Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
  1. Garmin bc Biltillbehör

Garmin bc Biltillbehör

(9)

GARMIN KABEL FÖRLÄNGNING BC30

GARMIN KABEL FÖRLÄNGNING BC30

Extend the range of your BC™ 20 or BC™ 30 wireless backup camera with this 50-foot cable. The cable connects the camera to the wireless transmitter in longer vehicles.

356 kr
435 krinkl. frakt
BRC BilRadioCenter
GARMIN Backkamera BC35 TRÅDLÖS

GARMIN Backkamera BC35 TRÅDLÖS

En kvalitetsbackkamera som Garmin BC 35 kan avsevärt öka sikten bakåt för föraren och därigenom hjälpa till att minimera risken för olyckor på grund av “döda vinkeln” när fordonet backar. Minska orosmomentet när du backar När den är ihopparad med en kompatibel GPS-navigator blir den trådlösa BC 35-backkameran en Wi-Fi-ansluten flerfunktionskamera som hjälper föraren att enkelt få syn på fordon, fotgängare och andra hinder bakom fordonet som kan vara svåra att se. Om kameran är kopplad till, och får ström från, backljusen kan den kompatibla Garmin-navigatorn automatiskt visa kamerabilder när backväxeln läggs i – och växla tillbaka till navigeringsläge när en annan växel läggs i. Ett annat alternativ är att ansluta systemet till konstant ström, så att du kan växla mellan visningslägena för navigering och backning med en knapptryckning. Guidelinjerna på skärmen kan justeras enligt fordonets storlek, för att på så sätt hjälpa föraren att lättare mäta backsträckan. Upp till fyra kameror kan användas tillsammans i ett system, för fler visningsvinklar vid backning. BC 35 är tillräckligt robust för att fungera även vid hårt väder. Garmin rekommenderar att du tar med BC 35 till din återförsäljare för professionell installation. Men om du är en inbiten hemmafixare så är det alternativet helt i sin ordning. Du ska montera kameran baktill på fordonet och ansluta den till en strömkälla, t.ex. bakljusen. ¹Navigeringsenheter säljs separat. Se kompatibla enheter . ² Vattenklassning: IPX7 Wi-Fi® är ett registrerat varumärke som tillhör Wi-Fi Alliance.

1 799 kr
1 878 krinkl. frakt
BRC BilRadioCenter
GARMIN Backkamera BC35 TRÅDLÖS

GARMIN Backkamera BC35 TRÅDLÖS

En kvalitetsbackkamera som Garmin BC 35 kan avsevärt öka sikten bakåt för föraren och därigenom hjälpa till att minimera risken för olyckor på grund av “döda vinkeln” när fordonet backar. Minska orosmomentet när du backar När den är ihopparad med en kompatibel GPS-navigator blir den trådlösa BC 35-backkameran en Wi-Fi-ansluten flerfunktionskamera som hjälper föraren att enkelt få syn på fordon, fotgängare och andra hinder bakom fordonet som kan vara svåra att se. Om kameran är kopplad till, och får ström från, backljusen kan den kompatibla Garmin-navigatorn automatiskt visa kamerabilder när backväxeln läggs i – och växla tillbaka till navigeringsläge när en annan växel läggs i. Ett annat alternativ är att ansluta systemet till konstant ström, så att du kan växla mellan visningslägena för navigering och backning med en knapptryckning. Guidelinjerna på skärmen kan justeras enligt fordonets storlek, för att på så sätt hjälpa föraren att lättare mäta backsträckan. Upp till fyra kameror kan användas tillsammans i ett system, för fler visningsvinklar vid backning. BC 35 är tillräckligt robust för att fungera även vid hårt väder. Garmin rekommenderar att du tar med BC 35 till din återförsäljare för professionell installation. Men om du är en inbiten hemmafixare så är det alternativet helt i sin ordning. Du ska montera kameran baktill på fordonet och ansluta den till en strömkälla, t.ex. bakljusen. ¹Navigeringsenheter säljs separat. ² Vattenklassning: IPX7 Wi-Fi® är ett registrerat varumärke som tillhör Wi-Fi Alliance.

1 799 kr
1 878 krinkl. frakt
BRC BilRadioCenter
GARMIN Backkamera BC40 TRÅDLÖS

GARMIN Backkamera BC40 TRÅDLÖS

Monteras snabbt och enkelt Är enkel och snabb att installera – du behöver inte borra eller dra kablar. Montera registreringsskyltfästet på fordonet och snäpp fast kameran. Du behöver inte borra eller dra kablar Nu behöver du inte krångla med att koppla kameran till bilens strömförsörjning. Sätt bara i 2 AA-batterier 1 (litium rekommenderas), och BC 40 är klar att användas. Styr med rösten Du kan använda enkla röstkommandon som exempelvis “Visa video” för att initiera BC 40-kameravyn. 1 Upp till 3 månaders batteritid vid genomsnittlig användning, batterier ingår ej 2 Se fliken tillbehör 3 Sänder bilddata på avstånd upp till 7 meter Wi-Fi® är ett registrerat varumärke som tillhör Wi-Fi Alliance.

1 699 kr
1 778 krinkl. frakt
BRC BilRadioCenter
Garmin CAMPER 780 D.T INK BC40

Garmin CAMPER 780 D.T INK BC40

Visa all navigering på en gång Den här navigatorn har en ljusstark 6,95-tums pekskärm som enkelt kan visa all viktig information. Hämta anpassade rutter Camper 780 tar med storleken och vikten på din husbil eller husvagn i beräkningen och sedan hittas den bästa rutten för ditt fordon 1 . Du kan även spara profiler för flera fordon eller släpvagnar. Överlista trafiken Digital Traffic ingår, vilket innebär att du kan börja använda tjänsten Garmin Traffic med en gång. Få information om vad som händer längre fram Använd vägvarningar för att få mer information om kommande branta lutningar, skarpa kurvor, viktbegränsningar med mera. Du kan till och med visa kommande höjdinformation i detalj för att förbereda inför branta lutningar längs rutten. Hitta de bästa campingplatserna För att hjälpa dig med att hitta de bästa platserna för stopp innehåller navigatorn Camper 780 en stor databas med campingplatser för husbilar från ACSI och Campercontact och kostnadsfria ställplatser från Trailer’s PARK, som du kan filtrera efter pris, bekvämligheter och mycket mer. Dessutom visas rastplatser och andra bekvämligheter på rutten på navigatorn. Du kan söka efter dem genom att använda ett finger till att panorera på kartan. Du kan få tillgång till mer information och hitta lokala intressepunkter från TripAdvisor, Foursquare med flera. Använda handsfree-funktionerna Håll händerna på ratten och använd de smarta funktioner som handsfree telefonsamtal, smartaviseringar från din kompatibla smartphone och röststyrd navigering. Den inbyggda Wi-Fi ® -anslutningen gör det enkelt att uppdatera kartor och programvaror. Få ut mer av appen Du kan få tillgång till ännu mer genom att hämta den kostnadsfria appen Garmin Drive ™ till din kompatibla smartphone. Du kan få åtkomst till trafikinformation i realtid, avancerade väderprognoser med mera direkt på din Camper 780. Backa tryggt Behöver du hjälp med att backa ut från trånga utrymmen? Camper 780 är kompatibel med våra backkameror BC ™ 30 och BC 4...

5 899 kr
5 978 krinkl. frakt
BRC BilRadioCenter