Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Sonos Amp

Sonos Amp

Amp hjälper till att ge högtalarna en extra knuff för att ge dig en riktig bra musikalisk upplevelse. Du ansluter modellen med andra enheter med hjälp av HDMI-kabel.

Från 7 090 kr till 7 100 kr
·

Placering 18 i kategorin Stereoförstärkare

Pris exkl. frakt
Tele-Hå erbjuder hemleverans

Lars Bengtsson Ljud /Video

fr.7 098 kr

Lefflers HiFi & Hembio

fr.7 099 kr

Simons Radio & Tv

fr.7 099 kr

Lindgrens Radio TV AB

fr.7 099 kr

Reptil Audio

fr.7 099 kr

Ljudcenter

fr.7 099 kr

Edgrens

fr.7 099 kr

Stigs TV & Video AB

fr.7 099 kr

Takt & Ton

fr.7 099 kr

Euronics/ Simons Radio Tv

fr.7 099 kr

WR TV & Telecom

fr.7 099 kr

Datia

fr.7 100 kr
Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,0(1 omdömen)
 • 5
  0%
 • 4
  100%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%
Profilbild
Nivå 8
ett år sedan
4,0

Bra

Har använt Sonos-produkter i tio år. Rakt igenom så är Sonos riktigt bra och enkelt att både installera och använda. Har längtat efter den nya Sonos Ampen. Den stora nyheten är ju att den har HDMI-ingång så att man kan koppla Sonos med tillhörande högtalare till HDMI ARC-utgången på TVn. Det är ju bra och enkelt att både ha TV-ljud och musik via Sonos utan att behöva ha en förstärkare emellan. Det är superbra. Den nya Sonos Amp är också snygg och inte särskilt stor. De nya löstagbara högtalarutgångarna är väldigt smidiga. Men den stora nackdelen som man bör känna till med nya Sonos Amp är att den saknar "line out, d v s en lågnivåutgång. Det behövs om man vill koppla Ampen till ett slutsteg. Funktionen skulle komma på denna nya modell, men av någon anledning utlämnades den, vilket är synd. Det man kan göra är att använda en hög-till-lågnivåomkopplare, men det känns som onödigt krångligt. Denna miss gör att betyget inte blir femstjärnigt.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Sonos Amp är 7 090 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 16 jämförda butiker.

Från Sonos kommer denna 2-kanals förstärkare vars uppgift är att ge kraft till dina högtalare. Låt dig svepas med och lyssna på dina favoritalbum och hitta nya låtar att älska. Du ansluter enkelt valfri källa med RCA-kontakterna. Den absolut vanligaste kontakten när det kommer till stereo.

 • Kommer i snygg svart färg
 • ARC
 • Kanalseparation 2.0
 • 125 watt i 8 ohm
 • Stereoförstärkare

En bra förstärkare i en stereouppsättning ska inte underskattas och påverkar ljudet mer än många kanske tror. Förstärkarsteget i denna stereoförstärkare arbetar med klass D. Du kopplar enkelt samman ditt val av källa med hjälp av HDMI anslutningen. Denna typ av kabel är den mest dominerande inom hemmabio. Med den nedladdningsbara appen kan du styra denna stereoförstärkare med din surfplatta eller mobiltelefon.

I vår prislistning kan du lätt få överblick över de olika priser som finns hos butikerna och just nu kostar Amp 7090 kr. Om vi jämför snittpriser för alla produkter i kategorin så har den här modellen ett pris som ligger under snittpriset, vilket kanske passar dig med en budget.