Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Rea -17%
Onkyo TX-NR696

Onkyo TX-NR696

A/V-receivern från Onkyo har 7.2-kanaler vars uppgift är att måla upp en bred och stor ljudbild och låta dig uppleva film på ett nytt sätt. Produkten stödjer Dolby Atmos som ger ett mer realistiskt ljud med hjälp av takhögtalare.

Från 5 790 kr till 8 200 kr
·

Placering 13 i kategorin Surroundförstärkare

Dustin Home erbjuder hemleverans

Kungs TV

fr.7 480 kr

Digicom

fr.7 790 kr

Digital Communication Ekshärad

fr.7 790 kr

Hifi Skåne

fr.8 200 kr

För dyrt? Få ett meddelande så fort priset går ned.

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,4(79 omdömen)
 • 5

  71%

 • 4

  13%

 • 3

  8%

 • 2

  5%

 • 1

  4%

E-postanvändare
15 dagar sedan

Utmärkt

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Onkyo TX-NR696 är 5 790 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 10 jämförda butiker.

Surroundreceiver är hjärtat i stereon och den som ska ge liv åt högtalarna. Med denna hembioreceiver från Onkyo blir du inte besviken. TX-NR696 gräver djupt ner i detaljerna och ger nytt liv åt din favoritfilm. Kryllar det av elektroniska prylar och saker och du behöver flera olika ingångar till din mediaspelare är den här ett bra alternativ.

 • Fjärrkontroll
 • Kanalseparation 7.2
 • Inbyggd DAC för bättre ljud
 • Surroundreceiver
 • ARC minskar antalet kablar

Med en bra surroundreceiver kan film och spel verkligen bli en upplevelse utöver det vanliga. Dolby Atmos fulländar filmupplevelsen med möjlighet att ansluta högtalare som ska placeras i taket för en fantastiskt stor ljudbild. Tillgängligheten till musik blir fenomenal tack vare bluetooth funktionen. Den kan spela all musik du har på din telefon eller surfplatta. Tack vare den automatisk högtalarkalibreringen så underlättar det att få bra ljud från de mer krävande och svårmöblerade rummen.

Inom kategorin förstärkare och receivers är det här i dagsläget en topprankad modell på PriceRunner och för tillfället kostar TX-NR696 5790 kr. Om vi jämför snittpriser för alla produkter i kategorin så har den här modellen ett pris som ligger under snittpriset, vilket kanske passar dig med en budget.