Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Jämför mobilabonnemang

Hos oss hittar du rätt mobilabonnemang för dig - oavsett om du är ute efter ett billigt eller ett med obegränsad surf. Vi har samlat erbjudanden på mobilabonnemang med mobil från populära operatörer så som Telia, Tele2, Telenor, Comviq, Hallon och Tre.

Billigaste mobilabonnemanget är inte alltid bäst

Det är mycket att tänka på när en ska välja bland alla erbjudanden på olika mobilabonnemang. Tricket är att utgå från dina mobil- och surfvanor, och sedan välja det abonnemang som passar dig bäst. Många gånger så innehåller de billigare mobilabonnemangen begränsningar i hur mycket en får surfa och ringa.

Mobilabonnemang kan delas in i två typer; antingen ingår mobilen och då betalar du vanligtvis endast en symbolisk summa för mobilen (exempelvis 1 kr), eller så betalar du fullt pris för mobilen. I de fall mobilen ingår så gäller oftast en längre bindningstid, vanligtvis 24 månader.

Många operatörer erbjuder särskilda mobilabonnemang för barn, familjer och seniorer/pensionärer. Särskilt för familjer kan det finnas mycket pengar att spara på att teckna ett familjeabonnemang för mobiltelefoni.

Många av våra kunder efterfrågar obegränsad surf för sina abonnemang så att de inte behöver tänka på hur mycket till exempel Spotify eller Youtube tar på abonnemanget. Mobilabonnemang med obegränsad surf är särskilt praktiska för dig som pendlar varje dag och gillar att titta på Netflix under resan!

Logga in

Bli medlem gratis

Inte medlem? Bli medlem