlas har på kort tid satt sin prägel på marknaden och blivit en av de mest respekterade aktörerna inom kabeltillverkning, mycket tack vare deras rationella och ingenjörsmässiga sätt att skapa maximal prestanda för varje prisklass och kabeltyp. Man lämnar ingenting åt slumpen och allt ska gå att verifiera. Till skillnad från många andra kabeltillverkare så tar man inte in några färdiga lösningar utan utvecklar praktiskt taget allting själva i sin fabrik i Kilmarnock, Ayrshire i västra Skottland.På deras hemsida får man en lättöverskådlig presentation och kan djupdyka med principerna och läsa om grundläggande tekniska egenskaper och fulllständiga elektriska specifikationer för varje kabelmodell. Man har tagit emot en uppsjö rosade tester och utmärkelser.Faktum är att deras expertis och pålitlighet också har gjort dem till en respekterad partner för namnkunniga tillverkare, vars kablar under ...
7 777 krinkl. frakt
7 698 kr
Ljudfokus
Atlas Mavros Ultra Turntable RCA, signalkabel 0.5 meter

Atlas Mavros Ultra Turntable RCA, signal...

Atlas Mavros Turntable Ultra RCA är storebror till Element och en för ändamålet specialdesignad analog signalkabel för skivspelare, med en separat jordkabel med spadpluggar. Detta är ett område som kräver den yttersta av tillverkningsprecision, och något som verkligen skiljer agnarna från vetet. Kabeln är i mångt och mycket rent tekniskt baserad på deras Mavros. , men med en ledaruppbyggnad som är anpassad för ändåmålet. Det gäller att ha en låg kapacitans för att motverka en högfrekvent dämpning från skivspelarnålen. Här finner vi givetvis den enkristalliga OCC-kopparn, i en geometri döpt "Dual symmetrical". En skärm består av koppar/mylar med en kopparskyddande fläta, som ger ett unikt 100 % starkt skydd mot RF-störningar. .Signalkabel dedikerad för skivspelare, byggd med en "Dual symmetrical" geometri och OCC-kopparSkärmning bestående av flätad OFC-koppar och koppar/MylarfolieLäcker finish med en svart strumpa överdragen på kabelnEgenutvecklad Ultra RCA-kontaktYttre mått: 3.8 x 7.6 mmKapacitans : 95.08 pF/mInduktans : 0.43 µH/mResistans : 0.0859 Ω/mLängd: 0.5 meterAtlas CablesAtlas har på kort tid satt sin prägel på marknaden och blivit en av de mest respekterade aktörerna inom kabeltillverkning, mycket tack vare deras rationella och ingenjörsmässiga sätt att skapa maximal prestanda för varje prisklass och kabeltyp. Man lämnar ingenting åt slumpen och allt ska gå att verifiera. Till skillnad från många andra kabeltillverkare så tar man inte in några färdiga lösningar utan utvecklar praktiskt taget allting själva i sin fabrik i Kilmarnock, Ayrshire i västra Skottland.På deras hemsida får man en lättöverskådlig presentation och kan djupdyka med principerna och läsa om grundläggande tekniska egenskaper och fulllständiga elektriska specifikationer för varje kabelmodell. Man har tagit emot en uppsjö rosade tester och utmärkelser.Faktum är att deras expertis och pålitlighet också har gjort dem till en respekterad partner för namnkunniga tillverkare, vars kablar unde...
5 977 krinkl. frakt
5 898 kr
Ljudfokus
Atlas Hyper Integra Turntable RCA signalkabel, 1.5 meter

Atlas Hyper Integra Turntable RCA signal...

Atlas Hyper Integra Turntable är storebror till Element och en för ändamålet specialdesignad analog signalkabel för skivspelare, med en separat jordkabel med spadpluggar. Kabeln är i mångt och mycket rent tekniskt baserad på deras Element RCA. Detta är ett område som kräver den yttersta av tillverkningsprecision, och något som verkligen skiljer agnarna från vetet. Här har man arbetat med att förbättra kabelns egenskaper och även gett den en starkare skärm, vilket är av extra stor vikt när nålens delikata signal skall föras vidare. Bra har helt enkelt blivit ytterligare lite bättre!Signalkabel dedikerad för skivspelare, byggd med en "Twin co-ax" geometri och OCC-kopparSkärmning bestående av flätad OFC-koppar med 95 % styrkaPEF-isolering (skummad polyeten) i svart finishEgenutvecklad Integra RCA-kontaktDiameter: 5 mmKapacitans: 121.95 pF/mInduktans: 0.542 µH/mResistans: 0.0239Ω/mLängd: 1.5 meterAtlas CablesAtlas har på kort tid satt sin prägel på marknaden och blivit en av de mest respekterade aktörerna inom kabeltillverkning, mycket tack vare deras rationella och ingenjörsmässiga sätt att skapa maximal prestanda för varje prisklass och kabeltyp. Man lämnar ingenting åt slumpen och allt ska gå att verifiera. Till skillnad från många andra kabeltillverkare så tar man inte in några färdiga lösningar utan utvecklar praktiskt taget allting själva i sin fabrik i Kilmarnock, Ayrshire i västra Skottland.På deras hemsida får man en lättöverskådlig presentation och kan djupdyka med principerna och läsa om grundläggande tekniska egenskaper och fulllständiga elektriska specifikationer för varje kabelmodell. Man har tagit emot en uppsjö rosade tester och utmärkelser.Faktum är att deras expertis och pålitlighet också har gjort dem till en respekterad partner för namnkunniga tillverkare, vars kablar under OEM-tillverkas av Atlas.OCC-koppar - ett exceptionellt men dyrt ledarmaterialAtlas vet hur viktigt det är med att nyttja rätt ledarmaterial i en av flera aspekter i en kabeldes...
2 377 krinkl. frakt
2 298 kr
Ljudfokus
Atlas Mavros Ultra Turntable RCA, signalkabel 0.75 meter

Atlas Mavros Ultra Turntable RCA, signal...

Atlas Mavros Turntable Ultra RCA är storebror till Element och en för ändamålet specialdesignad analog signalkabel för skivspelare, med en separat jordkabel med spadpluggar. Detta är ett område som kräver den yttersta av tillverkningsprecision, och något som verkligen skiljer agnarna från vetet. Kabeln är i mångt och mycket rent tekniskt baserad på deras Mavros. , men med en ledaruppbyggnad som är anpassad för ändåmålet. Det gäller att ha en låg kapacitans för att motverka en högfrekvent dämpning från skivspelarnålen. Här finner vi givetvis den enkristalliga OCC-kopparn, i en geometri döpt "Dual symmetrical". En skärm består av koppar/mylar med en kopparskyddande fläta, som ger ett unikt 100 % starkt skydd mot RF-störningar. .Signalkabel dedikerad för skivspelare, byggd med en "Dual symmetrical" geometri och OCC-kopparSkärmning bestående av flätad OFC-koppar och koppar/MylarfolieLäcker finish med en svart strumpa överdragen på kabelnEgenutvecklad Ultra RCA-kontaktYttre mått: 3.8 x 7.6 mmKapacitans : 95.08 pF/mInduktans : 0.43 µH/mResistans : 0.0859 Ω/mLängd: 0.75 meterAtlas CablesAtlas har på kort tid satt sin prägel på marknaden och blivit en av de mest respekterade aktörerna inom kabeltillverkning, mycket tack vare deras rationella och ingenjörsmässiga sätt att skapa maximal prestanda för varje prisklass och kabeltyp. Man lämnar ingenting åt slumpen och allt ska gå att verifiera. Till skillnad från många andra kabeltillverkare så tar man inte in några färdiga lösningar utan utvecklar praktiskt taget allting själva i sin fabrik i Kilmarnock, Ayrshire i västra Skottland.På deras hemsida får man en lättöverskådlig presentation och kan djupdyka med principerna och läsa om grundläggande tekniska egenskaper och fulllständiga elektriska specifikationer för varje kabelmodell. Man har tagit emot en uppsjö rosade tester och utmärkelser.Faktum är att deras expertis och pålitlighet också har gjort dem till en respekterad partner för namnkunniga tillverkare, vars kablar und...
6 177 krinkl. frakt
6 098 kr
Ljudfokus
Atlas Hyper Integra Turntable RCA signalkabel, 1 meter

Atlas Hyper Integra Turntable RCA signal...

Atlas Hyper Integra Turntable är storebror till Element och en för ändamålet specialdesignad analog signalkabel för skivspelare, med en separat jordkabel med spadpluggar. Kabeln är i mångt och mycket rent tekniskt baserad på deras Element RCA. Detta är ett område som kräver den yttersta av tillverkningsprecision, och något som verkligen skiljer agnarna från vetet. Här har man arbetat med att förbättra kabelns egenskaper och även gett den en starkare skärm, vilket är av extra stor vikt när nålens delikata signal skall föras vidare. Bra har helt enkelt blivit ytterligare lite bättre!Signalkabel dedikerad för skivspelare, byggd med en "Twin co-ax" geometri och OCC-kopparSkärmning bestående av flätad OFC-koppar med 95 % styrkaPEF-isolering (skummad polyeten) i svart finishEgenutvecklad Integra RCA-kontaktDiameter: 5 mmKapacitans: 121.95 pF/mInduktans: 0.542 µH/mResistans: 0.0239Ω/mLängd: 1 meterAtlas CablesAtlas har på kort tid satt sin prägel på marknaden och blivit en av de mest respekterade aktörerna inom kabeltillverkning, mycket tack vare deras rationella och ingenjörsmässiga sätt att skapa maximal prestanda för varje prisklass och kabeltyp. Man lämnar ingenting åt slumpen och allt ska gå att verifiera. Till skillnad från många andra kabeltillverkare så tar man inte in några färdiga lösningar utan utvecklar praktiskt taget allting själva i sin fabrik i Kilmarnock, Ayrshire i västra Skottland.På deras hemsida får man en lättöverskådlig presentation och kan djupdyka med principerna och läsa om grundläggande tekniska egenskaper och fulllständiga elektriska specifikationer för varje kabelmodell. Man har tagit emot en uppsjö rosade tester och utmärkelser.Faktum är att deras expertis och pålitlighet också har gjort dem till en respekterad partner för namnkunniga tillverkare, vars kablar under OEM-tillverkas av Atlas.OCC-koppar - ett exceptionellt men dyrt ledarmaterialAtlas vet hur viktigt det är med att nyttja rätt ledarmaterial i en av flera aspekter i en kabeldesig...
2 227 krinkl. frakt
2 148 kr
Ljudfokus
Atlas Hyper Integra Turntable RCA signalkabel, 2 meter

Atlas Hyper Integra Turntable RCA signal...

Atlas Hyper Integra Turntable är storebror till Element och en för ändamålet specialdesignad analog signalkabel för skivspelare, med en separat jordkabel med spadpluggar. Kabeln är i mångt och mycket rent tekniskt baserad på deras Element RCA. Detta är ett område som kräver den yttersta av tillverkningsprecision, och något som verkligen skiljer agnarna från vetet. Här har man arbetat med att förbättra kabelns egenskaper och även gett den en starkare skärm, vilket är av extra stor vikt när nålens delikata signal skall föras vidare. Bra har helt enkelt blivit ytterligare lite bättre!Signalkabel dedikerad för skivspelare, byggd med en "Twin co-ax" geometri och OCC-kopparSkärmning bestående av flätad OFC-koppar med 95 % styrkaPEF-isolering (skummad polyeten) i svart finishEgenutvecklad Integra RCA-kontaktDiameter: 5 mmKapacitans: 121.95 pF/mInduktans: 0.542 µH/mResistans: 0.0239Ω/mLängd: 2 meterAtlas CablesAtlas har på kort tid satt sin prägel på marknaden och blivit en av de mest respekterade aktörerna inom kabeltillverkning, mycket tack vare deras rationella och ingenjörsmässiga sätt att skapa maximal prestanda för varje prisklass och kabeltyp. Man lämnar ingenting åt slumpen och allt ska gå att verifiera. Till skillnad från många andra kabeltillverkare så tar man inte in några färdiga lösningar utan utvecklar praktiskt taget allting själva i sin fabrik i Kilmarnock, Ayrshire i västra Skottland.På deras hemsida får man en lättöverskådlig presentation och kan djupdyka med principerna och läsa om grundläggande tekniska egenskaper och fulllständiga elektriska specifikationer för varje kabelmodell. Man har tagit emot en uppsjö rosade tester och utmärkelser.Faktum är att deras expertis och pålitlighet också har gjort dem till en respekterad partner för namnkunniga tillverkare, vars kablar under OEM-tillverkas av Atlas.OCC-koppar - ett exceptionellt men dyrt ledarmaterialAtlas vet hur viktigt det är med att nyttja rätt ledarmaterial i en av flera aspekter i en kabeldesig...
2 477 krinkl. frakt
2 398 kr
Ljudfokus
Real Cable Cheverny-II RCA, signalkabel 1 meter

Real Cable Cheverny-II RCA, signalkabel ...

Real Cable Cheverny-II RCA är en signalkabel för stereobruk, som ingår i deras Master-serie där prestigemodellerna ingår. Konstruktionen bygger på den enkristalliga OCC-kopparn som ledarmaterial, vilket man har certifikat för. Kabeln är asymmetrisk (även kallad semi-balanserad), vilket innebär att man har jorden ansluten i givaränden. Man ska alltså följa riktningen på kabeln. Cheverny-II gör sig riktigt bra i finare system och är faktiskt grymt prisvärd!Signalkabel uppbyggd med solida OCC-kopparledareSkärmade metallkontakter med Teflon-isoleringDubbla skärmningslager för att eliminiera yttre störfältTillverkad i FrankrikeLängd: 1 meterCheverny-II har sina ledare uppbyggda med det finaste koppartypen som går att framställa idag. OCC (Ohno Continuous Casting) är en process som renar ledarmaterialet från föroreningar och bildar långa kristallmolekyler. Den förbättrande ljudeffekten är att signalen överförs utan förluster och distorsion, då elektronerna inte behöver "hoppa" genom hundratals kristaller, utan man får effekten av en lång "super-kristall".Dessutom anammar Cheverny-II en teknik som Real Cable döpt till TDC. Många kabeltillverkare bygger sina kablar med enbart mångtrådiga, väldigt tunna kardeler. Vissa tillverkare byter sida och tillverkar kablar med solida kardeler (endast en kardel). Enligt Real Cable´s kabelskola så är vägen till tidsstabilitet i signalöverföringen (inga fasproblem) att gå ett steg längre. En process som kommer att kosta extra vid tillverkningen. Detta kallar man för TDC (Time Difference Control). Tar man en blick på hur Cherverny-II ser ut inuti så består mittenkärnan av en grov kopparkardel, som sedan är inlindad av separata nätverk med mångtrådiga kardeler. Ett fenomen som uppstår inom audio är att basfrekvenserna gärna vill tränga sig in mot mitten i en ledare, medans diskantfrekvenserna gärna drar sig ut mot ytskiktet. Basåtergivningen blir dessutom mer stram, fyllig och dynamisk i en grövre kardel. Genom denna teknik kommer Cherv...
1 779 krinkl. frakt
1 700 kr
Ljudfokus
Atlas Hyper Tonearme RCA med vinklad 5-pin DIN

Atlas Hyper Tonearme RCA med vinklad 5-p...

Atlas Hyper Integra Tonearm RCA är storebror till Element och en för ändamålet specialdesignad analog signalkabel för skivspelare, , här med en 5-pin DIN-kontakt i skivspelaränden som går till två RCA-kontakter i mottagaränden. Detta är ett område som kräver den yttersta av tillverkningsprecision, och något som verkligen skiljer agnarna från vetet. Här har man arbetat med att förbättra kabelns egenskaper och även gett den en starkare skärm, vilket är av extra stor vikt när nålens delikata signal skall föras vidare. Bra har helt enkelt blivit ytterligare lite bättre!Signalkabel dedikerad för skivspelare, byggd med en "Twin co-ax" geometri och OCC-kopparSkärmning bestående av flätad OFC-koppar med 95 % styrkaPEF-isolering (skummad polyeten) i svart finishEgenutvecklad Integra RCA-kontaktHårdguldpläterad 90 graders vinklad DIN-kontakt med Teflon-isoleringDiameter: 5 mmKapacitans: 121.95 pF/mInduktans: 0.306 µH/mResistans: 0.0239 Ω/mAtlas CablesAtlas har på kort tid satt sin prägel på marknaden och blivit en av de mest respekterade aktörerna inom kabeltillverkning, mycket tack vare deras rationella och ingenjörsmässiga sätt att skapa maximal prestanda för varje prisklass och kabeltyp. Man lämnar ingenting åt slumpen och allt ska gå att verifiera. Till skillnad från många andra kabeltillverkare så tar man inte in några färdiga lösningar utan utvecklar praktiskt taget allting själva i sin fabrik i Kilmarnock, Ayrshire i västra Skottland.På deras hemsida får man en lättöverskådlig presentation och kan djupdyka med principerna och läsa om grundläggande tekniska egenskaper och fulllständiga elektriska specifikationer för varje kabelmodell. Man har tagit emot en uppsjö rosade tester och utmärkelser.Faktum är att deras expertis och pålitlighet också har gjort dem till en respekterad partner för namnkunniga tillverkare, vars kablar under OEM-tillverkas av Atlas.OCC-koppar - ett exceptionellt men dyrt ledarmaterialAtlas vet hur viktigt det är med att nyttja rätt ledarmaterial...
2 827 krinkl. frakt
2 748 kr
Ljudfokus
Atlas Element Tonearm RCA signalkabel med vinklad 5-pin DIN

Atlas Element Tonearm RCA signalkabel me...

Atlas Element Integra Tonearm RCA är en för ändamålet specialdesignad analog signalkabel för skivspelare, här med en 5-pin DIN-kontakt i skivspelaränden som går till två RCA-kontakter i mottagaränden. Kabeln är i mångt och mycket rent tekniskt baserad på deras Element RCA. Att göra en skivspelarkabel kräver den yttersta av tillverkningsprecision, och något som verkligen skiljer agnarna från vetet. Kabeln har mycket låg kapacitans, ultralåg mikrofoni, samt är uppbyggd med den renaste kopparn som ledarmaterial. Geometriskt har man fyra ledare och en stark skärm. Signalkabel dedikerad för skivspelareSkärmning bestående av flädad OFC-koppar med 90 % styrkaPEF-isolering (skummad polyeten) i pärlvit finishEgenutvecklad Integra RCA-kontaktHårdguldpläterad 90 graders vinklad DIN-kontakt med Teflon-isoleringDiameter : 6.0 mmKapacitans : 62 pF/mInduktans : 0.3735 µH/mResistans : 0.1612Ω/mImpedans : 77.05 Ohms/mAtlas CablesAtlas har på kort tid satt sin prägel på marknaden och blivit en av de mest respekterade aktörerna inom kabeltillverkning, mycket tack vare deras rationella och ingenjörsmässiga sätt att skapa maximal prestanda för varje prisklass och kabeltyp. Man lämnar ingenting åt slumpen och allt ska gå att verifiera. Till skillnad från många andra kabeltillverkare så tar man inte in några färdiga lösningar utan utvecklar praktiskt taget allting själva i sin fabrik i Kilmarnock, Ayrshire i västra Skottland.På deras hemsida får man en lättöverskådlig presentation och kan djupdyka med principerna och läsa om grundläggande tekniska egenskaper och fulllständiga elektriska specifikationer för varje kabelmodell. Man har tagit emot en uppsjö rosade tester och utmärkelser.Faktum är att deras expertis och pålitlighet också har gjort dem till en respekterad partner för namnkunniga tillverkare, vars kablar under OEM-tillverkas av Atlas.OCC-koppar - ett exceptionellt men dyrt ledarmaterialAtlas vet hur viktigt det är med att nyttja rätt ledarmaterial i en av flera aspekter i en ...
1 927 krinkl. frakt
1 848 kr
Ljudfokus
Atlas Hyper Tonearme RCA med vinklad 5-pin DIN, 1.5 meter

Atlas Hyper Tonearme RCA med vinklad 5-p...

Atlas Hyper Integra Tonearm RCA är storebror till Element och en för ändamålet specialdesignad analog signalkabel för skivspelare, , här med en 5-pin DIN-kontakt i skivspelaränden som går till två RCA-kontakter i mottagaränden. Detta är ett område som kräver den yttersta av tillverkningsprecision, och något som verkligen skiljer agnarna från vetet. Här har man arbetat med att förbättra kabelns egenskaper och även gett den en starkare skärm, vilket är av extra stor vikt när nålens delikata signal skall föras vidare. Bra har helt enkelt blivit ytterligare lite bättre!Signalkabel dedikerad för skivspelare, byggd med en "Twin co-ax" geometri och OCC-kopparSkärmning bestående av flätad OFC-koppar med 95 % styrkaPEF-isolering (skummad polyeten) i svart finishEgenutvecklad Integra RCA-kontaktHårdguldpläterad 90 graders vinklad DIN-kontakt med Teflon-isoleringDiameter: 5 mmKapacitans: 121.95 pF/mInduktans: 0.306 µH/mResistans: 0.0239 Ω/mLängd: 1.5 meterAtlas CablesAtlas har på kort tid satt sin prägel på marknaden och blivit en av de mest respekterade aktörerna inom kabeltillverkning, mycket tack vare deras rationella och ingenjörsmässiga sätt att skapa maximal prestanda för varje prisklass och kabeltyp. Man lämnar ingenting åt slumpen och allt ska gå att verifiera. Till skillnad från många andra kabeltillverkare så tar man inte in några färdiga lösningar utan utvecklar praktiskt taget allting själva i sin fabrik i Kilmarnock, Ayrshire i västra Skottland.På deras hemsida får man en lättöverskådlig presentation och kan djupdyka med principerna och läsa om grundläggande tekniska egenskaper och fulllständiga elektriska specifikationer för varje kabelmodell. Man har tagit emot en uppsjö rosade tester och utmärkelser.Faktum är att deras expertis och pålitlighet också har gjort dem till en respekterad partner för namnkunniga tillverkare, vars kablar under OEM-tillverkas av Atlas.OCC-koppar - ett exceptionellt men dyrt ledarmaterialAtlas vet hur viktigt det är med att nyttja rä...
3 127 krinkl. frakt
3 048 kr
Ljudfokus
Atlas Hyper Tonearme RCA med vinklad 5-pin DIN, 0.75 meter

Atlas Hyper Tonearme RCA med vinklad 5-p...

Atlas Hyper Integra Tonearm RCA är storebror till Element och en för ändamålet specialdesignad analog signalkabel för skivspelare, , här med en 5-pin DIN-kontakt i skivspelaränden som går till två RCA-kontakter i mottagaränden. Detta är ett område som kräver den yttersta av tillverkningsprecision, och något som verkligen skiljer agnarna från vetet. Här har man arbetat med att förbättra kabelns egenskaper och även gett den en starkare skärm, vilket är av extra stor vikt när nålens delikata signal skall föras vidare. Bra har helt enkelt blivit ytterligare lite bättre!Signalkabel dedikerad för skivspelare, byggd med en "Twin co-ax" geometri och OCC-kopparSkärmning bestående av flätad OFC-koppar med 95 % styrkaPEF-isolering (skummad polyeten) i svart finishEgenutvecklad Integra RCA-kontaktHårdguldpläterad 90 graders vinklad DIN-kontakt med Teflon-isoleringDiameter: 5 mmKapacitans: 121.95 pF/mInduktans: 0.306 µH/mResistans: 0.0239 Ω/mLängd: 0.75 meterAtlas CablesAtlas har på kort tid satt sin prägel på marknaden och blivit en av de mest respekterade aktörerna inom kabeltillverkning, mycket tack vare deras rationella och ingenjörsmässiga sätt att skapa maximal prestanda för varje prisklass och kabeltyp. Man lämnar ingenting åt slumpen och allt ska gå att verifiera. Till skillnad från många andra kabeltillverkare så tar man inte in några färdiga lösningar utan utvecklar praktiskt taget allting själva i sin fabrik i Kilmarnock, Ayrshire i västra Skottland.På deras hemsida får man en lättöverskådlig presentation och kan djupdyka med principerna och läsa om grundläggande tekniska egenskaper och fulllständiga elektriska specifikationer för varje kabelmodell. Man har tagit emot en uppsjö rosade tester och utmärkelser.Faktum är att deras expertis och pålitlighet också har gjort dem till en respekterad partner för namnkunniga tillverkare, vars kablar under OEM-tillverkas av Atlas.OCC-koppar - ett exceptionellt men dyrt ledarmaterialAtlas vet hur viktigt det är med att nyttja r...
2 877 krinkl. frakt
2 798 kr
Ljudfokus