Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Quad Vena II

Quad Vena II

Denna stereoförstärkare ska ge den kraft så att dina högtalare har chans att gräva djupt i detaljerna och ge dig en fulländad upplevelse. Med Bluetooth blir tillgången till musik och podcasts väldigt lättillgängligt.

Från 6 990 kr till 9 000 kr
·

Placering 97 i kategorin Stereoförstärkare

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga omdömen

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Quad Vena II är 6 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 5 jämförda butiker.

Med denna förstärkare från Quad kommer dina högtalare att få kraft och liv. Denna modell har som uppgift att återge musiken så som den är tänkt att höras. Denna stereoförstärkare har inbyggt RIAA så du kan ansluta en vinylspelare. Du kan också spela musik via bluetooth.

  • Inbyggd DAC
  • Kanalseparation 2.0
  • Blåtand
  • Stereoförstärkare
  • RCA-anslutning

En riktigt bra 2-kanals förstärkare gör under för musiken och ska inte underskattas när det kommer till en bra musikupplevelse. Detta är en stereoförstärkare som arbetar med klass AB. Tillgängligheten till musik blir fenomenal tack vare bluetooth funktionen. Den kan spela all musik du har på din telefon eller surfplatta. Denna enhet går att få i både en klassisk svart färg eller den i sammanhanget lite ovanligare vit färg. Välj den som passar i bäst i ditt hem.

Om vi jämför snittpriser för alla produkter i kategorin så har den här modellen ett pris som ligger under snittpriset, vilket kanske passar dig med en budget. För närvarande är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 6990 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig.