Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Denon AVR-X2600H

Denon AVR-X2600H

Hembioförstärkaren från Denon har 7.2-kanaler, så oavsett om det är action eller äventyr du gillar så kan AVR-X2600H ta med dig på en häftig resa. Modellen stödjer Dolby Atmos som är ett ljudformat för att skapa en verklighetstrogen filmupplevelse.

Från 5 228 kr till 5 885 kr
·

Placering 11 i kategorin Surroundförstärkare

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,7(237 omdömen)
 • 5

  80%

 • 4

  15%

 • 3

  1%

 • 2

  2%

 • 1

  3%

Denon avr 2600

Produkten spelar bra i vårt biografsystem. När produkten är inställd är den stora majoriteten av de funktioner som finns tillgängliga i denna mottagare kända. Det är en produkt som är väldigt lätt att ta reda på.

E-postanvändare
19 dagar sedan

Dålig

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Denon AVR-X2600H är 5 228 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Hemmabioförstärkaren är hjärtat i stereon och det som ska ge liv åt högtalarna. Med denna hemmabioförstärkare från Denon blir du inte besviken. Låt dig svepas med till filmerna och seriernas förtrollande värld. Med USB-ingången kan du ansluta en enhet till din mediaspelare. Om du vill koppla in en extern hårddisk görs det förslagsvis via USB-ingången.

 • Går att strömma musik via AirPlay
 • Surroundförstärkare
 • HDMI-anslutning
 • Högtalarkalibrering som underlättar högtalarinställningarna
 • Svart färg

En riktigt bra surroundförstärkare kan göra mycket för känslan när man ser på film och ska inte underskattas när det kommer till att få biokänsla hemma. Dolby Atmos fulländar filmupplevelsen med möjlighet att ansluta högtalare som ska placeras i taket för en fantastiskt stor ljudbild. Tillgängligheten till musik blir fenomenal tack vare bluetooth funktionen. Den kan spela all musik du har på din telefon eller surfplatta. Tack vare den automatisk högtalarkalibreringen så underlättar det att få bra ljud från de mer krävande och svårmöblerade rummen.

Om du prisjämför den här modellen på PriceRunner ser du att det lägsta priset för närvarande är 5228 kr. Det är också en topprankad modell sett till popularitet. Den här modellen har ett högt snittbetyg på 5.00 av 5 och alla dess funktioner gör den till ett bra köp.