Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Omdömen

Hjälp andra till ett bättre köp genom att lämna ett omdöme och berätta vad du tyckte var bra eller mindre bra när du handlade från denna butik.

Det finns ännu inga omdömen från kunder

Information om Kvittex
Namn
Kvittex
Butikens hemsida
Adress huvudkontor
Viken
Org nr
969788-7371
Bolagsform
Handelsbolag
Företagsnamn
Kvittex Handelsbolag
Öppet köp
Vår policy sträcker sig 14 dagar. Om 14 dagar har gått sedan ditt köp, kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller utbyte.
Returpolicy
För att vara berättigad till retur måste ditt föremål vara oanvändt och i samma skick som du fått det. Det måste också finnas i originalförpackningen. kunden står för portot själv. Flera typer av varor är befriade från att returneras. Skäliga varor som mat, blommor, tidningar eller tidskrifter kan inte returneras. Vi accepterar inte produkter som är intima eller sanitära varor, farliga material eller brandfarliga vätskor eller gaser. Ytterligare ej returnerade artiklar: Presentkort Nedladdningsbara mjukvaruprodukter Några hälso- och personvårdsprodukter För att slutföra din retur krävs vi ett kvitto eller inköpsbevis. Skicka inte ditt köp tillbaka till tillverkaren. Du kan läsa mer på https://www.kvittex.se/policies/refund-policy
Fraktkostnad
Fri frakt över 800kr
Betal- och leveransinformation
Betalningsalternativ
KLARNA
Finansiering
KLARNA
Fraktalternativ
POSTNORDGLSDHLSCHENKER