Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Yamaha RX-V585

Yamaha RX-V585

A/V-receivern från Yamaha är ett 7.2-kanalssystem, så oavsett om det är action eller äventyr du gillar så kan RX-V585 ta med dig på en häftig resa. Modellen stödjer Dolby Atmos som ger ett mer realistiskt ljud med hjälp av takhögtalare.

Pris 5 990 kr
·

Placering 60 i kategorin Förstärkare & Receivers

Simons Radio & Tv

fr.5 990 kr

Edgrens

fr.5 990 kr

Stigs TV & Video AB

fr.5 990 kr

Euronics/ Simons Radio Tv

fr.5 990 kr

WR TV & Telecom

fr.5 990 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,4(66 omdömen)
 • 5

  64%

 • 4

  21%

 • 3

  12%

 • 2

  0%

 • 1

  3%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Yamaha RX-V585 är 5 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 8 jämförda butiker.

Från Yamaha kommer denna hemmabioreceiver vars uppgift är att ge kraft till dina högtalare och förstärka ljudupplevelsen. Luta dig tillbaka och njut av en film eller serie. Se något gammalt eller hitta något nytt. Du använder enkelt RCA-anslutningen när du ska koppla ihop mediaspelare med denna surroundreceiver.

 • 145 watt i 6 ohm
 • Går att strömma musik via AirPlay
 • Går att strömma musik via Spotify
 • Automatisk högtalarkalibrering
 • Wi-Fi

En riktigt bra surroundreceiver kan göra under för filmen och ska inte underskattas när det kommer till att få biokänsla hemma. RX-V585 är utrustad med Dolby Atmos för separata högtalarutgångar för takmontering som i sin tur ger objektbaserat ljud. Du får tillgång till fantastiskt mycket musik tack vare att denna surroundreceiver kan ta emot bluetooth. Tack vare den automatisk högtalarkalibreringen så underlättar det att få bra ljud från de mer krävande och svårmöblerade rummen.

Den här modellen har fått ett högt snittbetyg på 4.44 av 5 och alla dess funktioner gör den till ett bra köp. I kategorin mediaspelare är det här i dagsläget en av de allra mest populära modellerna på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 5990 kr.